0
0

Preselila sem se in 7. razred OŠ šla v novo šolo. Vsi so popolnoma drugačni in bolj najstniški. Če komu povem kakšno skrivnost drugi dan ve že cela šola 🙁 Zelo slabo so me sprejeli. Le ena je moja prijatelljica, ki pa ji tudi ne morem prav zaupati. Razredničarka je zelo slaba, tečna in kartr ji poveš takoj izve mama, tega pa ne bi rada. Ob koncu sem imela zaključeno vse 5, tako da me celo potiho kličejo piflarka. Počutim se slabo, čeprav pa sem morda zato bolj zagnana za šolo. Bi si bilo vredno poiskati nove prijatelje na šoli? Če ja, kako če pa so vsi nesramni?

0
0

Predlagam ti to kar je storila naša nova sošolka: prepiši se na novo šolo, tolikokrat dokler ne bo ok. Aja mimogrede: v našem razredu je cool da imaš petke, ena izmed “najačih” je v 5.r dobila priznaje in vedo je aplav če kdo dobi 5 ali 4, še posebej če je bil pri tem predmetu prej slabši. In potrudi se za ocene: 7., 8., 9.r ocene se že vpoštevajo za vpis na sredno šolo. Če si ne upaš povedati staršem, preprosto potrpi, sej boš kmalu zapustila razred-na koncu 9.r .

-1
0

Spremeni jih v Melone!

0
0

Živjo Tinka!
Tudi mi smo dobili novo sošolko to leto in sem sprva mislila, da piše ona! Sprva se ke zelo dobrp ujela z vsemi in bila zelo priljubljena, kasneje pa je razdrla dve bff-ki in cel razred se je skregal, kasneje pa je hodila njena mama v šolo in se pritoževala in vsi smo skoraj dobili opomine!
Skratka, oprosti za tale roman o njej… kar pa se tebe tiče, prijavi se na različne krožek in spoznavaj prijatelje…
Tudi mene kličejo piflarka nekateri sošolci, najbrž samo zato ker vedo da me to zelo jezi, ko ti naslednjič nekdo reče piflar pa ga ignoraj, in sčasoma bo videl da ti to ne pride do živega in ne bo več zabavno!
Upam da sem vsaj malo pomagala, in res oprosti za takooo dolg roman!!

0
0

Lej, jaz sem imela enak problem, preselila sem in odšla v novo šolo. Ampak na sreco so me skoraj vsi vredu sprejeli ampak to ti ne koristi! Včasih tudi jaz za sabo slisim PIFLARKA! ampak le zakaj ker so vsi ljubusumni to verjetno govoriji tisti ljudje z slabsimi ocenami keer so ti FAUŠ, KER SI ODLIČNA! včasih ko sem tudi js v takem polozaju si predstavljem vse takole: jaz uspešna npr. zdravnica no nwm kaj si zelis postat… hodim po mestu z svojim fantom ki ga bom imela zares rada… in lej koga vidim delat v nekem shoping centru… mojo staro sovražnico ki cvre krofe in je bila pred nekaj leti nwm kak pupolarna pa vse fante prek mela, zdaj pa so vsi videli kaksna drolja,sori! in pol nasledn dan pa grem na morje in se vstavim na bencinski in grem na wc in vidim na neka ženska ravno wc cisti in lej kdo je to moja druga sovražnica in se pogovarjava po 15 letih in ji recem na se odpravljam na morje za 1 mesec z mojim možem in 2 otrokoma, kaj pa ona samska z 3 mačkami za za zaploskat! prosim ne hejtat ker morda res vasi starsi delajo v podobni sluzbi bil je primer… sej js bom v redni tud verjetn delala v MEKIČI ker nimamo nwm kok dnara ampak to je lajf. takda potrpi zdaj najdi nove prijatelje ker ZNAŠ!

0
0

Zdravo tinka,
vem da se je težko preseliti na drugo šolo, saj se več ne vidiš s svojimi prejšnjimi prijatelji. Jaz se čisto strinjam z vsem kar je napisala MayaLin. Glede tega, da te kličejo piflarka se ne sekiraj, saj te tako kličejo samo tisti, ki se sami prav nič ne učijo in imajo cveke. Tudi mene nekateri sošolci kličejo piflar a ji samo ignoriram. Našel sem si prijetno družbo in eden drugemu zaupamo veliko skrivnosti, ki jih obdržimo zase. tudi jaz sem prepričan, da si boš našla tako družbo. Mogoče tudi tvoji sosedje hodijo na isto šolo in bi radi imeli še kakšnega prijatelja. Poskusi tudi v višjih in nižjih razredih. Navezuj stike. Jaz in moj najboljši prijatelj sva se v nižjih razredih več kot sovražila sedaj pa sva najboljša prijatelja. Ni to zanimivo. no skratka verjamem vate, da si boš našla prijatelja oz. dobro družbo. nikoli ne odupaj.
Upam, da sem ti pomagal:-)

0
0

Vedno je problem, če se tako star preseliš na drugo šolo. Če si mlajši npr. da se tja preseliš še v drugem ali tretjem razredu te veliko lažje sprejmejo vsi, ko pa si star že 13 ali 14 let je težko dobiti nove prijatelje.
Vendar verjemi da se boš sčasoma vključila zraven in potem bo vse bolje. Mislim resno, ko imaš prijatelja/ico se ti tudi učiteljice ne zdijo več tak strašen problem, če ti le kdo stoji ob strani.

Upam da sem pomagal in boš kmalu spoznala nove prijatelje.

0
0

Hejjj!

Verjameš ali ne čisto enaka stvar se je zgodila meni. Jaz sem se preselila v drugo državo in šla na mednarodno šolo. Otroci so bili zelo nesramni in točno to se je zgodilo tudi meni-eno stvar rečeš pa cela šola ve. Jaz sem zdaj končala sedmi razred in nisem tako “razvita” kot ostale punce na šoli. Prvo leto je bilo zame nočna mora. Dobesedno ljudje so bili tako nesramni da sem velikokrat prišla domov in jokala svoji mami da bi šla nazaj. Počasi in počasi so me ljudje začeli sprejemat. Moje drugo leto je bilo super. Razmišljala sem tako kot ti-vsi so grozni nihče ni v redu amapk neskrbi našla boš prijatelje morda celo boljše kot na prejšni šoli. Ne bodi sramežljiva, potem bo žal težko dobiti prijatelje. Če ti rečejo piflarka se ne sekiraj samo fouš so ti, ker nimajo dobrih ocen. Za skrivnosti bodi pazljiva. Jaz nisem nič nikomur povedala, ampak ko boš našla prave prijatelje boš vedla če jim lahko zaupaš.

Lepo se imej in lep preostanek počitnic!! 🙂

0
0

Tinka res me veseli da sem pomagala 🙂

0
0

MayaLin hvala, tvoj odgovor me je zelo pozitivno usmeril. Drugo leto vrjamem da bo boljše. Še enkrat hvala, pa lepe počitnice

0
0

Mogoče pa niso vsi tako slabi? Spoznaj jih! Mogoče tudi kakšnega iz starejšega razreda ki so najbrž bolj zreli kot tvoje sošolke in sošolci. Prijavi se na veliko krožkov in tako boš spoznala veliko prijateljev. Ampak ne če se boš držala odzadaj. Stopi naprej. Če se ti pa zdi da na tvoji šoli res ni nobenih prijetnih ljudi se vpiši na kakšno izvenšolsko dejavnost. Glede skrivnosti pa je včasih bolje, da jih zadržiš zase. In ne sekiraj se če ti pravijo piflarka očitno ne vejo kaj to pomeni. Piflar pomeni da se vse naučiš na pamet zadnji dan pred testom in potem dobiš pet. Kolikor pa se mi zdi si ti zelo pridna čez celo leto kar te niti slučajno ne naredi piflarke ampak ravno nasprotno! Oceno pet si več kot zaslužiš in je tudi zelo pohvalno da si odlična. Pa še zapomni si da ljudje opravljajo in žalijo druge za njihovimi hrbti največkrat če so ljubosumni ;). Glede razredničarke pa: ah vedno se najde kakšna zoprna učiteljica ampak ima gotovo tudi dobro plat. Vseeno pa ti to ne prepreči da se ne razumeš z drugimi učitelji! 🙂 Mislim da si zelo vredu punca in si boš kmalu našla veliko prijateljev 😉 Upam da sem ti pomagala in oprosti za pravopisne napake čisto sem počitniška xD. Lepo se imej!

Prikazujem 10 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*