0
0

Hoi
Jest mam tak problem da se težko pogovarjam z mami o odraščanju in tem in nekako me je sram in šenekaj pac sedaj gremo na morje zelo kmalu pac gremo z plesnimi in nabo mojih staršev in pac me je zelo strah da bi dobila menstro kaj nej nrdim res me je strah.

0
0

A Biological Masterpiece, But Subject to Many Ills
The human foot is a biological masterpiece. Its strong, flexible, and functional design enables it to do its job well and without complaint—if you take care of it and don’t take it for granted.
healthThe foot can be compared to a finely tuned race car, or a space shuttle, vehicles whose function dictates their design and structure. And like them, the human foot is complex, containing within its relatively small size 26 bones (the two feet contain a quarter of all the bones in the body), 33 joints, and a network of more than 100 tendons, muscles, and ligaments, to say nothing of blood vessels and nerves.
https://www.cialissansordonnancefr24.com/le-prix-cialis/

0
0

samo vzemi tvoji mami par vložkou in tvoj problem je rešen 🙂

0
0

Oki ful vm hvala ☺

0
0

Tudi mene je bilo strah vprašati mamo nekaj o puberteti. Vendar sem jo vprašala. Takrat me ni bilo nič sram kajti to je normalno.
Sicer je tudi mene strah da bom dobila npr. v taboru menstruacijo bom nekomu to povedala. Mogoče ima katera (na morju ko grete s plesnimi) menstruacijo in ti posodi vložke.

0
0

tudi meni je nerodno o tem govoriti z mamo, ampak imam prijatelje in starejso sestrično in teto. Nekoga, ki te bo poslusal in ti poskusal pomagaj si najdi. Ko pa dobis menstro in te stvari pa moras povedati mami. drgac tudi on aje sla skozi to obdobje, sej te bo razumela. za morje pa upaj da nebos dobila za vsak slucaj pa imej seboj nekaj vlozkov. upam da sem pomagala.

0
0

mami moraš popolnoma zaupati povej ji mimogrede na samem. morš najdit osebo (starejšo od 15) ki te bo jemala resno, te bo razumela in ji boš lahko zaupala npr. učiteljica, študentka, sestra, MAMA, babica… drugače boš težko prebila puberteto

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*