0
0

simon je odšel po stopnicah navzgor. v neki sobi je videl bineta. na nosu je imel obraz ki govori. simon ga je vprasal: “bine kaj se je teb zgodilo?”
njegov obraz je bil krvavav. obraz na nosu mu je povedal: “si presenečen kaj?! bine je prišel prej in……” bine je napadel simona, a ta mu je hitro zaril njegov nož v obraz.
karla je deklico predstavila janošu. “a…aa….duuhhhh” je bil cel bled. “ne boj se” je rekla karla in ga prijela za roko, “pomagati nam želi”
ema je sekla po stopnicah navzgor in se skrila v omaro. simon jo je opazil in stopil k njej “daj, pridi z mano” ji je prijazno rekel. opazil je, da ima veliko rano na roki. “ne ven hočem” je rekla in stekla nazaj dol k janošu in karli kjer sta ji povedala vse o duhu in da jim hoče pomagati. “lahko vas spravim ven….” je rekla deklica “a potem ne boste več smeli priti tudi če bosta vaša prijatelja v hudi nevarnosti” “jaz grem ven!” je zakričala ema ” ne prenes več tega” deklica jo je s svojo velikansko roko porinala skozi vrata.

se nadaljuje…

  • ko bom velika bom napisala knjigo o tej zgodbi objavil/a 1 leto nazaj
0
0

ful ste duhovite ej 😉

  • ko bom velika bom napisala knjigo o tej zgodbi odgovoril/a 1 leto nazaj
0
0

simon je odšel po stopnicah in zagledal najbolj umsko zaostalo osebo kar jih je kdaj videl bila je tako prizadeta da je o njem napisala zgodbo ime ji je bilo kurba(jebiiiiii seeeeeeeeeee)

0
0

dj nehi pisat k je to tko bedn!!!!!!

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*