0
0

Pozdravljeni!
Imam nekaj problemov. In pismo je kar dolgo.
1. To se mi dogaja že kar nekaj časa in sicer velikokrat, ko sem na kakšnem kraju se mi zdi, da sem ga že videla ali p naprimer, ko v šoli gledamo kakšne slike drugih krajev ali pa držav se mi zdi, da sem tiste kraje že videla in to v živo, čeprav Slovenije v življenju še sploh nisem zapustila.
2. Veikokrat se mi zdi, da sem določene trenutke že doživela.
3. V šoli imamo učiteljico, ki nas vsako uro nenapovedano sprašuje (seveda zdaj ne, ker so počitnice) in velikokrat se hecamo in ugibam koga bo ižrebala. Meni je zelo srhljivo to, da sem do zdaj skoraj vedno pravilno ugotovila, kdo bo vprašan.
4. Stara sem 14 let. Je čudno, da se spomnim nekaterih dogodkov, ki so se zgodili pred več kot desetimi leti?
5. Včasih imam občutek kot, da sanjam. Je kot, da bi bila v sanjah čeprav nisem.
6. Velikokrat sem živčna in ne vem kako naj se tega odvadim. Velikokrat si grizem nohte, nekako čudno zvijam prste, vrtim uhane (zaradi tega sem 3 že izgubila)…
Upam, da boste znali odgovoriti.
Lp. Ruby

0
0

Zdi se, da si precej talentirana. Tudi pri nas imamo nekaj modelov, ki imajo precej dober občutek za dojemanje dogajanja v svoji okolici 🙂 :). Vsa čast, verjamemo, da boš v življenju še daleč prišla 😀

Razne paranormalne stvari pa zaenkrat še niso bile nikjer dokazane in prav gotovo tudi tebe ne obsedajo duhovi :D. Neko združenje v Londonu vsakemu, ki lahko dokaže v kontroliranih okoliščinah, da ima nadnaravne sposobnosti, da milijon Evrov. Nagrade ni dobil še nihče ;).

0
0

Hej Ruby! Naj ti najprej povem, da se meni dogajajo cisto iste stvari. Tudi jaz sem zelo zivcna in ko pravis da se ti zdi, da si v kraju ze bila temu se rece deja vu. Nekateri pravijo, da je to ostanek tvojih spominov iz prejsnega zivljenja drugace pa tvoji mozgani shranijo cisto vsak podatek, ki ga zasledijo v nek koticek kjer so nepotrebni podatki in ko se kaj takega zgodi, da spodbudi ta spomin ga mozgani posljejo tebi. Upam, da sem ti pomagala razcistiti zadeve in ne skrbi, to ni nic slabega <3

0
0

Najlepša hvala ti za pomoč. 🙂

0
0

Hej Ruby!

No jaz te razumem. Tudi meni se kdaj dogaja vse to. Pa poglejva.
1. Praviš da si že videla določene kraje, čeprav tja nisi nikoli stopila. To je zanimiv primer. Zelo malo je ljudi, ki imajo takšne prebliske. Si se mogoče kdaj vprašala, če so te tja nesli starši kot otroka, in da ti spomin tega ne pove?
2. Praviš da si določene trenutke doživela, tudi če jih nisi. Čisto možno je, da imaš takšne prebliske. Vsakemu se lahko to zgodi. Sčasoma se bo to nehalo, vedno se.
3. To, da veš, koga bo vprašala, je lahko naključje, lahko pa ima ta dar, da vidiš prihodnost. Če bi ti imela ta dar, bi se pojasnilo vse to. Ampak vrjetno gre le za naključje, ali pa tvoji možgani znajo prepoznati, kakšno strategijo ima učiteljica.
4. Povsem običajno je, da imaš dober spomin.
5. Vsakemu se včasih dogajajo dogodki, ki niso po njegovih pričakovanjih, zato imamo občutek da sanjamo.
6. Glede živčnosti pa ti lahko povem, da sem jaz enaka. Poskusi se sprostiti in odmisliti vse probleme.

Upam da sem ti pomagala

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*