Moje mnenje za naslednjo številko

13-letna Kamnaprej nam je pisala:

»Hodim v osmi razred osnovne šole in začela sem razmišljati, kam bi šla naprej v srednjo šolo. Ampak imam problem, saj niti približno ne vem, kaj me zanima in kaj me veseli v življenju – skratka nimam še zastavljenih nobenih ciljev. Imate mogoče vi kakšen nasvet, kako bi se odločila za srednjo šolo in kako bi spoznala, kaj me res veseli? V sedmem razredu sem imela dosti predmetov zaključenih 5 in nekaj 4. Kaj bi mi priporočali?«

Ste že premišljevali o tem, kaj vas zanima in kam bi se vpisali? Imate podobne težave kot Kamnaprej? Če ste in so vam stvari malo bolj jasne, napišite Kamnaprej, kaj ste razmišljali in kakšen odgovor ste našli!

Svoja mnenja ali izkušnje pošljite na PIL,1536 Ljubljana, ali na e-naslov pil@mkz.si, s pripisom MOJE MNENJE. Lahko jih poveste tudi na spletni strani www.pil.si. Napišite svoje ime in koliko ste stari! Ti podatki bodo uporabljeni izključno za (morebitno) objavo v tej rubriki in bodo po objavi izbrisani. Upoštevali bomo odgovore, prispele do 27. decembra 2017.

Lahko napišeš tudi, o čem želiš brati v rubriki Ti & jaz. Imaš kakšno vprašanje in te zanima, kako bi nanj odgovorili drugi pilovci? Ti je kaj zelo všeč, te veseli in osrečuje – ali pa te moti, skrbi in ti gre na živce?


TVOJI PODATKI