snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Jesen

5
Dobby
Strmela je skozi okno. Jesenski veter je po zraku nosil pisane liste. In spomnila se je nanj. Na njuno jesen.

Dragi Maddox!

Tri leta so od dneva, ko sva se prvič srečala. Lahko verjameš? Včasih se mi zdi, kot da bi bilo včeraj. Spet drugič pa ne morem verjeti, da je šele leto, odkar te več ni tu. Pogrešam te, zelo.

Se spomniš jeseni pred tremi leti, Madd? Na lep jesenski dan sem ležala na kupu pisanega lista v parku in ko sem nenadoma odprla oči, sem zagledala tebe. Strmel si vame s sijočim pogledom in na ustnicah ti je igral prav poseben nasmešek. V ta nasmešek sem se hipoma zaljubila. Šele čez čas sem ugotovila, da imaš izraz na obrazu vsakič, ko me pogledaš in tako gledaš le mene. Zdaj pa se mi lomi srce, ker vem, da tega tvojega pogleda ne bom nikoli več čutila na sebi.

Bil si prva oseba, ki sem ji zaupala od nesreče naprej. Prva in zadnja. Od tistega dne, ko sem ostala brez staršev in brata dalje, sem v vsakih očeh videla le zlagano sožalje in pomilovanje. Tvoje oči so bile prve, v katerih sem videla nekaj drugega. V njih sem videla toplino. To je bil eden od razlogov, zakaj sem ti začela zaupati.

Dokler te nisem poznala, nisem verjela v usodo. Nisem mogla razumeti, kako bi mi lahko bilo usojeno, da so me vsi zapustili. Dokler nisem spoznala tebe. Ti si v moje življenje vnesel toplino, veselje in ljubezen, ki sem jih do takrat že skoraj pozabila. Ti si povzročil, da sem začela verjeti v usodo, verjeti, da sva si usojena in da bom tudi jaz nazaj deležna svoje "happy end" zgodbe. In zdaj, ko te ni več ob meni, verjamem, da naju bo usoda nekoč spet združila.

Imel si še eno čudovito lastnost. Znal si brati ljudi, gledati skozi njihove maske. Tudi skozi mojo si, čeprav skozi njo ni videl nihče. Videl si, da nisem samo močna in pogumna, kakršna sem se kazala svetu. Ne, videl si tudi mojo ranljivost, krhkost, strahove. Vedel si za moj strah pred avtomobili, vse od tistega dne, ko sem zavrnil tvoj izlet. Takrat ti ni bilo jasno, zakaj, šele kasneje si ugotovil, da zaradi tega, ker bi šla z avtomobilom. Takrat sem ti tudi povedala za nesrečo in ti si bil odločen, da mi boš pomagal premagati travmo. Bil si močen za naju oba. In uspelo ti je, po več letih ti je uspelo. Na tvoj rojstni dan letos sem naredila izpit.

Ne verjamem, da imajo vse osemindvajsetletnice v življenju za sabo najboljšega prijatelja in hkrati svojo resnično ljubezen, svojo sorodno dušo. Ljubila sem te, kljub temu, da sem ti to premalokrat povedala. Zdaj mi je žal za to.

Hotela sem se ti zahvaliti. Za vse, Madd. Za tvojo brezpogojno ljubezen. Za vse večurne pogovore, za to, da si bil pripravljen vstati sredi noči in priti k meni, ko sem imela more o nesreči. Ker si verjel vame, ko so že vsi drugi obupali. Ker si bil močnejši od mene, od mojih strahov. Ker si bil pripravljen zame storiti vse. Hvala ti za vse trenutke in spomine, zaradi katerih vem, da je vredno vztrajati, če ne zaradi mene, pa zaradi tebe. Da bom vsaj jaz doživela vse tisto, za kar si bil ti prikrajšan.

Z ljubeznijo, Autumn

PS: Jesen je letos čudovita. Spominja me nate, na naju.

Vsaka potrta se Autumn naslonila nazaj. Spomini, pa naj bodo še tako oddaljeni in stari, so boleči. Počasi se je premaknila iz stanovanja. Zunaj je vel hladen veter in dišalo je po jeseni. Sedla je v avto in gledala, kako so se na šipi začele nabirati kapljice dežja. Speljala je na glavnem mestu, ki je začelo močno deževati. In ne samo zunaj, deževalo je tudi na njenem obrazu. Vozila se je med drevoredom, mislila nanj in si brisala solze. Naenkrat se je zaslišalo cviljenje gumi, avtomobil je ostro zavil in se močno zaletel v drevo. Kmalu je nehalo deževati, sonce pa je posijalo nad lepo obarvanimi vejami drevesa. In tako kot pred natanko tremi leti sta se srečala.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Norooo!!! Brez besed sem!!! A si ziher, da ne kopiraš:sweat_smile:?
0
 
Ja, 100% ;)
Drugače pa zdajle piše verjetno drugo ime, ker sem se prejle pozabila prijaviti, zdaj pa sem se... samo da veš.
 
Ok 😁
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Vau, ful lepa zgodba <3
0
 
Nihče
Hvala!!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Odlično! Naraven talent!:kissing_heart::heart_eyes:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Ljubezenska zgodba

Revija PIL

Rezultati

Ogledov: 550 Odgovorov: 14
 
22
Revija PIL

Konec sprejemanja novih del

Ogledov: 242 Odgovorov: 1
 
19
Car

Tasa dobi najlepsega decka

Ogledov: 256 Odgovorov: 3
 
10
car

TASA IMA VELIKO DECKOV

Ogledov: 271 Odgovorov: 4
 
9
car

JAN in punce

Ogledov: 261 Odgovorov: 6
 
19
WhoLovesBooksAndMusic

Kače in lestve 8. del

Ogledov: 226 Odgovorov: 2
 
11
WhoLovesBooksAndMusic

Kače in lestve 7. del

Ogledov: 234 Odgovorov: 3
 
12
Book📖

VSE ZA LJUBEZEN❤ 2. del

Ogledov: 155 Odgovorov: 0
 
3
MY LOVE potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

FANTI BFF JAZ

Zdravo bom kar začela
zaljubljena sem v enega izmed fantov v našem razredu. Ampak vanj je zaljubljena tudi moja BFF lani je bil zaljubljen vanjo in baje da sta že tudi nekaj imela pa ne mislim o spolnih odnosih ampak držala sta se za roke in tako naprej nič resnega zaden mesec lanskega šolskega leta pa sem se še jaz zaljubila vanj letos mi je priznal da je tudi on zaljubljen vame in od takrat naprej se ni več pogovarjal z mano prej, ko pa si še nisva priznala pa je bil čist ok do mene skupi sva se smejala in pač lahk bi rekla, da sva bla BFF. fora pa je v tem, da me ful žre če bi bil res v mene kaj bi rekla o tem moja BFF. opazila sem da od takrat naprej ko je bila zaljubljena vanj sj sma se družle pa vse to ampak ni blo to to. postala je oprostite izrazu samovšečna krava. rekla je da je itak v njo in pač tak js pa sem se ful trudla da moja ljubezen ne bi uničila najinega prijateljstva z prijateljico (BFF). strah pa me je tudi tega ker je vame zaljubljen fant v katerega jaz nisem pa mu ne želi povedati v obraz da nisem vanj.
prosim kaj naj naredim zaradi mojega " fanta " se žrem ne morem se skoncentrirati na svoje delo v šoli pa tudi ne vem kaj naj z vsem ostalim navedenem v pismu
rada vas imam
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(97)
Letošnja!
(72)
Ne opazim razlike.
(47)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori festival

o ja je odgovoril/a na
Goljufija. Mary, je to res? Naj ti povem, ...
 

BOXarka je odgovoril/a na
mislim da si jo prepisala iz interneta ali ...
 

HermioneGranger je odgovoril/a na
Amazing!:heartpulse:
 

HermioneGranger je odgovoril/a na
Fuul lepa slika. Le kja sta? ;) :heartpulse: ...
 

HermioneGranger je odgovoril/a na
Talentirana!!:sparkling_heart::heartpulse:
 

HermioneGranger je odgovoril/a na
Lepo!!:heartpulse::sparkling_heart:
 

vedno nasmejana je odgovoril/a na
Lepo od tebe, da rada pomagaš. :slight_smile::thumbsup:
 

MančiAnimalLover;) je odgovoril/a na
wow. Brez besed
 

MančiAnimalLover;) je odgovoril/a na
že tretjič sem prebrala do konca. Joj, kako ...
 

MančiAnimalLover;) je odgovoril/a na
Manon, oprosti ker nisem nobenega dela pokomentirala. ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Waw. Zanimiva! Odlično je!:heart_eyes::smile:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Waw. Zelooo dobro ti gre! Amazing!:heart_eyes::kissing_heart:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Waw. Ful zanimivo!:kissing_heart::heart_eyes::kissing_heart::heart_eyes:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Odlično! Bravo cookies!:heart_eyes::kissing_heart: