0
0

Okej, zdaj pa se moram nekomu izpovedat, ker ne zdrzim več!

0
0

Hej,

nismo sigurni, da bo tole pomagalo, ampak: zabremzaj konje! Absolutno razumljivo, da se ti zdijo stvari, ki jih počnejo starejši, vznemirljive, zanimive in tako dalje. Ampak riniti preveč v ta svet nima nobenega smisla. V družbi sedemnajstletnikov boš vedno “tamala”. To pa verjetno ni nekaj, kar bi bilo dolgoročno fajn.

Nič hudega, če se smukaš okoli njih, ampak nikakor jim ne pusti, da v želji, da bi te videli kot bolj odraslo, počneš nevarne ali zdravju škodljive stvari!

0
0

ni mi pisalo. pač zalublena sem v brata od bestike, že ona je stara 15 on pa 17 jaz pa 13.zadnič sem bila tam do 10 in smo muziko nabijali in se nažirali s pico, pa eno pivo smo skup spili pa to…pa motor ima kar je pune hot. naslednič je reko da mu morem častiti mekiča in da me bo z motorom pelo ampak to je sarkazem ker se boji da bi mu padla dol al pa neke ker moja mama bi ponorela (torej vse obljube so prazne)se je zadnič drla ko sem prišla tak pozno domov slišala pa se je samo muzika… pač rada mam starejske rada sem v družbi s starejšimi. rada imam poredne fante čeprav vem da se to ne odnese. ampak me noben noče poglejat ker se nisem kadila ne pijem in ker nisem čisto suha…

0
0

Mi smo tu, da ti pomagamo. Kar povej kar te teži.

0
0

Glede česa?

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*