0
0

Hey.
Nadaljujem z zgodbo upam, da vam bo všeč.

Ko sem prišla domov (seveda še vedno cela zasanjana in srečna)sem ugotovila, da moja ura prehiteva zato sem prišla še prezgodaj.
»Kako je bilo?« je vprašala mama, ko me je videla. »V redu je bilo. Malo sem se sprehajala pa to. Nič posebnega« sem ji odgovorila in se poskušala vesti čim bolj normalno, da ne bi česa posumila.
Nato sva se še malo pogovarjali.
Seveda ji nisem omenila Dallasa, ker si prav predstavljam kako bi se jezila. V bistvu bi se najprej začela smejati, potem bi za nekaj sekund utihnila, nato pa začela kričati in klicati očeta. To je delala zmeraj, ko je kdo zašel v ogromne težave. In prepričana sem, da ne bi odobravala mojega jutrišnjega druženja saj misli, da sem premlada za fanta. Da sem še vedno majhna punčka.
»Pojdi se uredit za večerjo srček« mi je čez čas rekla mama in me zbudila iz mojih misli. Še zmeraj me kliče srček, ker kot sem že povedala me ima še zmeraj za majhno punčko.
Ko sem šla mimo kuhinje me je ustavila teta Jenn. »Mack oprosti ker si morala dan preživeti sama. Pri večerji boš lahko spoznala svojega bratranca in jutri ti lahko razkaže vse« je rekla. Jaz sem le prikimala.
Nisem želela, da bi bil moj bratranec (katerega ime sem že zdavnaj pozabila) jutri cel dan z mano. Želela sem biti z Dallasom. In že vem kaj bom naredila. Vstala bom zelo, zelo zgodaj in odšla na plažo preden me kdorkoli vidi. Preprosto bo.
Hitro sem se nehala obremenjevati s podrobnostmi načrta saj sem morala o Dallasu povedati mojima najboljšima prijateljicama Roxy in Megan.
Onidve sta čudoviti prijateljici.
Roxy zmeraj zna nasmejati občinstvo. Ljudje bi lahko zanjo rekli, da je malo zmešana. Ampak to naju z Megan ne moti saj naju zna zmeraj spraviti v dobro voljo. Prisežem, da Roxy še nikoli nisem videla žalostne.
Megan pa obožuje ljubezenske romane. Tudi sama jih je začela pisati in midve z Roxy jih prijazno prebereva čeprav nobena od naju ne mara ljubezenskih knjig. Nama so bolj všeč pustolovske vendar sva ji to previdno zamolčali.
Najprej sem poklicala Roxy saj me je zanimalo kaj bo rekla. Ker se ne spozna na te stvari je rekla samo da je vesela zame.
Ko sem končala pogovor z njo sem poklicala še Megan.
Ona je bila navdušena. Skoraj 15 minut mi je razlagala o tem kaj je letos moderno ampak jaz je nisem poslušala. Mislim koga sploh zanima moda? Mene zagotovo ne.
Ko sva končno le končali z pogovorom sem se začela preoblačiti v sveža oblačila. Ker sem v sobi imela tudi svojo kopalnico sem se stuširala.
Nisem pa mogla odmisliti Dallasa. Njegove lase je bilo zelo zabavno kuštrati (v primeru da vas zanima. Ja. To sem naredila enkrat. Ali pa šestkrat ne spomnim se).
Ko sem bila gotova sem stopila ven iz svoje sobe in se po dolgem hodniku odpravila proti jedilnici. Hiša je od znotraj veliko večja kot se zdi od zunaj. Bolj proti jedilnici kot sem hodila več ljudi je bilo tam. Zdi se mi da, jih je zdaj več kot jih je bilo zjutraj.

In še en del bom objavla še danes

0
0

Ful kul 🙂

0
0

nadaljuj zakon je

0
0

pis naprejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj plissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

0
0

Ful super!

0
0

Kumi čakam nadaljevanje… Morš pisat naprej:)

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*