0
0

Toliko časa bo ravnatelj razpravljal zunaj. Peljala sem jih po hodniku. Povedala sem jim za vse učilnice. Hodnik se je kmalu razdvojil. Povedala sem jim, da v eno smer greš v umetnostni del in drugi del so stranišča ter knjižnjica. Šli smo na levo. Najprej so vrata za galerijo, nato vrata za glasbo in še ter še. Pokazala sem jim ve preostanek šole. Trajalo je le petnajst minut. Peljala sem jih k ostalim, sama pa sem si morala nujno pogledati razstavo v galeriji. Imela sem petnajst minut preden vstopijo ostali. Najprej je bilo na steni kup mojih fotografij. Cela dolga stena je bila oblepljena in polna mojih fotografij. Kakšno čast sem imela. Na drugi steni pa so bile fotografije Kore in Barbare. ”Res lepo,” je rekel nekdo za mano. Bil je Niko. ”Hvala,” sem mu odgovorila. ”Jaz bi se moral zahvaliti tebi za tak hiter ogled šole.” Zardela sem v obraz. ”Kaj se ti je zgodilo?” je vprašal kar naenkrat. Nisem vedela o čem govori dokler se ni popravil. ”Kaj se je zgodilo? Tvoj obraz? Modrice?” Takrat mi je bilo jasno, o čem govori. ”Ummm, no nesreča na plaži. Valj me je udaril ob skalovje.” Začudil se je. ”In še si tu? Si pa borka. Morala bi počivati.” Zasmejala sem se. ”Ne moram zamuditi šole.” On se je tudi nasmehnil. ”Prikupna mala piflarka si.” Postala sem rdeča v obraz. ”Kako pa da si ti tu? Nisem te videla tukaj.” Nič ni odgovoril. Ozrla sem se na uro. Samo še pet minut. Zvlekla sem ga za sabo do naše učilnice. Valu ljudi, ki bi prišel skozi vrata, se ne da upirati, zato sem tekla in tekla, da me nebi ravno ta valj pogoltnil. Ko je na hodniku ostala tišina sem ugotovila, da je Niko izginil. Kar naenkrat pa sem po radiu zaslišala zvok ravnatelja: ”Prosim, da se deveti razred zglasi v dvorani. Hvala.” Vsi so se nametali pred vrata. Tekli smo po hodniku. Celo Rok in Liam. Prišli smo in se posedli. Na oder sta kar naenkrat prišla Niko in še nek moški. ”Pozdravljeni! Radi bi vas obvestili, da imate na šoli zvezdo. To je Niko. Niko je okrajšava za Nicolas. Sošolka se je zadrla: ”Nicolas Bortfurk? Slavna zvezda petja? Je to on?” Ravnatelj je prikimal. Nato pa je nadaljeval: ”Letos ni prišel samo šolati se. Prišel je, da bi našel pevko, ki zna tudi pisati pesmi. Seveda je lahko tudi pevec.” Vsi so ploskali. Ravnatelj pa nam je dodelil prost dan. Nisem šla iz šole, saj nam niso dovolili. Odšla sem v knjižnjico. Knjižnjičarka je bila zelo prijazna. Ime ji je bilo Sabrina. Bili sva prijateljici. Neko sem pela v knjižnjici, saj sem tako preganjala dolgčas. Knjižnjičarka pravi, da imam dober posluh. ”Hej Ksoana! Kako so šle počitnice. O moj bog. Kakšna pa si? Kaj se je zgodilo? Si vredu?” Gledala me je vsa prestrašena. Razožila sem ji, da me je valj pogoltnil in takorečeno izpljunil na skale. Pokazala sem ji selo modrico na hrbtu. Imela sem jo čez cel hrbet. ”Imaš kakšno novo pesem?” me je vprašala. Prikimala sem in še dodala: ”Samo začetek.” Začela sem peti besedilo:
Zakaj, zakaj ravno jaz,
Zakaj jaz tukaj trpim,
Kaj sem storila, zakaj mižim.
In nisem pela naprej, saj sem slišala trkanje na vratih knjižnjice. Bil je Niko. ”Slišal sem neverjeten glas. Kdo je pel?” Knjižnjičarka se je popraskala po glavi. ”No, ummm, bila je…” Prekinila sem jo: ”Bila je neka pevka na YouTubu” Hotel jo je videti ampak sva z knjižnjičarko zaigrali res neverjetno predstavo. ”Joj, zbrisala sem. Zbrisala sem vso zgodovino. Ne vem, kdo je pelka, žal.” Prikimal je in odšel. Z knižnjičarko sva se začeli hihitati. Knjižnjičarka mi je rekla da lepo pojem. ”Hvala, ampak si že videla razstavo? V galeriji?” Odkimala je. ”Pridi, zapri knjižnjico in pridi pogledati. Prosim.” Prikimala je. Razkazala sem ji vse fotografije. Nato pa je pri vratih stal Rok. Knjižnjičarka je morala iti na delo. ”Ksoana? Povej mi. Ti je všeč Liam?” Bila sem zmedena. Nisem vedela, kaj bi odgovorila. Všeč sta mi bila oba brata, hkrati pa še Niko. Še dobro, da je zvonilo in sem pobegnila v valj ljudi. Nisem mu odgovorila. Pot me je zanesla v dvorano. Vsedla sem se v kot in razmišljala o svojem življenju.

0
0

NEVERJETNO TUT MEN JE IME SABRINA;)

0
0

torej ga objavim sedaj?

0
0

vem kaj misls sam vseen komi cakam nadaljevanje

0
0

res?????Ker zadnje čase je veliko hejtanja. Zato sem naredila, da vsak komentar, ki ga kdo objavi najprej potrdim, šele nato je objavljen če veš kaj mislim

0
0

nadaljuj ful zabavn je brat na vseh straneh berm na igrah in na blogarki al kr je tista stvar

0
0

tnx kokos

0
0

nadaljuj kulska si in kulsko pises

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*