0
0

Zbudila sem se na postelji. Domnevala sem, da sem v bolnišnici. Pogledala sem na nočno omarico poleg mene. Na njej so ležali šopki rož in čokolade in bonboniere. Nogo sem imela v gipsu. In bolela me je glava. Zelo zelo močno. Roko sem pomaknila k bolečini in jo takoj umaknila. Zdelo se je kot, da imam v glavi nekakšno luknjo. Potrkalo je na vrata in vstopila je mami z nasmeškom na obrazu. “Hej,” vsedla se je na stol poleg moje postelje. “Kako si?” Kakšno vprašanje… Seveda sem slabo saj me vse boli. “Vredu.” sem odvrnila in se ji poskusila nasmehniti nazaj. “Kaj, kaj je bilo? Mislim po tem, ko me je zbil avto…”
“Tisti fant… Max mu je ime? Je poklical rešilca in nato so poklicali še mene in…” nasmešek ji je izginil z obraza. “Ne vejo, kdo je bil… Kdo je bil v avtu. Odpeljal je naprej… Ali si mogoče videla avto?” Prikimala sem. Ne samo, da sem videla avto. Videla sem kdo ga je vozil. “Bila je… Britanska registrska tablica in… Avto je bil siv. Hočem reči srebrn. Porshe. Bil je srebrn Porshe.” Mami je bila presenečena. “Porshe? Si prepričana? Najbrž bi lastnik hotel, da si mislimo le dobro o njem in ne bj kar šel naprej…” Zmajala sem z glavo. “Vbistvu se je super izvlekel.” sem rekla “Zdaj nima nobenih skrbi, saj ga nihče ni videl…” Kako je bila mami lahko tako naivna? Pač SO taki ljudje na svetu. Vedno so bili in vedno bodo. Mami se je zamislila, nato pa se mi je spet nasmehnila. “Nekdo te čaka v čakalnici že odkar si prišla sem… Ga spustim noter?”
Prikimala sem. Kmalu je skozi vrata vstopil Max. Nasmehnil se mi je in se vsedel na stol na katerem je prej sedela mami. “Na,” v roke mi je podal majhno škatlico “To, mhm, sem ti prinesel, da me ne boš pozabila, ko boš šla na Florido. A prosim, odpri, ko bom odšel.” Prikimala sem in se mu nasmehnila. “Ne bi te pozabila” sem mu rekla. Prijel me je za roko in izraz na obrazu se mu je zresnil. “A boš v redu?” Prikimala sem mu. “Ja, bom samo… Mogoče bom še nekaj časa tukaj ampak… Gips bom imela še nekaj časa. No, kaj pa je bilo, ko si moral kar tako iti?” sem spremenila temo. “Sestrica je padla s kolesom. Ampak ni nič hudega… Roko si je zvila, ampak bo vredu… Ti, ti si se veliko veliiiko huje poškodavala” Skomignila sem z rameni in se mu nasmehnila. “In res…” je nadaljeval “Res oprosti ker sem vse uničil… Jaz sem kriv za…” Pogledal je proti moji zlomljeni nogi in proti moji poviti glavi “Za vse…” zavzdihnil je in me pogledal. “Ti si mi res res zelo všeč.” Oči so mi zasijale in čutila nisem nobene bolečine več. “Ti si meni še bolj.” sem rekla in se mu nasmehnila. Nekaj časa sva bila tiho. “Moral bom iti.” je kmalu rekel “Oprosti.” Prikimala sem in spustila njegovo roko. “Upam, da ti bo darilo všeč.” je še dejal nato pa stopil ven. Komaj zdaj sem ugotovila kako izčrpana sem. Morala sem se spočiti zato sem zaspala. Sanjala sem o nesreči. Kot, da bi vse spet doživela. Nevem koliko časa sem spala, ampak vem kdaj sem se zbudila… Slišala sem mai in očija kako se pogovarjata poleg mene. Mislila sta, da še spim. “Mislim, da bi ji morala povedati.” je rekel oči.
“Ne, zdaj ne moreva. Potem, ko bo bolje. Pa se spomniš kako je bilo, ko sem ji povedala, da sploh gremo na Florido. In, da ji zdaj povem, da gremo mogoče še pred februarjem?”
“Ampak kaj? Saj Filip že ve. A njej naj pa kar prikrivava?”
“Nevem, ampak jaz ji ne bi povedala še zdaj. Sploh zato ker še ni sigurno.”
“Bomo videli oktobra. Saj bo že vse pripravljeno. Lahko bi ostali že takrat. In najbrž tudi bomo.”
“Poglej zdaj ji ne bova povedala. Greva ven in jo pustiva spati. A prav?”
Slišala sem kako so se kmalu zaprla vrata. Oktobra??? Rekla sta, da gremo februarja. Začele so mi teči solze. V roke sem vzela vrečko od Maxa. Osprla sem jo in ven vzela obesek. Bila je ogrlica in na njej je visel znak za forever (za vedno). Narobe obrnjena osmica. Držala sem verižico v rokah. Nikoli še nisem videla lepše.

Upam da vam je bil ta del všeč in se opravičujem amlak prej nisem mogla objavit saj sem bolna. Uživajte! 🙂 <3

0
0

Prosimmmm piši naprej. Ne oziraj se na kessi saj je varjetno jezna zaradi njenega poloma zgodbe in mora stresati jezo še na ostale. Next

0
0

hi ne poslusat Kessi saj je ona sele res napisala zanic zgodbo plus tega da ni njena ti zi zakon pis naprej kaj se je zgodil

0
0

Omg!! To je tko najbolsa zgodba ever!!! Obozujem te shelly!!

0
0

Tvoja zgodba je bedna. Ne nadeljevat ker to ni prostor za zgodbe. Ful si glupa pa bedna

0
0

next

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*