youtuberji_oktober19

Besedilo: Nika Osredkar

Čas je, da si oktober popestrimo z zabavnimi YouTuberji. Brenta Rivero ter Karine in Ronalda s kanala SIS vs BRO zelo verjetno že poznaš, če pa mogoče ni tako, pa lahko zdajle zgrabiš priložnost in si zagotoviš obilo smeha v jesenskih dneh!

 

BRENT RIVERA (MrBrent98)

 • Rojstni dan: 9. januar 1998
 • Kraj rojstva: Huntington Beach, Kalifornija, ZDA
 • Starost: 21 let
 • Zvezdno znamenje: kozorog
 • Sledilcev na YouTubu: 9,7 milijona
 • Pridružil YouTubu: avgusta 2009

Brent Rivera je rojen zabavljač, zato ni nič nenavadnega, da njegovi videi pritegnejo milijone gledalcev. Je fant z izjemnim smislom za humor, ki se z veseljem ponorčuje tudi iz sebe. Prav nič nerodno mu ni, ko za video 24 ur nosi umetne nohte ali visoke pete! Njegov kanal je poln zabavnih videov in izzivov, pogosto pa se mu v videih pridružita sestra Lexi in njen fant Ben ali pa njegova punca Eva. Večkrat v videih odigra tudi vlogo svoje mame, ki se mu je tudi že pridružila pred kamero – v videu NEVER HAVE I EVER w/ MOM jo je nahecal, da je nekoč v trgovini ukradel televizijo. Uboga mama! 😉

Brentovi zvesti oboževalci so več let ugibali, ali je zares samski, letos pa je postalo več kot očitno, da se je zaljubil v youtuberko Evo, ki ustvarja pod imenom MyLifeAsEva. Brent in Eva sta oba zelo zabavna, zato je ogled njunih skupnih videov obvezen. Ogledaš si lahko na primer njuno parodijo na pesem Señorita Shawna Mendesa in Camile Cabello. Ne bo ti žal!

Brent je postal slaven na aplikaciji Vine. Leta 2013 je tam začel objavljati svoje šestsekundne videe in takoj pritegnil pozornost gledalcev. Aplikacija je leta 2017 prenehala delovati, Brent pa je do takrat zbral že več milijonov sledilcev in osvojil srce marsikatere oboževalke.

Brent pravi, da ima svoje oboževalce rad kot družino. Tudi na njegovem Instagram profilu je očitno, da zelo ceni družino in prijatelje, saj njegove objave prikazujejo njihove skupne pristne in spontane trenutke. Poleg sestre Lexi ima še brata Blaka in Bricea. V videih lahko večkrat vidimo tudi njegovega psa Beckerja. Njegova zvezdniška simpatija je Selena Gomez, najljubši predmet v šoli pa zgodovina.

Od nekdaj si je želel postati igralec in ta želja se mu počasi uresničuje. Leta 2017 je zaigral v filmu ALEXANDER IRL, lani pa v seriji Light as a Feather. Držimo pesti, da je pred njim uspešna igralska kariera!

 

KARINA IN RONALD (SIS vs BRO)

 • Rojstni dan: 23. marec 2007 (Karina) in 3. september 2008 (Ronald)
 • Kraj rojstva: Kanada
 • Starost: 12 let (Karina) in 11 let (Ronald)
 • Zvezdno znamenje: oven (Karina) in devica (Ronald)
 • Sledilcev na YouTubu: 11 milijonov
 • Pridružila YouTubu: marca 2016

SIS vs BRO je kanal, kjer se brat in sestra izzivata in tekmujeta v zabavnih videih. Izzivi, igrice in še več – tako za zabavo skrbita Karina in njen mlajši brat Ronald. Zelo zabavna je serija njunih videov z naslovom GUMMY vs REAL, v kateri predse dobita pokrite različne jedi – ena je prava, druga pa gumijasta. Ko razkrijeta, kaj se skriva pod pokrovko, ju čaka kup presenečenj; v enem izmed videov je Ronald dobil gumijasto, Karina pa pravo žabo! Hm, kaj bi ob takem presenečenju naredili vi?

Popularni so tudi njuni videi o jutranjih in večernih rutinah – če te je kdaj zanimalo, kako se fantovska večerna ali jutranja rutina razlikuje od dekliške, lahko to izveš v njunih videih. V enem izmed videov ustvarjata tudi pisane palačinke in velike mehurčke iz slima. Videti je, da jima prav nikoli ni dolgčas. Imata tudi mlajšo sestro Ario, pri snemanju pa jima pomaga oče, ki ima tudi svoj kanal Freddy in milijon naročnikov. Kul oče, kajne?

Vsak izmed njiju ima tudi samostojen gaming kanal. Karinin je GamerGirl, Ronaldov pa RonaldOMG. Oba najraje igrata igrici Roblox in Minecraft. Če potrebuješ nasvete o igranju omenjenih video igric, si nujno poglej njune gaming kanale.

Za Karino in Ronalda pa dva YouTube kanala nista dovolj, zato ima vsak od njiju še tretjega – Karina Kurzawa in Ronald’s Life. Karina na svojem osebnem kanalu objavlja vloge, nasvete za ličenje, DIY-videe in še marsikaj. Če te zanima več o njenem življenju in prijateljih, je to kanal zate! Tudi o Ronaldu lahko več izveš na njegovem kanalu, čeprav na njem ni zelo aktiven.

Doma imata dve mački in sta alergična na pasjo dlako. Oba igrata klavir, Ronald pa obvlada še kitaro. Prepričani smo, da bi bilo življenje z njima zares zabavno!

Objavljeno v Pilu, oktober 2019