0
0

Kot je razvidno iz naslova,sovražim svojo sestro. Ona je starejša in ne prenesem je več. Zaradi nje velikokrat jokam in vedno bolj jo sovražim. Stvar je taka:

Starejša je od mene,
Ima lepo postavo(telovadi)
Ima lep ugled in družbo, Je lepa,
bolj delavna,
bolj pametna
Veliko se uči
No te lastnosti imamo ja sestra

Te pa imam jaz:

Mlajša
Bolj močnejše postave
Tiha,brez družbe
Tako tako,nisem ravno lepa
Pametna ampak lena
Lena
Ne ljubi se mi učiti

Obe pa sva jezikave in se zmerjamo z grdimi žaljivkami. Ko mame ni doma mi vzame telefon če kaj nočem naredit. Dere se na babi ko pa se jaz pa reče naj se lepše obnašam. Zmerja me s ku*bo,prasico,kozo,lezbo…in jaz njo tako nazaj. Ona misli da je naredila ogromno ubistvu pa posesa dnevno sobo samo ko telovadi,zabava me da sem debela da nikoli ne bom dobila poba,zvedela je da sem dobila M ki jo ima ona tudi in me nonstop zajebava in me spravla v zadrego. Ko je jezna me prime za vrat ali lase ali ps me boksne,enkat sem usekala z glavo v radiator.Vse si lasti,misli da je najlepša. Starejšega brata nasčuva proti meni. In stara je 17 let! Ne morem več.Skos jokam in sem v grozni depresiji njej pa ni jasno ker misli da je popolna. Babi pravi da sem hudič ker vedno misli da sem jaz kriva ko ji sestra natvezi. Najraje bi odšla od moje sestre. Ampak imam rada mamo,babico…le njo grozno sovražim. Kako naj pridem iz njene sence?

Pomagajte mi!

0
0

Zivjo
Tvoje sestra je ocitno zloooo nesramn. Predlagam ti to ce imate v soli solsko svetovalko ali pedagoginjo ji to povej in bo ona vse resila. Ce nimate tega v soli povej doma starsem in naj ne stalno branijo njo kot da je pomembnejsa od tebe!

To so moje resitve.cawci

SoyElena

0
0

Oprostite. Vse se mi je zamešalo. Nekaj od tega naj bi bilo v novi zgodbi v pisalnici. Pozabite da sem to napisala. Zmotila sem se ker mi blokira telefon. Ne vem kako je to uspelo

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*