snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Amp World

Spletne zvezde

Naslovnica
Fotografija: arhiv Pila
Besedilo: Nika Osredkar

Amp World, ki je nastal pod okriljem slavnega youtuberja Brenta Rivere, združuje mlade ustvarjalce vsebin, ki obožujejo zabavne videe. Družino Amp sestavljajo Brent Rivera, Ben Azelart, Lexi Hensler, Stokes Twins, Lexi Rivera, Jeremy Hutchins, Andrew Davila, Dom Brack in Pierson Wodzynski, najdete pa jih na YouTubu, TikToku in Instagramu. Brent pravi, da imajo skupaj velike načrte – želijo si postati naslednji Disney Channel. Uau, držimo pesti!

BRENT RIVERA
23-letni Brent je skupaj s svojim menedžerjem ustanovitelj skupine Amp World. Na vprašanje, zakaj ustvarjalci ne živijo skupaj v eni hiši, odgovarja, da se mu zdi, da v takšnem primeru lahko nastane preveč drame. Brent in drugi člani družine Amp zato ne živijo skupaj, vseeno pa tako blizu drug drugega, da se lahko družijo vsak dan. Brentova slava se je začela na aplikaciji Vine, prvi posnetek pa je na YouTubu objavil pred približno osmimi leti. Nekaj časa je hodil z Evo Gutowski, ki ima uspešen YouTube kanal MyLifeAsEva, zdaj pa sta le še prijatelja. Njegovi oboževalci navijajo, da bi se končno opogumil in postal par s članico družine Amp, Pierson Wodzynski, ki je v zadnjem letu postala njegova najboljša prijateljica.

LEXI RIVERA
Lexi je Brentova mlajša sestra, ki bo ta mesec dopolnila 20 let. Z Brentom imata še dva brata, Lexi pa je najmlajša od vseh otrok. Kadar jo vprašajo, kateri izmed bratov ji je najljubši, odgovori, da ima vse enako rada, z vsemi pa se tudi zelo dobro razume. Na njenem Instagram profilu pogosto vidimo tudi njeno babico, kar je še en dokaz več, da ima Lexi resnično rada svojo družino. Velikokrat se pojavlja v Brentovih videih. Ko je bila majhna, si je želela postati gimnastičarka in Brent ji je naredil YouTube kanal, da bi lahko v videih pokazala svoje gimnastično znanje. Lexi je pozitivno dekle, ki uživa v svojem življenju in ima, tako kot njen brat Brent, dober smisel za humor.

BEN AZELART
19-letni Ben je odraščal na Havajih. Tam je večino časa rolkal in srfal. Zveni sanjsko! Ko je začel pridobivati veliko sledilcev, se je preselil v Los Angeles in se posvetil svoji karieri. Oboževalci pravijo, da je zabaven, avanturističen in skromen, kar je razvidno iz njegovih videov. Nikoli ni zares razmišljal, da bi svoje življenje delil na družbenih omrežjih, nato pa je na Havajih srečal vplivneža Alexa Hayesa, ki ga je spodbudil, naj s tem začne. Sprva je objavljal čudovite slike s Havajev, kmalu pa so njegove vsebine postale bolj osebne. Ben točno ve, kaj bi počel, če se ne bi posvečal spletni karieri – bil bi pilot. Njegova najljubša hrana sta solata iz testenin in vaflji. Del njegove družine živi v Franciji, zato tekoče govori francosko.

JEREMY HUTCHINS
Jeremy Hutchins je star 18 let in je po horoskopu oven. Zaslovel je predvsem na TikToku in Instagramu, danes pa ima tudi uspešen YouTube kanal z več kot 1,7 milijona sledilci. Bil je eden izmed zgodnjih uporabnikov TikToka, saj ga je začel uporabljati že pri trinajstih letih. Že od mladih nog je rad nastopal, plesal in zabaval druge, zato ni čudno, da se na družbenih omrežjih tako dobro znajde. Jeremy je ves čas nasmejan in pozitiven, s čimer očara na tisoče oboževalcev, predvsem dekleta. Preostali člani družine Amp so njegovi najboljši prijatelji, ki jih velikokrat »izkoristi« in se v svojih videih pošali na njihov račun. Nič zato, saj mu ne ostanejo dolžni! Smeh je pol zdravja in tega se člani Amp World še kako dobro zavedajo. 😉

LEXI HENSLER
23-letna Lexi je manekenka, igralka in spletna zvezda, ki je zaslovela z zabavnimi videi na YouTubu. Prvi video je tam objavila že leta 2014, od takrat pa je pridobila že skoraj 3 milijone naročnikov. Obožuje modo in uživa v fotografiranjih, kjer lahko nosi različne modne kombinacije. Sodelovala je že z veliko modnimi znamkami. Že od otroštva rada poje, obožuje pa tudi stand-up komedijo in igranje. Da je izpopolnila svoje igralske sposobnosti, je hodila na igralski tečaj. Čeprav deluje precej punčkasto, obožuje rock in punk glasbo. Ima dva kužka, njeni najljubši barvi pa sta rumena in roza.

DOM BRACK
Dom Brack ima komaj 17 let, pa ima za seboj že zavidljivo kariero! Zaslovel je z zabavnimi videi in viralnimi plesi, ki so ga na TikToku izstrelili med zvezde. Po horoskopu je rak in obožuje fitnes in gimnastiko. Ima sestro Ari. Rad ima mačke in fotografiranje. Mnogi občudujejo tudi njegov stil oblačenja. Ko je bil majhen, si je želel postati igralec, zato je že pri desetih letih začel igrati v dramskem klubu in se kasneje vpisal na umetniško srednjo šolo. Zdaj vse svoje talente združuje v ustvarjanju vsebin za svoje oboževalce, ki jih je iz dneva v dan več, in verjamemo, da bo tako tudi ostalo.

PIERSON WODZYNSKI
22-letna Pierson je zabavno dekle, ki je konec leta 2019 sodelovalo na YouTube kanalu AwesomenessTV v videu, v katerem je Lexi Rivera izbirala dekle za svojega brata Brenta. Najbolj jo je očarala Pierson (ki je imela takrat na YouTubu le 99 sledilcev!) in vsi trije so se tako ujeli, da so hitro začeli sodelovati v videih, Pierson pa je postala članica družine Amp in Brentova najboljša prijateljica. Oboževalci pravijo, da je v videih zelo očitno, da sta si všeč, zato navijajo, da bi postala par. Z njimi se strinja tudi Lexi, ki brata ves čas spodbuja, naj se opogumi in naredi prvi korak. Pierson ima danes na YouTubu 1,8 milijona sledilcev, s svojo simpatičnostjo pa hitro očara vsakogar, ki naleti na kakšnega izmed njenih videov. Verjamemo, da bomo o njej v prihodnosti še veliko slišali.

STOKES TWINS
24-letna Alan in Alex sta brata dvojčka. Alan je od Alexa starejši za nekaj manj kot dve minuti. Rodila sta se na Kitajskem, v ZDA pa sta se preselila, ko sta bila stara 5 let. Sprva sta videe ustvarjala ločeno, šele kasneje sta naredila skupni YouTube kanal. Vmes sta si vzela leto dni premora, nato pa ju je Brent Rivera povabil, naj se pridružita ekipi Amp World in ponovno sta začela ustvarjati. Nekateri njuni videi so precej drzni, zato sta se zaradi njih že znašla v težavah, imela opraviti s policijo in bila celo kaznovana. Skupaj z Andrewom Davilo sta bila nekaj časa del skupine ustvarjalcev Sunset Park.  

ANDREW DAVILA
Andrew Davila bo konec meseca praznoval 21. rojstni dan. Njegovo polno ime je David Andrew Davila in prihaja iz Texasa. Ima mlajšega brata in sestro, na njegovih družbenih omrežjih pa lahko vidimo tudi mamo Karlo. Tekoče govori špansko, v prostem času pa se rad ukvarja s športom – s prijatelji najraje igrajo nogomet ali košarko. Če se ne bi posvetil karieri vplivneža, bi si želel postati profesionalni nogometaš. Z družbenimi omrežji se je začel ukvarjati leta 2014 in zaradi kariere celo pustil srednjo šolo, ki pa jo bo dokončal na daljavo, saj se je zaradi poslovnih priložnosti kot večina ameriških spletnih zvezd preselil v Los Angeles. Izkazalo se je, da je bila to prava odločitev, saj gre njegova pot samo navzgor.

Vprašanje

Koliko ste stari?
9
(21)
10
(48)
11
(97)
12
(132)
13
(120)
14
(61)
15
(15)
16
(16)
Nič od naštetega
(28)

AKTUALNO

Anoreksija

ANOREKSIJA


Kar streslo me je, ko sem prebrala pismo Nesrečnice v decembrskem Pilu. Takoj sem imela pred očmi sliko dekleta, ki ni moglo pozdraviti anoreksije. Dekle sem poznala in njena zgodba je bila strašljiva. Ne, nočem vas strašiti, samo opozoriti vas ... Več

Kako prepoznati prijatelja v stiski?

V nekem trenutku je vse popolno: s prijateljem ali prijateljico snemata TikTok videe, skupaj poslušata najnovejše komade vajinih najljubših glasbenikov, se skrivaj nasmihata med poukom, se zanimata za iste hobije in cele dneve klepetata o simpatiji. Nato pa ... Več

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Aktualna glasbena lestvica

Domača
BQL - Budala
Klara Jazbec - Največ
Bepop - Daj se nasmej
Eva Boto - Ti
Bepop - Verjamem v dobre ljudi

Tuja
Harry Styles - Watermelon Sugar
Måneskin - Zitti E Buoni
BTS - Butter
Dua Lipa ft. DaBaby - Levitating
Olivia Rodrigo - good 4 u

Knjižna
Karen M. McManus - Eden od nas je naslednji
Simona Semenič - Skrivno društvo KRVZ
Sarah Crossan - Eno
Leigh Bardugo - Vranja Šesterica in Pokvarjeno kraljestvo
J.K. Rowling - Harry Potter 7: Svetinje smrti

GLASUJ ZA NAJ SKLADBO

Domača

1. Alya: Ti z mano znaš
2. Bepop: Verjamem v dobre ljudi
3. Bepop: Daj se nasmej
4. BQL: Ulala
5. BQL: Budala
6. Čuki: Mogoče
7. Eva Boto: Ti
8. Klara Jazbec: Največ
9. Mi2: joj joj joj
10. Nina Pušlar: Tople oči

Tuja

1. Billie Eilish: Lost Cause
2. BTS: Butter
3. Dua Lipa ft. DaBaby: Levitating
4. Ed Sheeran: Bad Habits
5. Harry Styles: Watermelon Sugar
6. Måneskin: Zitti E Buoni
7. Måneskin: I wanna be your slave
8. Olivia Rodrigo: good 4 u
9. P!nk: Cover Me In Sunshine
10. The Weeknd: Save Your Tears

Oglas

ZADNJA ŠTEVILKA

Revija
Izid: 1. 10. 2021

NAKLJUČNI VIC

SLON NA ČEŠNJI

Franc: “Jure, ali veš, zakaj ima slon rdeče oči?”
“Zato, da se laže skrije v češnjo!”
“Daj, daj, kje si pa to slišal?”
“Si že kdaj videl slona na češnji?”
“Ne!”
“No, vidiš, tako dobro se je skril!

harry fan, 11