0
0

Hey!
Hvala vam za vse pozitivne komentarje včeraj.
Tukaj je novi del zgodbe (mogoče bo ta del malo vmes malo čuden):

Vstala sem. Počasi sem se odpravila naprej ampak med tem sem še vedno pozorno poslušala za vsakim šumom. Vse bolj, ko sem se približevala lopi vse bolj sem imela občutek, da se mi je vse morda le zdelo.
Ko sem prišla do Justinove lope sem se prestrašila. Ni ga bilo. Poskusila sem ga poklicati pa ni bilo nič. Prestrašeno sem tekala naokoli in kričala njegovo ime. Čez čas sem prisluhnila. Nič nisem slišala. Naslonila sem se na bližnje drevo in začela jokati. Naenkrat me je nekaj dregnilo v hrbet. Obrnila sem se in zagledala Justina. Najprej sem se jezila nanj nato sem pa ga objela in skrtačila. Preden sem odšla sem mu dala še priboljšek.

—-NASLEDNJI DAN (v šoli)—-
Bil je ponedeljek in 1. šolska ura se je pričela. Učiteljica je vstopila v razred. Vsi smo jo pozdravili. Nato je začela govoriti. “Učenci prosim poslušajte me. Čez nekaj dni bo v vaš razred prišla nova učenka. Ime ji je Jade. Želim, da se vsi lepo obnašate do nje. Naj se počuti dobrodošlo. Poleg tega rabim prostovoljca, da ji razkaže šolo. Kdo se javi?”. Seveda je cel razred (razen mene) rekel “Nora želi”. In tako sem bila prisiljena, da novi punci pokažem šolo.
Do konca dneva ni bilo nič zanimivega.
Po koncu pouka nisem želela iti domov zato sem odšla naravnost k Justinu. Malo sem ga krtačila malo jahala… in naposled sem se le odpravila domov.
Ko sem prišla domov sem zagledala listek s sporočilom. Glasilo pa se je:

Draga Nora!!!
Dobila sva super službo vendar je zelo daleč od tu. Nočeva te obremenjevati s selitvijo zato sva se odločila da odideva brez tebe. V hladilniku je veliko hrane in vsak mesec bova po pošti pošiljala denar. Račune za hišo, vodo, elektriko plačujeva midva. Lepo se imej.

Lp. tvoja Mami in očka

Nisem vedela ali naj bom žalostna ali zgrožena. Po premisleku sem se odločila, da bom jezna. Zelo jezna. V resnici pa niti nisem bila tako zelo presenečena nad tem. Ker je bilo že pozno sem šla spat. Vendar nisem mogla zaspati.
Naslednji dan se mi res ni ljubilo iti v šolo zato sem ostala doma. Napisala sem opravičilo in ponaredila mamin podpis. Jutri ga bom pokazala.
Dan je bil malo oblačen ampak vseeno sem sklenila da grem do Justina. Z njim sem šla jahat po travnikih. Nazaj me ni bilo skoraj 3 ure. Ko sem se vrnila sem si pripravila nekaj za pojesti. Do konca dneva sem lenarila in gledala TV.
Ko sem šla spat pa me je rahlo zaskrbelo. Jutri dobimo novo sošolko. Ali se bova dobro ujeli, ali bo zlobna? Medtem, ko sem tako razmišljala sem počasi zaspala.

Upam, da vam je všeč

0
0

Hvala za vse komentarje. Že pišem novi del, da ga jutri objavim 😀

0
0

Super zgodba!Komaj čakam nadeljevanje. ;D

0
0

Odlična zgodba. Zelo dobro pišeš 😉

0
0

Odlična zgodba. Zelo dobro pišeš 😉

0
0

Nadaljuj!!!

0
0

Ful me zanima kaj se bo zgodilo tko da NADALJUJ

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*