0
0

Hey! 🙂
Nadaljujem z zgodbico. Najlepša hvala za vse komentarje 😀

Zjutraj sem spala do dveh popoldne. No v bistvu sem se zbudila ob desetih ampak, ker velikokrat dobim velike napade lenobe sem se zato valjala po postelji do dveh potem sem pa postala lačna in odšla dol.
Maks je pripravil kosilo. Šla sem jest. Jade se je zbudila ob enajstih zato je pomagala Maksu. Všeč mi je da se tako dobro razumeta. Maks je Jade pripovedoval šale. Vzela sem ostanke kosila in se jima pridružila. Maksu sem povedala za Lea. Rekel je, da je on Lucyin mlajši bratranec. Bila sem presenečena a bom vsaj imela neko temo za pogovor. Maks je omenil tudi, da se Leo že res veseli. To me je res osrečilo, Jade in Maks pa sta me začela izzivati. Ignorirala sem ju, ker sem vedela, da bi izpadla skrajno neumno, če bi jima odgovarjala.
Kasneje sva z Jade šle do konjev. Tam sva malo jahali, malo urejali konje…bilo je prijetno.
Ob petih sem odšla domov. Jade je peljala Rexa na sprehod, Maks je bil nekje z Lucy.
Jaz sem se odšla stuširat, nato pa se obleč v sveža oblačila in se odpravila proti šoli.
Pripravila sem si še torbico v katero sem si dala telefon.
Odpravila sem se malo prej, da ne bom zamujala.
Leo me je že čakal za šolo. Pozdravil me je nato pa sva se začela pogovarjati. Govorila sva o vsem mogočem in veliko sva se smejala. Ugotovila sva, da so nama večinoma všeč iste stvari. Malo me je tudi učil kako igrati kitaro ampak potem sva se spet zapletla v pogovor in pozabila na vse.
Čez čas me je Leo vprašal, če bi šla še na sladoled. Oboževala sem sladoled zato sem se strinjala.
V slaščičarni sva se spet začela smejati saj sva ugotovila, da obožujeva enake okuse sladoleda. Še dobro, da tam ni bilo veliko ljudi saj sem prepričana, da bi mislili, da se nama je zmešalo, ko sva se začela še bolj smejati.
Po tem, ko sva pojedla sladoled je Leo rekel, da me bo pospremil domov.
Do doma sem sicer imela največ 10 minut ampak, ker sva z Leom spet dobila smejalni napad sva do mojega bloka hodila skoraj pol ure.
Pred blokom sva se poslovila ter se prijateljsko objela. Bilo je kot, da bi se poznala že ne vem kako dolgo. Zadovoljno sem odšla v stanovanje.
Jade in Maks sta bila doma. Zanimalo ju je vse. Medtem, ko sem vse razlagala sem se vmes začela smejati in nisem mogla nehati. Za nekaj sekund sta Maks in Jade zagotovo mislila, da se mi je zmešalo.
Ko sem končala z razlaganjem mi je zazvonil telefon. Bila je Katie. Šla sem se pogovarjat v svojo sobo. Tudi njo je zanimalo kako je bilo, zato sem vse razlagala še enkrat (tudi smejalne napade sem imela še enkrat). Tudi Katie je zagotovo mislila, da se mi je zmešalo. Po tistem, ko sva se poslovili sem se šla stuširat. Nato sem se pridružila Jade in Maksu pri kartanju. Zmagala sem. Nato smo se igrali še Človek ne jezi se. Tudi tam sem zmagala. Nato sem zaplesala svoj zmagovalni ples gor po stopnicah in v svojo sobo kjer sem zaspala.

0
0

Res sproščujoče branje. Bravo, le tako naprej 😉

0
0

Super je! Dobro ti gre 🙁

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*