2
0

Hojla,
jaz si močno želim narediti slime/sluz. Poskusila sem ze milijon receptov, a ne delujejo. Naredila bi slime, ki ne vsebuje boraksa, lepila, in sredstva za leče. Rada bi ga naredila iz sestavin, ki jih dobim doma. Imate kakšen recept za sluz?
PS. Sluz naj ne bo lepljiva, naj bo enako dobra kot iz lepila in teh sestavin, ki sem jih nastela, da jih nimam.
Hvala in en sluzast pozdrav

0
0

Oni ke mors dt v hladilnik milo za roke pa sladkor ne dela sm poskusla

0
0

v posodico daj milo za roke in sladkor. daj v zmrzovalnik za 1uro in počakaš 2 dni.

0
0

MA kdo recept za slime.
Probala sem spar slime a mi mi kej preveč ratalu.

0
0

Hey Sluz lahko tudi kupiš v trgovini

0
0

Poskusila sem že vsaj 20 receptov a le enkrat mi je uspel recept je zelo enostaven ampak če nimaš tekočega lepila ti ta slime ne bo uspel potrebuješ tekoče lepilo detergent za perilo peno za britje in vse zmešaj če želiš da bo imel barvo jo dodaj drugace pa na YouTube napiši slime no gluhe no contact revolusen no boraks in bo

0
0

Na začetku v posodo naliješ lepilo, nato dodaš barvo(temparo, jedilno barvo, akrivno barvo).V posodo naliješ en lonček detergenta za pomivanje posode(persil) in za konec peno za britje, ki jo naneseš res v veliki količini. Vse skupaj dobro zmešaš.

0
0

Ojla! Ce koga zanima lahko obišče mojo instagram stran ( @slime_slovenia ). Jutri grem live delat pa razmišljam še, če bi začela z youtubom? Kaj pravite?

0
0

Hej hoj jaz sem tudi poskusala narediti fluffy slime pq mi nikakor ni raral potem pa sem le nasla recept zame in ga lahko delim s tabo no pa zacniva. Prvo rabis peno za britje potem navadno vodo (rabis jo cisto malo mqnj kot polovica kozarca bo dovolj) potem detergent za perilo in uhu lepilo (vem da si rekla brez lepila a z lepolom ti edino rata) in to je to v posodico zli tekoce uhu lepilo in dodaj peno za britje nato zmesaj mesaj okoli 2 min. Nato daj v posodico z lepilom in peno za britje detergent za perilo (pozabila sem povedati da je detergent lahko kater koli jaz sem ga naredila iz REXa) nato ti bo ze ratal a bo bil lepljiv zato dodaj 3 kapljice vode. Mesaj in mesaj. Ratal ti bo! Cas je za gnetenje…… in WALA FLUFFY SLIME STOJI PRED TABO

0
0

Živijo!
Imam isti problem. Moji prijateljici je uspelo narediti sluz iz tekočega Persila, pene za britje in (vem, rekla si, da brez lepila) lepila UHU tekočega (prozornega).
Če ima kdo boljšo idejo, jaz vas spremljam!

0
0

Sastojci za slime
tecno ljepilo
deterdžent
sapon za tijelo
i ostaviti na 30min u hladnom prostoru ili u frižideru.

0
0

Hej

0
0

Lahko ga tudi tako naredis da das moko tisto za pomivat posodo sodobikarbono in pikico vode malo ga vlaci po rokah in bo cau..

0
0

Okej za sliz rabiš:
-PVA lepilo (kupiš ga lahko v art trgovine ali v levčku)
-food coloring(jedilno barvo ali samo tempero)
-tekočino za lečo
-sodo bikarbono
-vodo
-posodo
-žlico (nekaj za mešanje)
POSTOPEK
V posodo stisni za polovico jogurtovega lončka PVA lepila, mešanici dodaj nekaj kaplic jedilne barve in premešaj. Nato v posodo dodaj polovico kavne žličke sobe bikarbone in mešaj. Potem pa še zadnji korak dodajaj tekočino za čiščenje leč to pa dodajaj počasi in po malo in ualaa sliz je narejena. Upam da sem ti pomagala

0
0

poskusila sem že mnogo receptov za slime če kdo pozna recept ki v njem ne potrebuješ vodice za leče in borexa

0
0

poskusila sem že mnogo receptov za slime če kdo pozna recept ki v njem ne potrebuješ vodice za leče in borexa

0
0

Ej ti!
Ta punca je prosila za odgovor ne za zafrkavanje! Obnaši se mal! BOdi bol prijazna!!!

0
0

Čau bejba!
Na spletu maš ful teh packarij! Upam da sm ti pomagala če ne napiš v komentarje budala!!!!

0
0

Ojla!
Men je tale slajm mal u napoto! Delu smga dvanajst dni pa mi ni noben ratu! Dej probi pogledat če kej najdš na spletu k maš tm poun kufr teh receptov! Mogoč pomisl še na kej norga kar lahko daš notr. Sej tu ubistvu ful uspe če daš not sam navadn beu lepiu pa uno vodo za oči k mora met borax al pa borovo kislino!
#vsezate . #rataltibo

0
0

Če želiš narediti dober slime ga naredi po tem postopku:

0
0

Hejla!
Jaz sm slej k poskušala narediti tri leta potrm pa mi jevratal tak zeloooooooo enostaven!
Potrebuješ pa milo za roke in sol! Potem das za dve uri v hladilnik in je!
Okej, to je vse
Adijo

Prikazujem 1 - 20 od 28 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*