snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Pilov blog - BLOG Book star 15. del

BLOG Book star 15. del

10
Valentinovo!:scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream: (ne spomenim se kak drugi pozdrav oz. se mi ne da:stuck_out_tongue_winking_eye:)
Zakaj sem vas tako pozdravila? Blog itak ne bo govoril o tem. Mogoče pa zaradi tega, ker bo ta blog nekaj predstavljal....... vas zanima, hehe?
NOVIČKE:
1. dan vsem! (komaj zdaj se mi da pozdravljati)
2. včeraj je izšla moja prva zgodba-Ujeta. Pripoveduje o 13-letnem dekletu, ki se ji od nekega jutra življenje postavi na glavo. Vabljen/a k branju, hehe. https://www.pil.si/pisalnica/objava/ujeta Naslednji del mogoče pride danes, zakaj še ne smem izdati......
3. blog posvečam.................. (tole bo napisano v mojem jeziku, se razume)-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- mojemu.................................... markerju:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap: vedno, ko ga potrebujem ga ni nikjer. hehe, saj se hecam (glede tistega, da ga ni se ne). V mojem jeziku (verjetno) to pomeni, da ga posvečam vsem vam, kajti danes je valentinovo. Tudi Tački, saj je del njene glavne jedi pohval za danes:blush:, muahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha:smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp:....
4. UŽIVAJTE!:kissing_heart:

Katere tri stvari bi vzeli na samotni otok:beach::island::island::island::island::island::island::island::island:, če bi bilo poskrbljeno za hrano, pijačo ipd.? No, jaz vam svetujem:
1. HARMONIKO, da eno "zašpilamo" in da ti ni dolgčas
2. VRATA AVTOMOBILA:blue_car::blue_car::blue_car::blue_car::blue_car::blue_car::blue_car::blue_car::blue_car::red_car::red_car::red_car::red_car::red_car::red_car::red_car::red_car: (boljše, da je od dragega:money_mouth::money_mouth::money_mouth::money_mouth::money_mouth::money_mouth::money_mouth:), saj si ga lahko prisloniš zraven sebe in se pretvarjaš, da si kul:sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses: ali pa, da odpreš šipo in ti je manj vroče:laughing::smile::grinning::grin::joy::innocent::blush::wink::upside_down::yum::stuck_out_tongue_winking_eye:
3. KOŠARO ČEŠENJ:cherries::cherries::cherries::cherries::cherries::cherries::cherries::cherries::cherries::cherries::cherries::cherries:, da z rakom:crab::crab::crab::crab::crab::crab::crab::crab: tekmujeta v "špukanju" koščic. Tisti, ki zmaga mu ni treba en dan nič delat (kaj pa sploh lahko delaš na samotnem otroku, mislim.....:joy::joy::joy::joy::joy::joy:)
v naslednjih blogih bomo tudi spoznavali kaj početi na samotni gori:mountain::mountain_snow::mount_fuji:, v samotni hiši:house_abandoned::house::house_with_garden:, v hiši:house_abandoned::house_with_garden::house: polno človečnjakov, kateri tri stvari vzeti na samotni otok, če si prestrašena, jezna :smiling_imp:oseba............. stkratka polno smešnih zadevic in polno priročnih nasvetov! (zato ne fejkate, muahahahhahahahahaha)
Ker imamo še nekaj časa pa si privoščimo kaj početi oz. katere tri stvari vzeti na otok:island::island::island::island::island::island::island::island::island::island::island::island:, če se hitro razburiš:angry::rage::rage::rage::rage::rage::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph: in po možnosti, da želiš takoj iz otoka:
1. pripomočke in orodje za sestavo mize BREZ NAVODIL! saj sestava ne bo šla, ti se bom razburil, tvoja glava bo "eksprodirala" kot ognjemet:sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::fireworks::fireworks::fireworks::fireworks::fireworks::fireworks::fireworks::fireworks::fireworks::fireworks::fireworks: in tako lahko mornarji (celo na drugem koncu sveta) to vidijo in ti priskočijo na pomoč!:ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
2. če "ognjement" ne deluje ali pa za "vsak slučaj" vzemi zraven ŠAMPON! zakaj? imaš dve možnosti. razjezi se in svojo jezo spusti v šampon. Zagotovo bo spet "eksplodiralo" tokrat z učinkom še šampona. Ali pa, da si poskušiš :shower::shower::shower::shower::shower: umiti lase in potrebuješ šampon. ne deluje. zato pogledaš vanj in "po naključju" rak:crab::crab::crab::crab: stisne. nate se vsuje šampon, ki pa pri očeh :eye::eyes::eyes::eyes::eyes::eyes: zagotovo zapeče, zato še nekaj časa lepo kričiš. poskušiš si tudi sprati z vodo, a je morje preslano!
3. MIKROFON:microphone::microphone::microphone::microphone::microphone::microphone::microphone::microphone:, ta je ša najpomembnejši. Z rakom:crab::crab::crab::crab::crab::crab::crab: se pojdi podajanje peska ali kaj v tem smislu pa se boš razjezil, da rak:crab::crab::crab::crab::crab::crab::crab: guljufa. ko boš želel sprostiti jezo pa to stori zraven mikrofona:microphone::microphone::microphone::microphone::microphone::microphone:. zagotov bo se še prebudil medved:bear::bear::bear::bear: na drugem koncu sveta, če boš res jezen, zato trebavse odvisno od raka:crab::crab::crab::crab:
upam, da ste se kaj nasmejali. UŽIVAJTE valentinovo pa morda komu podarite nasmeh, kakšno voščilnico ali vsaj kakšno pohvalo in tako osrečite LJUDI!
LEPO SE IMEJTE!
P.S. (Za Tačko) To je le delček tvoje glavne jedi. Pride še veliko, muhahahahahahahahaha
Vaša
Book star:books::star2:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
UUUUUU še en szper duper bombastičen blooog!!!!!! spet si me nasmejala in polepšala nedeljo! LYSSSSSSSSSSSSM <3<3<3 #obsedenasemzblogo #bombastično:kissing_smiling_eyes::heart_eyes::hugging::heart_decoration::heartpulse::sparkling_heart::heart:

Lp, Tani:tomato:

ps. bi lahko naslednjič govorila o paradižnikih ali pa krompirju?:tomato::potato:
0
 
hvala! super ideji! bom uporabila! mya, mya, mya
 
<3<3<3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Kako je mogoče, da se smejim temu popolnemu nesmislu?:joy: Super blog!
0
 
Osebica (oprosti, nisem prijavljena)
hehe, hvala :)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hahahahaha :joy::joy:! Res si me nasmejala! zelooo okusna poslastica, komaj čakam na glavno jed :kissing_heart::heart:.

SREČNO VALENTINOVO IBFF!
0
 
hvala! tudi tebi srečno valentinovo IBFF! mya, mya, mya
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hehehehehehe to je res en carski blog!
Res res res super!!!
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
0
 
hvala!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hahahahaahaha.... To je najboljši blog!!! Najbolj me je nasmejalo tisto z vrati od avta, da si lahko odpreš okno, da ti je manj vroče!!!!! Hahahahaahahahaah!!! HITRO NAPIŠI NOV DEL! :joy::joy::joy::joy::joy::joy::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp:
0
 
hvala!🥰🥰🥰🥰🥰
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pilov blog

Power Girl

Tukaj je vse mogoče 3. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 0
 
2
GinnyCat

Rastline 2. del

Ogledov: 15 Odgovorov: 3
 
1
Živka
 
5
Doglover

Blogec💗 3. del

Ogledov: 22 Odgovorov: 1
 
4
GinnyCat

Rastline 1. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 4
 
3
Power Girl

Tukaj je vse mogoče 2. del

Ogledov: 33 Odgovorov: 2
 
4
Music Girl

True crime blog 1. del

Ogledov: 37 Odgovorov: 2
 
7
the girl 😎

Najstniško življenje 6. del

Ogledov: 43 Odgovorov: 4
 
5
lanci224 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

kaj obleči za v solo

help a kdo ve kaj naj oblečem za v solo:kissing_closed_eyes:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko ste stari?
9
(16)
10
(41)
11
(83)
12
(110)
13
(98)
14
(53)
15
(13)
16
(9)
Nič od naštetega
(15)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Super girl je odgovoril/a na
Lena
 

Super girl je odgovoril/a na
Lisa
 

Super girl je odgovoril/a na
Lisa
 

Super girl je odgovoril/a na
Lena
 

Super girl je odgovoril/a na
O, kako lepo! :heart_eyes::blush::hugging:
 

Super girl je odgovoril/a na
Iiiiiiiiii:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
 

Super girl je odgovoril/a na
OMG KOK CUTEEEEE! :heart_eyes:
 

Super girl je odgovoril/a na
Zajček je tok kjutkan!:heart_eyes::heart_eyes:
 

Super girl je odgovoril/a na
Lena
 

Super girl je odgovoril/a na
Dobra ideja! :heart_eyes::thumbsup:
 

Super girl je odgovoril/a na
Sem že naročena! :grinning:
 

Super girl je odgovoril/a na
Dobrodošla! Super se boš imela! Sem že naročena ...
 

Super girl je odgovoril/a na
#LAHKOSPREMENIMOSVETNABOLJE :sparkling_heart::heart_eyes::heart:
 

HP fan je odgovoril/a na
Lisa
 

Super girl je odgovoril/a na
Natakar, nevrolog, notar, napovedovalec, ...