0
0

heja ker je bilo enemu komentatorju moje delo ušeč bon nadaljevala 🙂 _____________________________________________________________________________Ko sem bila majhna sem velikokrat videla pošasti, živali in podobne stvari. Na to se nisem kaj dosti ozirala. Če sem zaprla oči in zamezikala so pošasti izginile. Lahko sem vedela kdaj se je oseba zlagala in kdaj govori resnico a zadnji 2 leti nisem kaj pogosto videla pošasti niti nisem imela več občutka za to kdaj se kdo zlaže.

Danes sem bila povabljena na zabavo na katero so bili povabljeni vsi ki sem jih poznala in še veliko drugih. Razmišljala sem o svojih nadnaravnih sposobnostih vmes pa sem zbirala obleko za na zabavo. Odločila sem se za zeleno. Lase sem imela spete v kodrasti pričeski. Odpravila sem se. Ko sem prispela sem videla Njega. Bil je naravnost božanski. Pristopil je do mene in videla sem njegovo pošast. Bila je prijazna. Čudno takšne se nikoli nisem videla. Začela sva se pogovarjati in povedal mi je da mu je ime Aleš. V svoji glavi sem zaslišala njegov glas ki je govoril naj ga poljubim. Nevem kako je to naredil a po isti poti sem poslala sporočilo:„zakaj bi te morala poljubiti?” Bil je zelo presenečen in rekel je :„ Jaz… Ti si petan… Zakaj mi nisi povedala?… Mislim da se morava pogovoriti…
_____________________________________________________________________________
no upam da vam je všeč jutri pa prideta še dva nova dela 🙂

0
0

Fejk je v resnici samo KOMPLIMENT za original. Avtorica originala je lahko počaščena, s fejkom pa sploh ni nič tako zares narobe.

0
0

Kdorkoli je ta kessi je dejansko prefejkala celo zgodbo od Nessi. In kim, jaz vem, ko te vsi zbadajo, kako je, ker sem to dožvela v čisto vsakem razredu. Ampak vem zakaj jo zbadajo. Ker je kaj glupa de gre fejkat čist cello zgodbo

0
0

kok ste nesramni do Kessi! sej vididte, da v šoli ni dobra, po mojem je ne marajo zdaj pa še tukaj jo sovražite. tudi ona im čustva in rada bi vsaj malo pozornosti. stvari pa ni treba reševati s kletvicami ali grožnjami (nism rekla, da ji grozite). naredela je napako in bo pomojem skušala popraviti. ni prav, da je Nessi zdaj prizadeta, ampak ni lepo da se skupina ljudi začne spravljati na enega človeka, ki je želel malo pozornosti. KAKO BI SE VI POČUTILI ČE TE V ŠOL NOBEN NEMARA, MORAŠ PONAVLJATI RAZRED, SE HECATI NA SVOJ RAČUN, SE SKRIVATI PRED NASILNEŽI,…??!!!!!
v takih situacijah pač naredimo nekaj čudenga, čeprav vemo, da to ne bo ravno najbolje, ampak se nam ideja zdi všeč.
tega “vprašanja” se zdaj nemore izbrisati iz računalnika.
upam, da boste to vedeli za naslednjič!

cawci

0
0

Kok si ti glupa pa prizadeta

0
0

Kaka luzerka si. Zamisli si svojo zgodbo. Loh te je sram

0
0

Kaj ti je? Čist use si pofejkala od Nessi!?!

0
0

Kaj je s tabo narobe. A te ni nc sram ti prasica da fejkas zgodbo

0
0

Pofrjkala si celotno zgodbo. Vem da eni ljudje sovražijo ko kdo to napiše samo tu se bodo ziher strinjali. Zgodbo ponavljaš po nekom drugem in to je zlobno.

Prikazujem 8 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*