0
0

Živjo! Vem da je o podobni temi neka punca že pisala ampak ta ni čisto enaka. No stvar je v tem da sem videla uprašanje KAKO NAREDITI TORTO BREZ ŽELATINE(nekaj takega) in Gaja je odgovorila samo z besedami: Z LAHKOTO. Mislim da to nikomur ne pomaga. To temo bi poimenovala NEUMNI ODGOVORI(prekratki). Mogoče sem koga užalila ampak meni gre to na živce. Kako bi se pa vi počutili če bi vam odgovarjali z: ČIST IZI_KOK TEGA NEVEŠ_JS NEVEM_IPD. A še koga to moti? LP NOGAVIČKA

0
0

Dej gaja a loh sam nehaš ker si zelo zelo zelo nadležna!
PROSIM

0
0

Očitno sta na svetovalnici dve Gaji al kaj?

0
0

Happy to je res.
Nisem napisala tega: Z LAHKOTO,saj sploh nisem bila na svetovalniciže nekaj dni

0
0

Ja to mi gre ful na zivce . Ko recimo nardis svojo temo in cez eno uro vides da mas en komentar in pol vides da pise napr. Nevem! To mi gre na zivce!

0
0

Svetovalnica je namenjena temu, da si po najboljših močeh pomagamo med sabo. Spodbujamo vas, da se pri odgovorih drugim zelo potrudite, saj veste, da bi tudi vam veliko pomenilo, če bi se kdo tako potrudil za vaš odgovor. Brezvezni odgovori res nikomur ne koristijo, zato se tudi mi trudimo, da bi jih bilo čim manj in bi naša svetovalnica res ponujala dobre odgovore in vam zares pomagala.

Hvala vsem, ki se zares trudite pomagati. Najboljši ste <3

0
0

Ja mene to tudi moti, NE, pravzaprav me živcira, ker se mi ne zdi pošteno, da nekateri dajejo čisto nepomembne odgovore. Isto kot TAYRA. Če to slučajno celo ni ona.

0
0

js sem uprašala za poklice pa mi je gaja napisala:js sem tut 5.r tut mene to moti

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*