0
0

Hey!
Tukaj je nov del moje zgodbe in upam, da vam bo všeč. Res vas prosim, da komentirate, ker mi to veliko pomeni

Pogovarjala sem se z vsemi in tudi z Dallasom sva se veliko pogovarjala in se smejala.
Od večerje sem odšla malo prej, ker sem končno bila pri volji, da spet pokličem Roxy in Megan. Mogoče se jima bom zdela malo čudna, ker sem se zaljubila v bratranca ampak saj zato smo pa najboljše prijateljice. Vse smo čudne.
Pogovor z Megan sem hitro končala. Kot sem že rekla- iz tega se je odločila napisat zgodbo. Megan pač. Kaj hočemo. Poleg tega to ni moj prvi problem, ki ga je spremenila v zgodbo.
Z Roxy pa se je pogovor zavlekel. Veliko sva se smejali in dobivali same čudne ideje.
Poklicala sem tudi Rachel vendar njej nisem povedala ravno vsega, saj bi se ji zagotovo zdela zelo čudna.
Ko sem končala se večerja očitno še ni zaključila zato sem se odločila, da se grem stuširat in preobleč v pižamo. Mogoče bom tudi malo pospravila po sobi.
Ko sem prišla iz kopalnice je v sobo ravno vstopil Dallas.
Nasmehnil se mi je in še sam odšel v kopalnico.
Ta čas sem pregledovala instagram, facebook, snapchat, messenger… ampak v resnici mi je bilo za to vseeno. Očitno je mamin načrt uspel. Res sem nehala toliko viseti na telefonu. Morala sem se nasmehniti, ko sem se spomnila kako zelo sem protestirala proti temu, da bi prišla. Potem pa sem se spomnila še Rachelinih besed. »Ljudje se spreminjajo« je rekla. In šele sedaj sem ugotovila kako prav je imela. Jaz sem se spremenila, ko sem prišla sem. Sedaj sem drugačna.
Najbrž zaradi Dallasa.
Potem pa sem se spomnila še na to, da bom morala čez nekaj časa tudi domov. Vendar sem to misel odmislila preden bi spet začela jokati.
Kmalu je iz kopalnice prišel Dallas in začela sva se pogovarjati in se smejati. Morda malo preglasno saj naju je stric Henry prišel 3-krat utišat. Ko je prišel tretjič je v hecu rekel, da naju bo postavil ven na dež če ne bova tiho.
Kmalu po tistem pa sva postala zaspana zato sva se odločila, da greva spat.
Jaz sem se spet začela tresti od mraza (ali pa od česa drugega, ne sanja se mi).
Dallas je rekel naj pridem spat na njegovo stran postelje. Nisem mu oporekala zato sem kar takoj skočila na posteljo in se zakopala v odejo. Dallas se je ulegel zraven mene. Še vedno sem se malo tresla zato me je stisnil k sebi. To me (logično da) ni motilo.
»Lahko noč« sem mu rekla in se zasmejala.
»Lahko noč« mi je odgovoril in mi dal poljub na lice. Pa je prijateljstvo spet postalo nekaj drugega. Ampak bilo mi je vseeno.

Če boste komentirali zvečer objavim še en del 🙂

0
0

pis naprej se dons plisss

0
0

kul nadaljuj cim prej

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*