0
0

Imam grozen problem prosim pomagajte mi!!!
Torej moji starši so se odločli, da gremo na obisk k enim sorodnikom, ki dejansko živijo na drugem koncu države. Tam naj bi jaz mela bratranca za družbo.
Čisto 1. dan ko smo prišli (blo je čist zjutraj) sem šla v mesto (smo pa negi ob morju), ker bratranca ni blo doma.
V mestu pa sem spoznala enega ful prijaznega, lušnega, srčkanega….. fanta. Dejansko sva potem skoraj cel dan preživela skupaj in se za naslednji dan že dogovorila da se ponovno srečava. Pa še sončni zahod sva opazovala skupaj. Težko je opisat, ker je blo nepopisno prelepo.
Potem pa seveda šok.
Okoli časa za večerjo sem se morala odpraviti domov.
Ko sem prišla domov sem se šla najprej uredit potem pa se po nekem hodniku odpravila do jedilnice (ki je bila mimogrede zelo velika tako da je bila vsa naša družina z sorodniki vred zbrana noter). In seveda koga srečam na poti do jedilnice. Tistega fanta. Najprej sva se samo šokirano gledala potem pa sta prišli moja mama in teta ter mi razložili, da je to moj bratranec.
Torej sem se zaljubila v svojega bragranca. In najhuje je to, da mislim, da sem tudi jaz všeč njemu, ker je on predlagal da se ponovno vidiva. Kaj naj naredim, ker je velika možnost da sva si všeč ampak ne moreva biti skupaj. Prosim, prosim, prosim pomagajte mi, ker se mi ne sanja kaj naj naredim

0
0

Incest je v družbi tabu tema predvsem zaradi zgodovinske tradicije – včasih namreč niso poznali kontracepcije in če sta bratranca seksala in imela otroke, je bilo večje tveganje, da je otrok bolan. To je vse, kar ni kul – ni kul, da imata otroke. Vse ostalo je dovoljeno prav toliko kot ostalim najstnikom 🙂

0
0

Sprijazniti se morata. Vendar če želita bti skupaj bodita. Nihče ne mora odriniti nekoga proč. (Samo jaz znam to narediti, brez da kaj čutim)

0
0

Street Girl syj vem to ampak ne gre. Malo prej sva se zmenila, da bova poskusila pozabiti na vse vendar ne gre.
Po večerji sva šla na plažo, da bi mi pokazal kak se vozit z neko desko in vesli ampak bilo je tako nerodno, ker se sploh nisva upala dotakniti eden drugega. Prečričana sem da se mi meša

0
0

Ne vem, kaj naj ti rečem. Če je tvoj bratranec ne moraš hoditi z njim. lahko se družita, lahk ose pogovarjata. Sprijazniti pa se moraš, da on ne mora biti tvoj fant.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*