0
0

UVOD

Živijo! Moje ime je Anastazija. To ime sovražim. Bila sem čisto normalno dekle, dokler nisem prišla v puberteto, z enajstimi leti. Večina od vas bo mislila, da je to normalno. A verjemite, ko boste slišali mojo zgodbo boste spremenili svoje mnenje.
Imam velike in radovedne modre oči, rahlo orlovski nos in srčaste ustnice. Moji lasje so svetli in tako gosti, da mi jih vsakdo zavida, edino kar me moti pri njih je, da so ravni. Trenutno imam dolge lase a se hitro
premislim glede frizure. Sem zelo visoka in kar nekaj višja od vrstnikov.
V šoli imam veliko prijateljev, sem najbolj priljubljena, a le malo imam tistih pravih prijateljev, ki jim lahko zaupam. To je še ena od stvari, ki jih sovražim. Fantje me kar obletavajo, a jaz se ne zmenim zanje. Nekateri me zmerjajo in se spravljajo name, s tem, da sem piflarka, seveda me to malo prizadane in jim vedno kaj zabrusim nazaj.
Moja BFF je zelo prijazna in je ena od tistih, ki me imajo radi tudi takrat, ko nisem priljubljena. Ima blond, zelo dolge in valovite lase. Njene oči so temno rjave, skoraj črne in ima prifrknjen nos ter je zelo lepa. Ime ji je Ema.
No imam tudi mlajšega brata (za pet let)
in včasih je prava nadloga. Zelo mi je pidoben le da ima zelene oči. Kot jaz ima tudi on posebno ime: Tristan.
Jaz sem kot otrok bolj podobna očetu kot mami, saj ima rjave oči in črne lase. Drugače, ko pa ne gledaš barv sva si zelo pidobni.
Seveda se vsaka zgodba začne s spremembo…

0
0

Dobro je. Naslednji del, prosim! 🙂

0
0

Hej, zanima me vaše mnenje o zgodbi. Sprejmem tudi kritike.
Hvala vsem!

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*