0
0

Hey!
Tukaj je novi del zgodbe, upam, da vam bo všeč.

Odšli sva v hišo. Odločili sva se, da si pripraviva večerjo. Na mizo sva zložili kar veliko hrane, vendar nobena ni imela teka zato sva kmalu vse pospravili nazaj in se šli stuširat. Jade sem posodila svojo pižamo.
Nato sva se usedli na kavč in premišljevali kaj naj narediva.
»Si se že česa domislila« je vprašala Jade.
»Ne. Ti?« se je glasil moj odgovor.
»Tudi jaz ne«.
»Že vem« sem vzkliknila po nekaj minutah.
»Kaj, kaj, kaj?« je vzkliknila Jade.
»Moj starejši brat«
»Ti imaš starejšega brata?«
»Ja. Ime mu je Maks. Star je 23 let.«
»Kje pa živi?«
»Na drugem koncu države.«
»Resnično?« je bila zbegana Jade.
»Ja. Ko je postal polnoleten je odšel. Zdaj ima svoje stanovanje.«
»Ali veš kje natančno živi?«
»Ne« sem morala priznati.
»Imaš njegovo številko?« se je spomnila Jade.
»Ja!!!« sem vzkliknila.
»Super!«
»Kar takoj ga grem poklicat« sem rekla.
Vzela sem telefon in ga začela klicati. Kar nekaj časa je zvonilo in ko sem že želela prekiniti sem na drugi strani zaslišala Maksov glas.
»Halo?« je vprašal. »Halo? Maks?« nisem mogla verjeti, da sem ga uspela priklicati. »Ja?« je vprašal in zvenel malce zmedeno. »Jaz sem tvoja sestrica! Nora. Se me spomniš?« sem rekla. »Seveda. Nora. Kako si?« se me je končno spomnil. »Slabo« sem mu odgovorila. »Torej že veš za starše?« je vprašal. »Ja. Tudi moji prijateljici Jade so umrli starši« sem rekla. »Res?« je vprašal. »Ja. Danes. V prometni nesreči na avtocesti« sem dejala. »To sem videl na poročilih. Reci ji, da mi je žal« je rekel. »Bom« sem odgovorila. »Potrebuješ še kaj?« me je vprašal prijazno.
»Glede na to, da nimam več staršev sem razmišljala, če lahko pridem živet k tebi?« sem ga vprašala malce negotovo. »Seveda. Vesel bom, če boš prišla k meni« je rekel. »Res?« sem bila presrečna. »Ja. Moja sestrica si. Zelo te imam rad« je rekel. »Kaj pa Jade?« sem vprašala zaskrbljeno. »Tudi ona lahko pride. Z veseljem bom skrbel za obe. Vem, da vama zagotovo ne bi bilo lahko, če bi vaju dali k nekim drugim družinam« je rekel. »Ti si najboljši starejši brat na svetu!« sem vzkliknila. »Res sem kar super« se je pohecal Maks. Zasmejala sem se. »Kako pa mislita priti sem« je vprašal čez nekaj časa. »O tem še nisem razmišljala« sem morala priznati. »Lahko vama posodim kaj denarja« je rekel Maks. »Tudi sami bova poskusili zbrati čim več« sem rekla.
»V redu. Ti sporočim naslov mojega stanovanja in vse to. Organiziral bom vse potrebno za potovanje. Ti poskrbi za denar in za prtljago. Poskusita vzeti čim manj. Samo to kar nujno rabita« je rekel Maks. »V redu« sem se strinjala. »i si najboljši brat na svetu« sem rekla preden sem prekinila zvezo.
Tako sva ves večer in celo noč zbirali denar. Pretaknili sva vsak kotiček hiše. Zjutraj sva zaključili. Zbrali dovolj denarja za pot. Pohištva tako ali tako ne misliva seliti. Justina in Jace-a pa morava spraviti s sabo. Glede konjev sva že povedali Maksu in rekel je, da ne bo problema. Čez en teden je bili že vse urejeno. Konji na letalu (nekako nam jih je uspelo spraviti gor brez potnih listov), kovčki spakirani in mi že na pol poti do Maksovega doma.
Malo nama je tudi opisal kraj. Mesto je zraven morja. On živi v zelo visoki zgradbi. Čisto na vrhu s pogledom na morje. Zraven je park in šola, ki jo lahko obiskujeva. Poleg tega je približno 3 kilometre od roba mesta ranč na katerem imava lahko konja. Najino življenje bo končno čudovito.

Lp. A. M.

0
0

Meni se zdi tvoja zgodba super. Poleg tega se v besedilu lahko zazna, da punci nista ravno najbolj oboževali svojih staršev, kjer pa sta zdaj jima bo zagotovo lepo.
Komaj čakam nadaljevanje.

0
0

Pandica ja nadaljevalo se še bo. Veliko mam še za objavit 😀
LanaBanana ne zamerim, če ti zgodba ni všeč. Nikoli nisem niti pričakovala, da bo vsem. Poleg tega to da so obema umrli starši je blo zlobno naključje. 😉
Ostalim pa hvala za komentarje in ker berete zgodbo 🙂

0
0

Ali bo več nadaljevanj

0
0

Malo prehitro se vse dogaja. nerealno je. da starši kar umrejo in to od obeh? sori ampak mi nivšeč

0
0

Kako bo lahko življenje čudovito če nimata staršev. Drgac pa ful dobr

0
0

Super zgodba. Tako kot vedno 😉

0
0

Res dobra zgodba…nadaljuj

0
0

Super nadaljuj!

Prikazujem 8 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*