Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

Priljubljene serije za poletje

Značka
Ekran
Naslovnica
Fotografija: Wikipedia
Besedilo: Nika Osredkar

Počitnice so tu! Končno lahko serije gledaš brez prekinitve. Brez občutka, da bi se moral učiti. Brez računanja, koliko ur spanja izgubiš, če pogledaš še epizodo ali dve. Ne da ob tem pišeš domačo nalogo. In sploh brez kančka slabe vesti. Predstavljamo ti nekaj priljubljenih serij, ki so kot nalašč za to, da si z njimi popestriš poletje.

JA, CHEF
Jurij Zrnec se je v seriji Ja, Chef prelevil v vrhunskega kuharskega mojstra, lastnika najboljše restavracije v Ljubljani. Čeprav je v kuhinji mojster, pa je nagle jeze, kar poskrbi za mnogo komičnih zapletov. V kuhinji mu družbo delajo številni sodelavci – slaščičar, natakarji in natakarice, vodja restavracije, počasni barman in kuharski pomočniki. Vsak izmed likov ima svojo zanimivo zgodbo, igrajo pa jih številni znani igralci, na primer Klemen Janežič, Katarina čas, Domen Valič, Bojan Emeršič in drugi, ki mojstrsko odigrajo številne zabavne situacije.

RIVERDALE
Serija spremlja življenje Archieja Andrewsa, ki je na prvi pogled popoln srednješolec iz mesteca Riverdale. Riverdale je videti kot dolgočasno in zaspano mesto, a skriva veliko mračnih skrivnosti in nevarnosti, ki ves čas prežijo na njegove prebivalce, predvsem na Archieja in njegove prijatelje Betty, Veronico in Juga. Prijatelji skušajo stvari vzeti v svoje roke in skrivnosti raziskati na lastno pest. Na žalost pa ni vse tako preprosto in presenečenjem kar ni konca. Prijatelji se zato znajdejo v vedno težjih preizkušnjah. Serija ima za zdaj pet sezon, nove epizode pa prihajajo že to poletje.

BROOKLYN NINE-NINE
Brooklyn Nine-Nine je ena najbolj komičnih policijskih serij! Dogaja se na policijski postaji v Brooklynu, kjer je glavna zvezda mladi in talentirani policist Jake Peralta. Kljub svoji genialnosti pa življenja ne jemlje preveč resno in ima neutruden smisel za humor. Družbo mu delajo številni policijski kolegi – pridna in ubogljiva Amy, najboljši prijatelj Charles, stroga Rosa, lena starejša policista Hitchcock in Scully, mišičnjak z mehkim srcem Terry Jeffords, odpuljena tajnica Gina in predstojnik policijske postaje Raymond Holt. Policisti kljub težkemu poklicu nikoli ne pozabijo na smeh, med njimi pa se spletejo zanimivi odnosi.

PRIJATELJI
Prijatelji je serija o obdobju v življenju, ko ti prijatelji predstavljajo neke vrste družino. Serija spremlja šest prijateljev v njihovih dvajsetih, ki se srečujejo z življenjskimi izzivi, se zapletajo v romantične odnose in si vsakdan popestrijo s komičnimi situacijami. Vse skupaj se začne, ko razvajena Rachel zbeži s svoje poroke in se zateče k prijateljici iz otroštva, redoljubni kuharici Monici. V njuni družbi so tudi Monicin brat paleontolog Ross, čudaška Phoebe, zabavni Chandler in simpatični Joey, ki si na vse pretege želi postati igralec. Simpatične like spremljamo kar deset sezon, maja pa je izšla epizoda, v kateri se glavni igralci skupaj s slavnimi gosti spominjajo snemanja serije.

VOHUNTERJI
Vohunterji je komična avanturistična serija, ki se začne z izginotjem staršev petih otrok. Otroci Max, Tess, Anika, Sal in Daniel nato skušajo razvozlati skrivnost in najti svoje starše, obenem pa se trudijo zunanjemu svetu dajati vtis, da je vse v najlepšem redu. Na svoji poti se srečajo tako z novimi kot tudi starinskimi tehnologijami, odkrivajo izgubljene predmete, iščejo namige in na vsakem koraku naletijo na izzive in ovire, na primer na nasprotnike, ki imajo do njihove družine dolgoletne zamere in grozijo, da bodo družino uničili.

THUNDERMANOVI
Thundermanovi so povsem normalna družina – no, z izjemo tega, da posedujejo supermoči. Phoebe sanjari o tem, da bi svoje moči uporabila za to, da bi rešila svet, njen brat dvojček Max pa si želi prav nasprotno – postati naslednji superherojski zlobnež. Starša se trudita živeti povsem normalno življenje in se pretvarjati, da nimata supermoči. To pa ne gre vedno najbolje, saj mlajša otroka, Billy in Nora, svoje moči uporabljata ob vsaki priložnosti. Ko družina skuša krmariti med supermočmi, šolo, prijatelji in družinskimi zagatami, nastane mnogo zabavnih zapletov, ki jih lahko rešijo samo pravi superheroji. 

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN
Komična serija Nicky, Ricky, Dicky & Dawn govori o četvorčkih, ki na prvi pogled nimajo prav nič skupnega, razen staršev in datuma rojstva. A življenje želi, da skupaj obvladajo vsakdanje izzive. Čeprav na vsakem koraku tekmujejo drug z drugim, so skupaj nepremagljivi. Nicky je najmlajši četvorček. Je zabaven in se hitro zmede, obožuje pa kuhanje. Ricky je najpametnejši izmed štirih, rad bere in vedno naredi domačo nalogo. Dicky je sproščen in rad skrbi za svoj videz. Dawn je edina punca in je najstarejša. Čeprav ji grejo bratje dostikrat na živce, jih ima v resnici zelo rada. Zdi se, da imajo četvorčki prav poseben talent – vedno se znajdejo v zanimivi pustolovščini, ki jih prisili v sodelovanje.

Vprašanje

Ali imate svoj e-poštni naslov? (e-mail)
Ja.
(214)
Ne.
(32)

AKTUALNO

PIL na TikToku

Mnogi še ne veste, da je Pil tudi na Tiktoku. Na Pilovem profilu lahko najdeš zabavne, ... več

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

PILOVA LESTVICA

Domača
1. Joker Out - Barve oceana
2. BQL & Polkaholiki - Lučke
3. LPS - Disko
4. Leopold I. - Kinderšpil
5. Nina Pušlar - Tople oči

Tuja
1. Måneskin - Beggin'
2. Taylor Swift - Anti-Hero
3. Imagine Dragons X JID - Enemy
4. Harry Styles - As It Was
5. GAYLE - abcdefu

GLASUJ ZA NAJ SKLADBO

Domača

1. Bepop: Daj se nasmej
2. BQL & Polkaholiki: Lučke
3. Joker Out: Katrina
4. Joker Out: Barve oceana
5. Koala Voice: Ker tu je vse tako lepo
6. Kokosy: Planeti se vrtijo
7. Leopold I.: Kinderšpil
8. LPS: Disko
9. Nina Pušlar: Tople oči
10. Žan Serčič: Snežinki

Tuja

1. Adele: Easy On Me
2. GAYLE: abcdefu
3. Harry Styles: As It Was
4. Imagine Dragons X JID: Enemy
5. Kate Bush: Running Up That Hill (A Deal With God)
6. Måneskin: Beggin'
7. Miley Cyrus: Flowers
8. Olivia Rodrigo: Deja vu
9. Rihanna: Lift Me Up
10. Taylor Swift: Anti-Hero

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

KNJIŽNA LESTVICA

Knjižna
1. Rick Riordan - Junaki Olimpa: Izgubljeni junak
2. J.K. Rowling - Harry Potter 7: Svetinje smrti
3. Špela Frlic - Bleščivka
4. Krister P. Jansson - Jan Pančur in testeninska zarota
5. Vinko Möderndorfer - Romeo in Julija iz sosednje ulice

ZADNJA ŠTEVILKA

Revija
Izid: 3. 2. 2023

NAKLJUČNI VIC

Kopanje

Miška in slon Sta se šla miška in slon kopat pa je miška poklicala slona iz vode pa jo je slon vprašal kaj je pa mu je miška rekla da je mislila da je on vzel njene kopalke.

Lilo, 11 let