intervju_marec

Besedilo: Petra Skrivarnik

Tanja in Kori sta priljubljena radijska voditelja na Hitradiu Center. Na poti v šolo lahko uživate v njunih zabavnih temah, zanimivih intervjujih z znanimi Slovenci, potegavščinah in še čem. Zelo aktivna sta tudi na svoji Facebook strani, kjer  jima sledi že več kot 61 tisoč oboževalcev, redno pa snemata tudi zabavne videe. Voditeljico Tanjo Kocman poznate tudi kot komedijantko in voditeljico lanske EME, voditelj Tim Kores – Kori pa je tudi priljubljen pevec, ki smo ga videli nastopati v številnih šovih, nazadnje tudi v priljubljenem Znan obraz ima svoj glas.

Kateri komad je trenutno vajin najljubši?

Kori:  Imagine Dragons – Whatever It Takes

Tanja: Ed Sheeran in Perfect

 

Kateri so vajini najljubši glasbeniki?

Kori:  Metallica, Chris Cornell, Trivium, AC/DC, Sting,

Tanja: Ed Sheeran, Adele, Foo Fighters, Green Day, Robbie Williams, Pink

 

Vajine najljubše nanizanke?

Kori: Stranger things, Game of Thrones

Tanja: Girls, Sex and the City, Friends, This is us, How I met your mother, Big Bang theory

 

Kateri je bil vajin najljubši in kateri najbolj osovražen predmet v šoli?

 Kori: Najljubši je bil alkoholni flomaster, ker sem vse porisal, najslabše pa šestilo. Ker mi je vedno prebodlo peresnico.

Tanja: Najbolj sem uživala ob zgodovini, ker me je vedno zanimalo, kaj vse se je dogajalo, preden je svet imel to srečo, da sem vstopila vanj. 🙂 Najbolj pa sem sovražila telovadbo. Nikoli ne bom razumela, kje na tem svetu mi bo koristilo to, da znam narediti preval. Razen, če dobim službo v cirkusu.

 

Po čem si bosta najbolj zapomnila osnovno šolo (kakšna anekdota, lumparija)?

Kori: Prepisal sem esej od sošolca, in ker je on prvi končal, je seveda test prvi odložil. Jaz sem počakal, da ne bi bil sumljiv, zato sem esej oddal na koncu. Ko je učiteljica brala, je seveda naprej prebrala mojega, ker je bil na vrhu. In potem je sledilo: »Kores, 4! Nejc, nezadostno 1« s pripisom  »Tvoj in Koresov test sta si neizmerno podobna.« 😀

Tanja: Verjetno po prvih (nesrečnih) ljubeznih. Ko se je fant, v katerega sem bila zaljubljena in sem z njim plesala na valeti, isti večer na svojem mopedu poljubljal s sošolko. Fuj.

 

Kako se spominjaš svojega prvega poljuba?

Kori: Bilo je na veji oreha s sošolko, ki je bila moja najboljša prijateljica. Zgodilo se je čisto nepričakovano in potem sva se debelo gledala.

Tanja: V bistvu se ga ne. Še zdaj ne vem točno, kdaj je bil prvi in s kom. Očitno mi to takrat še ni toliko pomenilo. Vsekakor pa verjamem, da je bil daleč od izjemnega in da je bilo prisotne mnogo preveč sline.

 

Kaj ti je najbolj pomembno pri punci/fantu?

Kori: Da je iskrena predvsem do sebe, ker potem je tudi do vseh drugih ljudi, in da rada gleda Star WARS. 😀

Tanja: Iskrenost, smisel za humor, razgledanost, kreativnost in predvsem, da me prenaša tudi, ko sem neznosna.

 

Ker se bliža materinski dan: kateri so najboljši nasveti, ki sta jih dobila od mame?

Kori: V življenju počni samo to, kar te veseli, samo tako boš srečen in uspešen.

Tanja: Moja mami je zame izjemen človek, poln pametnih nasvetov, ki pa jih v življenju žal prevečkrat ignoriram. Najbolj pomembno je to, da me je naučila, da ne glede na to, kolikokrat bom naredila kakšno bedarijo, bo zame vedno tu.

 

Objavljeno v Pilu, marec 2018