0
0

Napisala sem novi del, verjetno je zadnji, prosim napišite ali naj bo zadnji ali ne…
Loona se je zamislila. Šele zdaj je izvedla, da je njena živalca punca. Ayra ji je povedala, da ji lahko da ime. Dolgo je razmišljala. Naj bo Lili, Anja, Klaudija, Maja, Nika, Sara, Lucija, Stefani, Gaja, Hana,… Oklevala je med Jasno ali Pio. Na koncu se je odločila, da ji je Pia bolj všeč. To ime ni bilo tako pogosto, a bilo je posebno.
Takrat se je spomnila na veliko omaro. Odprla je modra vrata in zagledala ogromno oblačil: dolge in kratke hlače, majice, tunike, brezrokavnike, obleke, kape, nogavice,… To je bil njen prvi dan tukaj, zato se je odločila za nekaj malo bolj svečanega. Izbrala je svetlo modro, skoraj prosojno srajco z kratkimi rokavi na kateri so bile narisane rumene zvezde in črne hlače z bleščicami. Počesala se je in si nadela moder trak za lase. Bila je pripravljena. Sedaj je Pii poravnala dlako, in ji nadela svetlo modro ovratnico, ki jo je našla v predalu pod mizo. Tam so bili glavnik za Pio, jaknice in ovratnice. Čisto na dnu je našla tudi mašno, a ta se ji je zdela preveč kičasta. Nato jo je vzela v naročje in se odpravila navečerjo.Kojestopilaissobe je zagledala Nika, kako hodi po stopnicah. Zaklicala je za njim in obrnil se je. V njegovem naročju je zagledala majceno srno.
“Loona! Živijo! Moram ti predstaviti Jakoba. Jakob, to je Loona, Loona to je Jakob.”
“Tudi jaz poznam nekoga novega. To je Pia.”
Skupaj so se odpravili do najnižjega nadstropja. Ko so bili tam, je Loona zaslišala tih šepet. Zvenel je, kot da govori majhna deklica. “Si slišal to?” Je vprašala Nika. Nik jo je začudeno pogledal in zanikal. “O, sedaj sem pa tudi jaz slišal. Zveni, kot bi govoril čisto majhen deček, kajne?”
“Ne deček, deklica!”
Tako sta še nekaj časa prepirala, a sta kmalu oba utihnila. “Pojdi na levo…” “Rekla je, naj grem na levo!” “Rekel,” jo je popravil Nik. Ni se hotela še dalje prerekati, zato ni rekla ničesar. Tiha glasova sta ju vodila po hodnikih in prav kmalu sta prišla do sobe z zaprtimi vrati, na katerih je visel napis JEDILNICA.
Upam da vam je moja zgodba všeč, napišite ali naj nadaljujem in če pravite tako, napišite dve svoji najljubši barvi.

0
0

Šla sem napisat od začetka na pil. pisalnico. Prooosim preberite 🙂

0
0

Daljeeee pisiiii. Pa oranzna, modra…

0
0

Dalje bom pisala na pilovi pisalnici

0
0

Aja najljubši barvi pa sta temno modra in črna

0
0

Jaz te bom začela sovražit, če ne nadaljuješ.

  • Revija PIL
    Kakšna neumnost! Sovraštvo ne sodi na svetovalnico, če želiš koga sovražiti, počni to kje drugje!
0
0

Meni je tvoja zgodba ful dobra. Nwm črna, vijolčasta pa sova mačka

0
0

*barvi in živali

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*