Moje mnenje za naslednjo številko

13-letna Ula nam je pisala:

»Živjo, imam zelo slabo samozavest. Pred kratkim sem slišala dve sošolki, ki sta se pogovarjali o meni (govorili sta, da sem čudna, grda … ipd). Zaradi tega se še zdaj slabo počutim. Kaj naj naredim, da se to neha?«

Kaj bi svetovali Uli? Kako naj postane bolj samozavestna? Kako naj se ubrani črnih misli, ko sliši opravljanje na svoj račun? Se tudi vam kaj podobnega dogaja? Kaj naredite, če vas opravljajo? Kako se da izboljšati samozavest?

Svoja mnenja ali izkušnje pošljite na PIL,1536 Ljubljana, ali na e-naslov pil@mkz.si, s pripisom MOJE MNENJE. Lahko jih poveste tudi preko spodnjega obrazca. Napišite svoje ime in koliko ste stari! Ti podatki bodo uporabljeni izključno za (morebitno) objavo v tej rubriki in bodo po objavi izbrisani. Upoštevali bomo odgovore, prispele do 29. maja 2017. 

Lahko napišeš tudi, o čem želiš brati v rubriki Ti & jaz. Imaš kakšno vprašanje in te zanima, kako bi nanj odgovorili drugi pilovci? Ti je kaj zelo všeč, te veseli in osrečuje – ali pa te moti, skrbi in ti gre na živce?


TVOJI PODATKI