0
0

Bi lahko lepo prosim nehali z zgodbami ali pa jih kam prestavili? Na živce mi grejo tudi vprašanja v am je bolj všeč Matteo ali Simon! Mislim zakaj vas to zanima?

0
0

Mogli bi imet nekje stran, kjer bi lahko pod vzdevkom imeli vse zloženo ne pomešano z vsemi drugimi zadevami. Recimo da bi imeli vsi pisatelji svoj kotiček in bi tam pisali. Sam dokler se to ne uredi bom se pisala sem lahko pa vam napisem pod naslov POZOR ZGODBA NE BERI, ce vam kako pomaga.

1
0

Živjooo!

Zelo si želimo, da bi nam uspelo urediti situacijo tako kot si želite enkrat do konca septembra! Do takrat pa je kar je.

0
0

Dobro sam sej vidte da mate zavihek pesmi in zgodbe na ča vas to veseli se izražajte tam.

0
0

jst pa se strinjam s tabo nika

0
0

strinjam se iz usmi k so ti odgovoril

0
0

Kot so rekli ze ene miljonkrattttt ze delajo na tem da bodo zgodbe imele svoj prostor. Samo pocakati moramo. Nemore kar v trenutko biti vse narejeno. Sploh pa so meni vse zgodbe fulll vsec.

0
0

Hej, saj veš, da se revija PIL trudi najti prostor za naša dela. In do takrat nam pustijo pisati. Mar bi lahko malo potrpežljivosti.

0
0

Ki pa je tebi fora da tu težiš?
Meni se zdi dobro da malo pišejo saj je to kreativno in dobro.
Poleg tega je ob zadnjem takem sporočilu Mack nehala pisat zgodbo kar je škoda, ker tista zgodba celo ni bla tako zelo zanič

Prikazujem 8 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*