Moje mnenje za naslednjo številko

12-letna 5girl nam je pisala:

»Prosim, če bi se v rubriki ti&jaz spregovorilo o vrednotah, kakšen je naš odnos do okolice in našem spoštovanju do drugih. Dovolj imam, da vsi želijo spremeniti druge, najprej naj spremenijo sebe. Kar se meni dogaja, je, da mi sošolka za dobro jutro komentira, kako naj se oblečem in kritizira mojo pričesko.«

Kaj mislite o težavi, ki jo je napisala 5girl? Imate tudi vi občutek, da se premalo spoštujemo in kakšen je vaš odnos do drugih? Se tudi v vas drugi vtikajo in vas skušajo spremeniti? Kaj bi odgovorili 5girl?

Svoja mnenja ali izkušnje pošljite na PIL,1536 Ljubljana, ali na e-naslov pil@mkz.si, s pripisom MOJE MNENJE. Lahko jih poveste tudi preko spodnjega obrazca. Napišite svoje ime in koliko ste stari! Ti podatki bodo uporabljeni izključno za (morebitno) objavo v tej rubriki in bodo po objavi izbrisani. Upoštevali bomo odgovore, prispele do 29. aprila 2017. 

Lahko napišeš tudi, o čem želiš brati v rubriki Ti & jaz. Imaš kakšno vprašanje in te zanima, kako bi nanj odgovorili drugi pilovci? Ti je kaj zelo všeč, te veseli in osrečuje – ali pa te moti, skrbi in ti gre na živce?

TVOJI PODATKI