Odgovorjeno
0
0

Hej. Res bi vas prosila da preberete in odgovorite. Meni se je danes zgodilo nekaj groznega. No da povem: sem odlicnjakinja in nadarjena ucenka. Stara sem 14. Danes smo izvedeli ocene od enega predmeta. Za to kontrolko sem se res ful učila, ful mi je šlo dobr in na konc sm dobila 3. JA! Moja 1.trojka. Učiteljica ne zna razlagati, snov se moram več al manj učiti sama in ta uciteljica me uči se en predmet in tudi pri onem nimam nobene petice- same 4. Pri ostalih predmetih pa pet.
Kako naj prebolim 1.trojko dejansko sm se sla v soli na wc zjokat in ja ful grozn pa se mami morm povedat. Kaj nj nardim? Zakaj sem dobila 3 imela sem pa obcutek da bo 5 ker mi je slo super?
Hvala vam za odgovore.

Najboljši odgovor
0
0

Ne sekiraj se. V srednji soli se ti bo to velikokrat dogajalo

Najboljši odgovor
0
0

sem dobila že tudi tri pa imam petke. Glavno je da si se učila, da si se potrudila.
mami mi je enkrat rekla: Ne bom jezna če boš dobila tri, če si se učila. če se pa nisi pa bom.
Malo čudno sem napisala ampak upam da se vidi razlika:)
Povej mami, tudi ona je sigurno dobila slabo oceno, ko je bila v osnovni šoli.

Najboljši odgovor
0
0

Tudi jaz sem odličnjakinja. Ampak tudi men se je zgodilo, da sem dobila tri, težko sem povedala mami priznam ampak ona je to sprejela kot, da ni nič. Rekla mi je samo, da je v redu in ni nič narobe, če sem se učila in dobila tri. Zmeraj reče, da naj se samo potrudim in kar bo bo. Jaz ti svetujem, da jisamo poveš in verjetno je tudi ona že dobila 3 zato se ne sekiraj.

0
0

Ne sekiraj se! Vsak kdaj dobi 3. Najbolje da svoji mami takoj poveš!

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*