0
0

Ok vec razlicnih tezav s prijatelji mam:

1. Mam bff ke se poznava ze od vrtca pa pac lansko leto mi je postala ful nadlezna me skos objema, pa govori kok me ma rada… No in sm se zacela mal vec druzt z eno drugo sosolko ke je vsem tecna men je pa prov fajn. Js bi bla zdej z njo bff ampak una druga me ma pa ful rada pa je nocm prizadet. Pa ta prjateljici se ful sovrazita.

2. Mam se eno sosolko ke je ful napadalna …. No da vam bo bolj jasno vam povem celo zgodbo. Pac ona je predlansko leto tko ce se ji je kej zgodil al pa tko da je rabla pomoc se je vedno obrnila name. Pol naslednje leto se je zame tepla se z drugimi sosolkami letos pa… Vse nas punce “sovrazi” in nas ful pretepa pac in pol smo to enkrat obdelal na razredni uri in na konc je je uciteljca rekla da ce se ponovi bo ukor . In pol zdej to ne dela vec ampak sam obcasno tko za “igro” mal zvija roke in ns pac to boli……

3. Js sm zaljubljena v enga prijatelja pa v njega je tud ta napadalna sosolka ta fant v katerega sva pa je v svojo sosedo. Pac js sm pa fulllllll vanga.

4. V razredu mamo skupino enih fantov ke so odlicnjaki v cvekih oz. Enkah. Oni vedno ko smo zuni pa loh pocnemo kar koli so v enem takem “mini gozdu” in ce si ti tm pa hocs mal zasebnosti pridejo pa to vidjo vse punce pa te branijo pol pa pridejo se ostali fanti pa se vse to sprevrze v lovljenje iz katerega ne mors vn dokler ne zvoni in gremo not. In pac se to kar si hotu pocet pol pocnes cist neki druzga in to je skor vsak dan…

UPAM DA MI BOSTE LOH POMAGALI… HVALA.

0
0

Hey!
Odg. Ti bom samo na prvo vprašanje, ker se na to bolj spoznam. Na naši šoli imamo punce ki se ves čas samo objemajo, govorijo kako se imajo rade. Jaz in moja najboljša BFF (imam jih več) tega ne delama, imam pa eno BFF, ki to dela, včasih me ne moti, včasih pa to zna biti tečno. No v glavnem moja BFF tudi ni hotela da bi jaz imela več bestik, ampak s časoma je to “prebolela”. Bila sem tudi bestika z njeno najhujšo sovražnico.
Moj nasvet je da se pogovoriš z njo. Če ne bo uspelo oz. ona noče da si bestika z drugo sošolko, se boš pač morala odločiti za eno. Vem da je to težko, ampak ko bo tvoja bestika videla, da ji ke tvoja družba dobra, se bosta pobotali ali pa tudi ne. Vsekakor pa je me zanemarjej.
Upam da sem ti pomagala pri 1. vprašanju

0
0

1. Pejt povedat ucitelci da so one dve prjatlce skregane al pa da se sovrazta pa da ti gre to na zivce. Pol ste pa lahk trojica.
2.z napadalno sošloko se probi pogovotit. V tem primeru npr. Da se ne morta zment al pa da bi te, ko bi ji to povedla poškodovala pa lahka poveš učiteljici da še kr to dela.
3.če si upaš povej svojo težavo učiteljici, drugače pa se posvetuj s fantom, npr. Da se začneta pogovarjat in čez nekaj časa, ko vidiš da sta že dobra prijatelja mu povej da si v njega in zagotov bo bil vesel pa bota par. Sam upaš si morš. Una bo pa ljubosumna. Sam mal pohit, da ga kira druga ne začne zalezvat.
4. To o fantih povej učiteljici in bos vidla da bo boljš!
NO, UPAM DA SEM TI LAHKA POMAGALA

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*