0
0

Hej! Imam problem s starši. Ok. Mislim stara sem 13 let in kadar gledamo s starši filem kjer se poljubljajo ali pa kaj mi začneta težit, da to ni za otroke. Mislim itak js sm že doskrat gledla kak tak film-kdo pa še ni. Že v risankah- šli smo Hotel Transilvanija gledat u kino pa je mami ko je vidla da se bota unadva poljubla pokrila men oči. Mam bratca, ki je star 7 let in sploh ni šel zraven. Nista mu dovolila. Js sem gledla že vse dele od iCarly- ko sem bila še majhna (8let) pa sploh nista vedela. Tam se tudi poljubljajo. Titanik sem itak pr BFF gledala tko, da… Drgač sem zelo romantičen tip človeka in sem zelo obsedena z THE ONE, če veste kaj to pomen. Skoraj vse moje sošolke so že poljubile fanta. Druge ga imajo in to cca. vsi vejo. Berem knjige s tem in mi ni nič čudno. Mam fanta na skrivaj tega ne vesta. Če bi jima to povedala bi znorela. Fant me razume in sva tudi dobra prijatelja in sva si že omenila poljube ampak me je preveč strah da bi starši ugotovili, ker me vn itak ne spustita fant je bil enkrat pr meni samo sva se samo učila- razlagala sem mu fiziko. Tega nebom zdržala niti sekundice več. Rada imam ljubezen. Rada imam cukerčke, ki se poljubljajo. Kako naj razložim staršem?
BTW. Na valeti bom lahko plesala, ampak moj fant itak ni u istem razredu.
The one pomeni en sam fant oz. ena sama punca.
PLLLIISS POMEGITE AAAH!

0
0

omg! Jaz res ne štekam teg. Še full mlanjši (5let ali manj) gledajo take risanke ker so narejene točo tako da jih lahko gledajo otroci, tako da tudi če bi pogledala grozljivko (kar je pri tvojih letih normalno) bi te morali starši pustit. Ampak to da ti niso pustili gledat transilvanije, ko se poljubljajo je neki narobe s tvojimi starši. NIČ pa ne s tabo!!!!

0
0

Pr men je isto sam da mam jst zravn se tri brate pa dve sestre starejše in isto delajo usi:(

0
0

Ni stvar v tipu js norim zarad starsev a ves.

0
0

Hej. Uau…to je pa res kr bedn. Najprej, a si ziher da te sam ne zafrkavata s tem pokrivanjem oci. Jst sm 15 pa me se vedn mami tkole zafrkava. Ce ne pa povej: Hej stara sem 13! To ni nic cudnega zato pls ne komplicirej!
Jap. Mogoce res mal pretiravata. Also nikamor se ti ne mudi. Jst sm starejsa pa se vedn nimam tipa

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*