0
0

Učeraj je biu en party in starši niso bili prisotni. s prijatelji smo se malo napili in še sanja se mi ne kaj se tisto noč zgodilo. Vse kar vem je to, da sem se zbudila v prijateljevi postelji njega pa ni bilo doma, zato sm jo hitro pobrisala domou. Nevem kaj se je zgodilo in sem zelo zaskrbljena, ničesar se ne spomnem in nevem kako bom to povedala staršem, saj sta mi pred zabavo resno prepovedala alkohol.

0
0

Vsekakor je smiselno, da preveriš pri prijateljih, kaj se je dogajalo! TO, da se ne spomniš, je bedno! Zdaj bomo ekstremni, ampak, bolje preventivno kot prepozno – kaj pa, če si seksala z nekom, ki je izkoristil tvojo omotico? Nujno razišči, kaj se je dogajalo, potem pa ukrepaj dalje.

0
0

Ja no nekako to ni tok kr neki. Probi se spomnit, al pa vpraši druge če vejo kaj se je dogajalo.Vem česa se bojiš samo malo spremli znake telesa.Jp za drugič se pa ne napit.Pa ne da bi ti težila samo tako vse pozabiš…Če se pa ne napiješ in realno ne pozabiš vsega ti lahko ostane VELIKO LEPIH SPOMINOV OD PARTYA drgač ti pa ne

0
0

kr kr neki
ne sekiri se zarad staršv:)

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*