0
0

Nekaj me zanima:

1.) Večkrat sanjam, da je sredi noči in jaz stojim na neki stvari, ki se zruši in jaz padem. Takrat se zbudim. Veliko ljudi iz moje družine sanja isto, vendar oni se prebudijo samo zaradi občutka, da padajo, jaz pa vidim okolico in to na čemer stojim. Kaj se še komu to dogaja?

2.) Ta stvar pa je še bolj čudna. Včasih razmišljam o… recimo neki epizodi v določeni seriji (ni pomambno kateri, ker se to dogaja pri večih) in potem grem in prižgem televizijo ter nastavim tisto serijo (kar tako na pamet izbeem eno epizodo), po nekaj sekundah pa ugotovim, da je to epizoda o kateri sem razmišljala. Verjamem v to da jaz NISEM nekaj posebnega in da se to ne dogaja samo meni ampak moje vprašanje je zakaj? Zakaj se dogaja to? Saj me ne straši, v bistvu je kul ampak vseeno? Sem že razmišljala o tem, da pač dobro ugibam, ampak, da vsaj 10× uganem prav, pa še to pri serijah, ki imajo več kot 5 sezon?

3.) Zaradi česa nastane deja-vu?

0
0

Meni se isto dogaja. Vsako poletje sanjam nekaj nagravžnega, ne da se opisati ampak ke kot ena mreža.
Potem tudi kaz sanjam kaj se bo zgodilo naslednjič v seriji oz. se sanj nespomnim ampak ko to vidim se mi zdi da sem to že gledala, ampak nisem ker je nov del. In potem se spominjam sanje.

Jaz mislim da je to normalno ali pa da imamo nekateri tako “moč”

0
0

Meni se včasih zgodi približno isto. Mogoče se to zgodi zaradi sanj in se ti zdijo resnične. Tudi jaz nevem zakaj se to zgodi. Upam, da sem kaj pomagala.

0
0

Saj mene ne skrbi. Zanima me samo zakaj?

0
0

Lej ne skrb to tut js kdaj sanjam in to so krivi nasi možgani ne sekiri se nisi nc ti kriva

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*