0
0

ČEZ 2 DNI
Uh, bilo je jutro. Roka in Liama še nisem slišala. Ta dva dni sem samo opazovala njihovo hišo zjutraj in zvečer. Mogoče pa bi mogla preveriti Liama? V sobo je vstopila Marta. ”Kako je z Liamom? Če ga boš kaj videla mu povej, da sedaj lahko dela kar želi, saj ne obstaja tveganja. Pa naj se oglasi tu, da bom preverila njegovo rame.” Odvrnila sem: ”Danes grem preveriti. Bi šla z mano, da lahko ubijeva 2 muhi na 1 mah?” Prikimala je. ”No, potem pa kar za mano,” sem odvrnila. Bila je 10 ura. Moja rutina se je spremenila. Ne ustajam zgodaj in ne opazujem odkar sem spoznala Roka in Liama. Odšli sva ven. Tokrat ni odprla mama, temveč Rok. Spustil naju je naprej in odšli sva naravnost do Liamove sobe. Niti ozirala se nisem drugam. ”Liam? Lahko?” sem vprašala. Prikimal je. Vstopili sva. ”Marta je prišla pogledat tvojo ramo.” Marta mi je rekla, da bo bolje zame, da ne vidim, saj lahko omedlim. In dobro me pozna. Če vidim kaj gnusnega, padem okoli. Odšla sem in zaprla vrata za sabo. Naslonila sem se na leseno steno pred Liamovo sobo. ”Imaš moment?” je vprašal Rok, ki se je naslonil na vrata njegove sobe. ”Ne, nimam časa za prepire. In če nimaš nič proti moram odditi.” Pogledal me je in rekel: ”Tudi prav. To je za tebe.” Podal mi je kos papirja. Nisem ga odprla, samo v žep sem ga dala. Nato se je prikazala Marta. ”Liam želi govoriti. Tu te počakam.” Odšla sem noter. Liam je sedel na postelji. Rekla sem: ”Sedaj lahko plezaš in skačeš. Sedaj moram iti.”Niti me ni skušal ustaviti. Vedela sem samo, da rabim neko noro zabavo, da me pomiri, saj mi je bilo dosti, da moram hoditi v hišo dveh bratov. In kot naročeno je ravno danes nor party v discu. Tokrat ne bom v VIP delu sedela 10 minut in odhitela. Povabila bom Barbaro in Koro in noro se bomo zabavale. Odšla sem domov, za mano pa je seveda šla tudi Marta.
Hej B! Bi šla danes z mano na party. Pa bom povabila še Koro?

Hej Kora, danes zvečer, nor žur, si zraven?

Najprej sem dobila sporočilo od B.
Sorry Kso! Danes ne, moram se pripraviti za šolo.
Nato pa še od Kore.
Saj veš da moram fotografirati ne? Ne morem Sorry.

Takega odziva nisem pričakovala. Sploh ne od Barbare. Njej ni bilo nikoli mar za šolo, sploh pa je bila šola čez dva tedna. ”Očitno nič zabav zame.” Sedela sem pri oknu, pojedla sem kosilo in cel dan nisem šla iz hiše. Zvečer, pozno zvečer pa sem se spomnila Roka. Iz žepa sem potegnila kos papirja.
Ksoana!
Prvič sem te uzrl, ko si nam prišla zaželet dobrodošlico. Še sem te videl. Praktično si bila vsak dan na svoji okenski polici in opazovala svet okoli sebe. Vsak dan sem te opazoval, čisto vsak do sedaj.
Hvaležen sem ti, da si pomagala bratu. Ti si zaslužna za to, da sedaj sedi živ v svoji sobi. Ampak ko sem te videl z njim, se je nekaj v meni zlomilo. Ne moram kar stati in gledati, kako hodiš v mojo hišo in me niti ne pozdraviš, temveč greš v Liamovo sobo, nato pa oddideš brez pozdrava.
V moje dobro te prosim, da se ne približuješ moji hiši takrat, ko te lahko vidim. Vem, da te skrbi za Liama, ampak se mi trga srce, ko te gledam z njim.
-R
Vse je bilo jasno. Rokovo obnašanje, prepiri. Čisto vse sem seštela in dobila vsoto. Ampak upoštevala bom njegovo mnenje. Ne bom se bližala njegovi hiši. Nisem bila več v skrbeh za Liama, saj je zdrav. Če me bosta rabila, bosta že prišla. Jaz z njima ne želim imeti nič več.

0
0

Fulll ql zgodba…in Nekdo Street girl ni fejkala tiste zgodbe, ker zgodba ne govori o oisti stvari 😉

0
0

Sem bila ravno namenjena tja

0
0

Super zgodba! Ful mi je vsec ime Ksenja. Kje si ga našla? A greš plis pogledat še mojo novo zgodbo I spy a liar in poveš mnenje? Ker bi mi veliko pomenilo! Pa Nekdo prosim te nehaj hejtat a prav?

0
0

Ja, morala sem jo uporabiti. Tako je dobro povedano

0
0

Ampak ko sem te videl z njim, se je nekaj v meni zlomilo.
Ta poved!!! To je iz Soy Lune!!!!

0
0

Če bi videl datum na datoteki, ki jo imam na računalniku, bi videl, da sem tisto zgodbo napisala lani in jo objavila letos. In rele se wattpad

0
0

Veš tam ko greš na ovo stran gi tudi objavlaš misl8m da je neke na W zakaj je tam eni zgodbi naslov Sreča v nesreči?
To si fejkala po Ajši.
In sem 100% da bo naslednja pofejkana stvar Posebno poletje od Shelly. Mam prav ne?

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*