0
0

Hey!
Jaz in moja BFF sva BFF že od vrtca. Zelo dobro se razumeva, vsak dan sva skupaj in nekateri celo mislijo, da sva v sorodu, ker sva vedno skupaj :-D.
In v veliki večini so nama všeč iste stvari. Imava isto najljubšo jed, najljubšo barvo, najljubši šport……..
Sedaj pred nekaj meseci pa so se začeli problemi.
Nikoli se nisva družili z najinimi sošolkami. Večinočasa sva se držali zase. Potem zadnji mesec šole pa sva se tako za hec začeli družit z njimi in postale smo prijateljice.
Naju nikoli niso zanimali slavni ljudje pa take stvari, vendar so najne sošolke govorile samo o tem.
Potem pred nekaj tedni, ko je bila pri meni pa sva našli eno stvar, ki jo nimava podobne. Okusa za glasbo.
Moja prijateljica je začela oboževat neko skupino R5 (ali nekaj takega) in to res zelo oboževat, meni pa je postala noto všeč skupina 1D (One Direction). In problem je bil, da sva se zaradi tega začeli kregat, ker moji prijateljici niso bile všeč pesmi od 1D meni pa ne od R5. Sicer problem zveni otročje vendar se zaradi tega preprira nekaj dni isva pogovarjali.
Vendar sva se pred nekaj dnevi znova pobotali in zdaj se razumeva. Še celo več kot to. Moja prijateljica se je poskusila sprijazniti z 1D in zdaj so ji koliko toliko v redu. Meni pa R5 še vedno niso všeč. Ampak, ker res nočem, da bi se spet začeli kregat sem razmišljala, da bi tudi jaz poskusila izvedet kaj več o njih samo na internetu najdem same različne podatke in ne vem kaj je res.
Bi mi lahko prosim kdo od vas razložo kaj ve o R5 ker si res ne želim, da bi se s prijateljico spet skregali. Prosimmmm

0
0

hey!

torej…
če sta BFF zakaj vaju prizadene taka tema…če poslušata različno glasbo s tem ni nič narobe…

in nebodi všečna svoji BFF nebodi dvojna osebnost samo da bi še naprej bli bff….to sem počela jaz..in se ni dobro končalo…bodi to kar si in nedovoli da drugi odločajo o tvoji osebnosti…

0
0

ej anonim sej se dokaj strinjam s tabo ampak še kr naslov je mau tak pa vrjetno so ljudje pogledli pa nvejo točno odgovora na njeno vprašanje zardi tega se še ni treba jezit no sej tudi ti nisi dal/a odgovora na to kaj je napisala js pojma nimam kaj je R5.

tuki pa še problem js sm mam eno ful dobro prjatlco in imele sva veliko skupnih intnteresov samo glasbo sva poslusali razlicno pa to ni preveč prizadelo najinega prijateljstva ker sva se potem namesto o glasbi pogovarjali o najnih drugih interesih.

0
0

Tu če maš problem te dobesedno pohodijo. Ta tema ma več kot 20 ogledov pa niti enega odgovora razen to kar zaj jaz pišem. To je vse zaradi zgodbic. Kaj se ne more niti eden potrudit in odgovorit?

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*