Odgovorjeno
0
0

Ok…. To bo po moje kr dolgo ampak prosimmmmm odgovorite najprej pa ce rabite in ce kaj pomaga pri odgovarjanju na vprasanja kej pomaga nekaj mojih podatkov:

Starost: 10let (ok, za desetletnico imam actresses veliko tezav in sm prej kot drugi sosolci in prijatelji vstopila v puberteto npr. Ljubezen, tezave s prijatelji s starsi….)

Visina: 133cm
Teza: 28kg

Ok… Zdej pa vprasanja:

1. A sm za svojo starost normalno velika pa teams ? A obstajajo za to kksne omejitve?
2. Js se ful bojim da ne bom mela fanta pac v enga sm zdej pa to solsko leto bla zaljubljena ampak on je v sovojo sosedo pa vanga je se ena druga sosolka…. Js ga tko ful hocem ke sm ful vanj pa vsi drugi fantje so mi full ogabni. Kaj naj? Ful se bojim da fanta sploh nam mela (grem pa drgac zdej v peti razred)
3. Js veckrat razmisljam o seksu pa pac se ga ful bojim pa tko nasplosno ga sploh nocem met. Je to mozen?
4. Strah me je tud poljubljanja pa pac najbrz boste zdej vsi govorl da ko bo pravi cas zato sploh ne bos razmisljala in bo vse lepo steklo ampak js se vseeno bojim…
5. A se se komu zdi da je prevec filipov pac da mamo prevec fantov s tem imenom mislm mi mamo dva v razredu pa moja sosolka ma bratca a tem imenom pa moj sorodnik je filip…. Cudn.
6. Js bi bla rada lepsa mislm na splosno sm si vsec ampak obraz… Mislm omg…. Obraz mi absolutno ni vsec!
7. Tezavo mam da ponavad dobivam v soli same petke in pol ke dobim kksno drugo oceno (nikoli se nisem sla pod tri) me je ful sram napisat v redovalnico pa povedat prijateljem ti me pa vsak test pa sprasevanje sprasujejo “kok si dubila?!?!? Kok si dobila!!?!?” To mi gre tok na zivce.
8. Vame sta dva fanta ke sta mi fullll ogabna (ok , sej nista najbolj ogabna v razredu ampak ,ok) pac vse moje frendice pa tud js smo prepricane da sta vame pamak sama pa se nista priznala. Skos se neki prilizujeta…. Hocm se ju znebit.
9. Js ze za 10 let berem ze ful debele knjige . Do zdej sm sla do debelosti 3 cm pa rada bi brala tud bolj debele ke vsi na pilu pa drugih forumih ful hvalijo ene knjige ampak js se jih ful vstrasim.
10. Sm fullll sramezljiva . Pa ne v tem smislu . Ful rada spoznavam prijatelje ampak sm sramezljiva z odraslimi. Npr. V knjiznjici si ne upam vprasat knjiznjicarke ce slucajno iscem kaksno doloceno knjigo pa je ne najdem.
11. Js se ful bojim da po pocitnicah (ker smo se po vajbru ful kregal) da se s sosolci ne bom vec razumela, ujela, da nebomo vec prijatelji da se bomo preprosto prevec spremenili….
12. Dve prijateljici se ful kregata kdo bo moja bff … Dost ju ze mam!

Prosim v kaksne odgovore ne pisat da mu \ji o dlocno povem to pa to. Ker mene je ful sram pa ne mi p isat kaksne ful odlocne pa zapletene odgovore ker jaz tega preprosto ne zmorem…. Mislm sej mam sele 10 let!!!!

Zelo vam iskrena hvala ze v naprej!

Najboljši odgovor
0
0

ok vsako posebej.
1.omejitev glih ni ampak si kr mala in zelo zelo suha za svoja lea in glede na tvojo tezo. izracunaj si itm da bos mela boljso predstavo.
2.stara, ne se obremenjevat z fanti. vecina jih je itak kretenov (moje osebno mnenje, nobenga nocem uzalit) in dost bos se mela casa. ce ti je tisti res tak vsec m,u daj to vedet in se pozanimaj kak bo in ce je v eno pa tista ni v njega mas mogoc sans, sploh ce je tvoj razred, ce sta prijatla oz. se ne sovrazita.
3. ja, ne seksat je mogoce, ampak ne se se s tem obremenjevat ker bos mela se dost cajta, v 8. bote sele spoznali kak to poteka, zato js ne bom zapravljala casa in se samo umiri glede tega pa bo vse ok.
4.poljubljanje ni nic strasnega, saj ga bos videla v filmih pa lahko vadis na roki, pred ogledalom na plisastih igracah pa se bos pocasi naucila. vse je enkrat prvic.
5.nep, js osebno poznam enega filipa in zivi v kranju in ne, mogoce je samo tako nakljucje.
6.razvijas se se. nihce ni popoln in scasoma se bos pac mogla sprijaznit s tem, kaksna si. nisi povedala kaj ti ni vsec zato ti bolj ne morem pomagat. ce ti pa ne bo vsec se nasljednjih 20 let pa lahk gres tut na operacijo nosu al pa licnic ampak se sprijazni z obrazom, ker je verjei, veliko veliko veliko lazje.
7.ignoriraj jih! koga jebe kake ocene mas, naj se za sebe brigahjo!! sicer pa si za ocene sama kriva, ce se nisi dovolj ucila in enkrat se je treba z njimi sprijaznit. dobro s enauci pa bo se vse ok
8.ignoriraj ju. bota ze nehala. drugega ne mores. ne bit neki nesramna al pa ka ker bo sam se hujs. preprosto ne se zmenit za njiju pa se bosta navelicala in bota nehala.
9.js sem v tretjem razredu prebrala 1001 noc ko ma 700 sgtrani. izberi si knjige ki so ti vsec, pa bo. pa tudi ni se ti treba brat in mogoce niti niso vse primerne za tebe.
10.ljudje so razlicni. meni npr. to ni problem. knjiznicarka ti bo z veseljem pomagala in verjemi mi, nihce ne grize.
11.ko boste sšet skupi v razredu bo vse ok. pa ne bit tok na vibru ker ce se boste kregali bote zaceli drug drugega sovrazit ampak vi morte skup prezivet se naslednja 4 leta vasega zivljenja z enimi pa se vec. ti se ne kregat in takoj ko vidis da gre pogovor v to smer, bezi.
12.ne se ubadat z njima. ce ti je pa ena ljubsa kot druga pa ji to povej, samo pazi ta te tista druga ne bo zasovrazla.
13. umiri se. mlada si se in ti problemi niso se nic.

Odličen odgovor
0
0

Dobil si že dobre odgovore in jaz res nimam časa zdaj bom ti pa odgovorila na tretje vprašanje. Za zdaj si stara komaj 10 in je normalno če se tega bojiš oziroma nočeš ker se o tem veliko ne veš. Če bo pa tvoje mnenje ostalo enako tudi ko boš starejša, ko boš 14, 15, 16…(jaz sem zdaj 15) tudi nič nič narobe. Ljudje smo različni. Mene to sploh ne zanima, ne zanima me kako je, tudi nebi poskusila. Ampak je tudi tako Okej.

Odličen odgovor
0
0

1.Malo si majhna
2.Ne se bat, to da nimaš fanta je čisto v redu
3.To je možno, ena moja prijateljica je taka
4.Normalno je da te je strah
5.To ni tok cudn
6.Tukaj ti ne moram pomagati
7.Glej, men se isto dogaja. Ne jim povedat ce noces
8.Spet ti ne moram pomagati
9. Emm…nevem cist kaj upas da ti bom odgovorila
10.Isto tukaj! Ne bodi sramezljiva kjudje so navajeni na take stvari
11.Mogoce, ampak ne bo trajalo dolgo. Ne skrbi, zmeraj se najde prijatelj
12.Ne moram pomagati drugace kot da jima to poves
PS: jaz sem tudi stara 10 let to je popolnoma normalno

0
0

1 si kar majhna in suha 🙂 sma si na istem.
2 Druži se z njim, pogovarjajta se in izvedi kaj mu je všeč. Drugače pa itak da boš nekdaaj mela fanta ker vsak je nekomu usojeno.
3 si še premajhna za take stvari, itak pa se boste v šoli dost učil o tem… Ko boš spoznala pravo osebo
boš hotela sseksat.
4 To ni nič strašnega. Če se bojiš poljubljanja probaj vaditi.
5 Ne poznam samo enega.
6 Na spletu je dost takih stvari. Poizkusi poiskati na internetu. Uporabljaj pillinge, kreme, čisti si obraz, pij dost vode…
7 Saj nerabjo vedet. Ne povej jim. Obrni se proč.
8 Fantje, fantje, nemir se jih znebiti. Ignoriraj.
9 Eemm. Ne razumem. Beri kaj ti je všeč.
10 Misli si da je knjižničarka otrok. Pa ne boj se.
11 Opraviči se tistim ki si jih prizadela, če jih nisi ne moreš pomagati.
12 S katero se bolj razumes, s tisto bot friend 4ever. Al pa z obe al pa s čist tretjo osebo

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*