0
0

hej! mene so lani skoraj vsi fantje v razredu cel čas zmerjali in me izzivali. kaj naj naredim če se bo to letos ponovilo, ker me zelo moti?

0
0

POPRAVEK :
bodi samozavestna in polna energije takih ne napadajo
VELIKO SRECE

0
0

Najdi si nekaj kar te zanima:risanje,sport,matematika… izplaca se verjemi tudi mene so in se zafrkavajo ni mi vsec nisem jih poslusala in je mal ponehal.Tisti ki zafrkavajo si ponavadi izberejo sibke zato se ne ukloni njihovi volji kot,da si njihov sluga ne bodi samozavestna in polna energije takih ne napadajo
VELIKO SRECE

0
0

Morda so zatreskani vate.Prinas v soli je tako,odmor zafrkavanje (ne prehudo) v razredu se jim nasmejis in ratajo cist rdeci v odras.Prosim ne poslusaj ojoj ne naredi tega vredna si vec.cene pa ignoriraj.

0
0

Sam ignoriri jih. Tko jih ne bo vec veselilo da te zajebavajo. Ce to ne pomaga… naderi jih tko da se te bojo na dauc izogibal!!! Posravi se zase. Upam da pomagam:)

0
0

Aaa, niti v sanjah ne smeš ubogati osebe ojoj, glede blue whale in depresije…!!! Ne zmeni se za tečne sošolce, ki niso vredni tvoje pozornosti. Če ti rečejo kaj grdega, jim lahko vrneš milo za drago (ampak ne prehudo). Ali pa pojdi do učiteljice, povej staršem, ali pa osebi, ki ji zaupaš. Srečno! 🙂

0
0

Hej ti! Nikar ne delaj tega kar ti pravi ojoj. V najhujšem primeru lahko umreš.Poslušaj me.
Ponavljaj si v glavi: ”Sem močan/močna. Ne bom se prepustil/a temu.” Ne moraš kar pasti v depresijo. Moraš se boriti proti temu, saj če ne bo tako zavedno. Nikoli seveda ne izzovi nasilja, saj te lahko pretepejo. Poskusi pa se pogovoriti z zaposlenimi v šoli. Mogoče ti lahko pomagajo.

0
0

Ne poslušaj ojoja saj je butast/a. Ne daj jim vedet da ti pride do živega. Pri meni je enako. Drži se ☺.

0
0

reži se
res pomaga
padi v depresijo
igrj the blue whale challenge(fulll fajn sploh samomor)
aja pa posvetuj se z razredničarko:D
pa če ti fantje niso ušeč izberi ŽENSKI spol

Prikazujem 8 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*