snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pilov blog - BLOG Book star 15. del

BLOG Book star 15. del

10
Valentinovo!:scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream: (ne spomenim se kak drugi pozdrav oz. se mi ne da:stuck_out_tongue_winking_eye:)
Zakaj sem vas tako pozdravila? Blog itak ne bo govoril o tem. Mogoče pa zaradi tega, ker bo ta blog nekaj predstavljal....... vas zanima, hehe?
NOVIČKE:
1. dan vsem! (komaj zdaj se mi da pozdravljati)
2. včeraj je izšla moja prva zgodba-Ujeta. Pripoveduje o 13-letnem dekletu, ki se ji od nekega jutra življenje postavi na glavo. Vabljen/a k branju, hehe. https://www.pil.si/pisalnica/objava/ujeta Naslednji del mogoče pride danes, zakaj še ne smem izdati......
3. blog posvečam.................. (tole bo napisano v mojem jeziku, se razume)-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- mojemu.................................... markerju:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap: vedno, ko ga potrebujem ga ni nikjer. hehe, saj se hecam (glede tistega, da ga ni se ne). V mojem jeziku (verjetno) to pomeni, da ga posvečam vsem vam, kajti danes je valentinovo. Tudi Tački, saj je del njene glavne jedi pohval za danes:blush:, muahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha:smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp:....
4. UŽIVAJTE!:kissing_heart:

Katere tri stvari bi vzeli na samotni otok:beach::island::island::island::island::island::island::island::island:, če bi bilo poskrbljeno za hrano, pijačo ipd.? No, jaz vam svetujem:
1. HARMONIKO, da eno "zašpilamo" in da ti ni dolgčas
2. VRATA AVTOMOBILA:blue_car::blue_car::blue_car::blue_car::blue_car::blue_car::blue_car::blue_car::blue_car::red_car::red_car::red_car::red_car::red_car::red_car::red_car::red_car: (boljše, da je od dragega:money_mouth::money_mouth::money_mouth::money_mouth::money_mouth::money_mouth::money_mouth:), saj si ga lahko prisloniš zraven sebe in se pretvarjaš, da si kul:sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses: ali pa, da odpreš šipo in ti je manj vroče:laughing::smile::grinning::grin::joy::innocent::blush::wink::upside_down::yum::stuck_out_tongue_winking_eye:
3. KOŠARO ČEŠENJ:cherries::cherries::cherries::cherries::cherries::cherries::cherries::cherries::cherries::cherries::cherries::cherries:, da z rakom:crab::crab::crab::crab::crab::crab::crab::crab: tekmujeta v "špukanju" koščic. Tisti, ki zmaga mu ni treba en dan nič delat (kaj pa sploh lahko delaš na samotnem otroku, mislim.....:joy::joy::joy::joy::joy::joy:)
v naslednjih blogih bomo tudi spoznavali kaj početi na samotni gori:mountain::mountain_snow::mount_fuji:, v samotni hiši:house_abandoned::house::house_with_garden:, v hiši:house_abandoned::house_with_garden::house: polno človečnjakov, kateri tri stvari vzeti na samotni otok, če si prestrašena, jezna :smiling_imp:oseba............. stkratka polno smešnih zadevic in polno priročnih nasvetov! (zato ne fejkate, muahahahhahahahahaha)
Ker imamo še nekaj časa pa si privoščimo kaj početi oz. katere tri stvari vzeti na otok:island::island::island::island::island::island::island::island::island::island::island::island:, če se hitro razburiš:angry::rage::rage::rage::rage::rage::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph: in po možnosti, da želiš takoj iz otoka:
1. pripomočke in orodje za sestavo mize BREZ NAVODIL! saj sestava ne bo šla, ti se bom razburil, tvoja glava bo "eksprodirala" kot ognjemet:sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::fireworks::fireworks::fireworks::fireworks::fireworks::fireworks::fireworks::fireworks::fireworks::fireworks::fireworks: in tako lahko mornarji (celo na drugem koncu sveta) to vidijo in ti priskočijo na pomoč!:ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
2. če "ognjement" ne deluje ali pa za "vsak slučaj" vzemi zraven ŠAMPON! zakaj? imaš dve možnosti. razjezi se in svojo jezo spusti v šampon. Zagotovo bo spet "eksplodiralo" tokrat z učinkom še šampona. Ali pa, da si poskušiš :shower::shower::shower::shower::shower: umiti lase in potrebuješ šampon. ne deluje. zato pogledaš vanj in "po naključju" rak:crab::crab::crab::crab: stisne. nate se vsuje šampon, ki pa pri očeh :eye::eyes::eyes::eyes::eyes::eyes: zagotovo zapeče, zato še nekaj časa lepo kričiš. poskušiš si tudi sprati z vodo, a je morje preslano!
3. MIKROFON:microphone::microphone::microphone::microphone::microphone::microphone::microphone::microphone:, ta je ša najpomembnejši. Z rakom:crab::crab::crab::crab::crab::crab::crab: se pojdi podajanje peska ali kaj v tem smislu pa se boš razjezil, da rak:crab::crab::crab::crab::crab::crab::crab: guljufa. ko boš želel sprostiti jezo pa to stori zraven mikrofona:microphone::microphone::microphone::microphone::microphone::microphone:. zagotov bo se še prebudil medved:bear::bear::bear::bear: na drugem koncu sveta, če boš res jezen, zato trebavse odvisno od raka:crab::crab::crab::crab:
upam, da ste se kaj nasmejali. UŽIVAJTE valentinovo pa morda komu podarite nasmeh, kakšno voščilnico ali vsaj kakšno pohvalo in tako osrečite LJUDI!
LEPO SE IMEJTE!
P.S. (Za Tačko) To je le delček tvoje glavne jedi. Pride še veliko, muhahahahahahahahaha
Vaša
Book star:books::star2:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
UUUUUU še en szper duper bombastičen blooog!!!!!! spet si me nasmejala in polepšala nedeljo! LYSSSSSSSSSSSSM <3<3<3 #obsedenasemzblogo #bombastično:kissing_smiling_eyes::heart_eyes::hugging::heart_decoration::heartpulse::sparkling_heart::heart:

Lp, Tani:tomato:

ps. bi lahko naslednjič govorila o paradižnikih ali pa krompirju?:tomato::potato:
0
 
hvala! super ideji! bom uporabila! mya, mya, mya
 
<3<3<3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Kako je mogoče, da se smejim temu popolnemu nesmislu?:joy: Super blog!
0
 
Osebica (oprosti, nisem prijavljena)
hehe, hvala :)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hahahahaha :joy::joy:! Res si me nasmejala! zelooo okusna poslastica, komaj čakam na glavno jed :kissing_heart::heart:.

SREČNO VALENTINOVO IBFF!
0
 
hvala! tudi tebi srečno valentinovo IBFF! mya, mya, mya
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hehehehehehe to je res en carski blog!
Res res res super!!!
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
0
 
hvala!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hahahahaahaha.... To je najboljši blog!!! Najbolj me je nasmejalo tisto z vrati od avta, da si lahko odpreš okno, da ti je manj vroče!!!!! Hahahahaahahahaah!!! HITRO NAPIŠI NOV DEL! :joy::joy::joy::joy::joy::joy::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp:
0
 
hvala!🥰🥰🥰🥰🥰
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pilov blog

Neva

Opis osebe! Blog! Neva! 1. del

Ogledov: 8 Odgovorov: 1
 
2
plesalka
 
1
HIPITY

HIPITY blog 5. del

Ogledov: 5 Odgovorov: 0
 
1
cats and dogs lover

Tenis Novak Djoković

Ogledov: 16 Odgovorov: 2
 
0
volkec

Zanimivosti 56. del

Ogledov: 24 Odgovorov: 2
 
4
Doglover

Psi 3. del

Ogledov: 20 Odgovorov: 5
 
2
volkec

Zanimivosti 55. del

Ogledov: 23 Odgovorov: 1
 
7
Jamie

Urnik pisanja (nasveti za pisanje)

Ogledov: 38 Odgovorov: 1
 
6
512 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Srednja šola

Živjo!

Zanima me, če kdo ve, kakšni so občutki ko prvič stopiš v srednjo šolo. Kako poteka fazaniranje in ali je res tako strašno? Ali lahko rečeš, da nočeš fazaniranja? Kako hitro se vklopis v novo družbo? Kakšni so profesorji? Ali je srednja šola res zelo težka in koliko se je treba učiti? Kakšne so razlike osnovne in srednje šole?

Hvala vsem, ki boste odgovorili.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Zadnji odgovori

Caro je odgovoril/a na
Sušiiii :sushi:Ma to je ful lepoooooooo! ...
 

Iskra je odgovoril/a na
Waw:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::he
 

Doglover je odgovoril/a na
Super zgodba!:heart_eyes::heart_eyes:
 

Anika0712 je odgovoril/a na
dobro, no oprosti za nesporazum
 

Sara Marita je odgovoril/a na
ful dobr blog le tako naprej
 

Sara Marita je odgovoril/a na
Ful cute in ful lepo🤩🤩🤩
 

LoveGinnyWeasley je odgovoril/a na
NOV DEL!!! ful huda zgidba
 

LoveGinnyWeasley je odgovoril/a na
Vzdevek: LoveGinnyWeasley Barva ljubljenčka: ...
 

kamilica je odgovoril/a na
drugače se mi zdi super ideja in plis ne ...
 

Sara Marita je odgovoril/a na
Sem samo poslušala ker smo se peljali na ...
 

Bookworm je odgovoril/a na
Jaz sem dobila geslo: PLANET Upam da imam ...
 

Bookworm je odgovoril/a na
Bravo Dragon girl!!!!
 

Ja je odgovoril/a na
Nobenga ne zanima al si nazaj al ne