Odgovorjeno
0
0

Zdravo! Napisala sem nov del. Upam da vam bo všeč:
Loona je še nekajkrat prebrala besedilo na notranji strani jajca. Rekla si je, da nima izbire in bo potem pač šla. V nahrbtnik je natlačila nekaj najljubših oblačil, zobno ščetko in pasto, glavnik in odejo. Več stvari ki ne bi prišlo not. Vedela je, da bo strica, teto in Nika skrbelo, a ni ji bilo mar. Samo izginila bo iz njihovih življenj, kot da je nikoli ne bi
bilo. Na hitro je še pogledala vremensko napoved, saj jo je skrbelo da ji bo hladno. Res so napovedali hladnejšo noč. Temperatura zraka se bo spustila do petih stopinj Celzija. Zato se je preoblekla. Sedaj je imela na sebi majico z kratkimi rokavi, hlače do kolen in japonke, oblekla pa je spodnjo majico, kratke rokave, pulover in dolge kavbojke. Na to vse pa še jopco in športne čevlje. Mislila si je, da je boljše preveč kot premalo.Izspodnjeganadropja je slišala kako je nekdo izklopil televizijo in šel ven. To je bil Nik. Loona je postala žalostna, saj se je zavedala da mogoče ne bo več videla.
Cerkvena ura je odbila sedem in odpravila se je na dvorišče. Ob drevesu je zagledala žensko s zelo svetlimi, skoraj belimi lasmi. Zbala se je, da je to njena teta, saj je tudi ona že sivela, a ženska se je obrnila proti njej in videla je, da pod plaščem nosi živo rdečo obleko, česar teta nikoli ne bi oblekla. Loona je stopila bliže in opazila, da ženska nima nobene gube, kar je bilo precej čudno za tako staro žensko.
“Si ti Loona?” je vprašala gospa. Loona je pritrdila. “Jaz sem Ayra iz DZZPŽ, prišla sem potem,” je rekla gospa z mehkim glasom. “Imaš vse kar smo ti naročičili, da prineseš s seboj?” “Ja,seveda” je odvrnila Loona. “Potem pa sva pripravljeni. Trdno primi vse kar imaš v rokah,” je rekla in pomignila na tigra, ki ga je previdno držala v rokah “In zapri oči,” ji je naročila Ayra. Primila je Loono čez rame in položila roko skupaj, kot bi molila. Dlani sta se ji zasvetili v vijolični svetlobi in počasi sta se dvignili v zrak. Ko sta bili že skoraj pet metrov nad tlemi, se je Ayra nagnila naprej in s svetlobno hitrostjo sta poleteli naprej.
Upam da vam je zgodba všeč. Mogoče danes napišem še sedmi del 🙂

Najboljši odgovor
0
0

Neeee ful fajna jeee. Nvm. Macka, sova, delfin, lisica…

0
0

Arya je dekle iz Igre prestolov, je pa hecno, da si ji predpisala bele lase, ker ima DAenerys zudi iz GoT bele lase in sta ja ful vfajn. Ampak Arya je lepo ime tako, da…

0
0

Hvala profesor Snape

0
0

TO JE CIST BREZ VEZE -_-

0
0

Pa pliz napišite nekaj svojih naj živali

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*