snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Pilov blog - KING👸 BLOG🎬 ZASE👫 1. del

KING👸 BLOG🎬 ZASE👫 1. del

8
Živjo:wave::wave::wave:,odločila sem se,da bom začela pisati blog:ledger::ledger::ledger:. Imenuje se KING:crown::crown::crown: (zato ker je moj vzdevek Pisateljica King) BLOG:ledger::ledger::ledger: (Ker je blog...) ZASE:couple::couple::couple: (Ker bo blog namenje idejam,nasvetom za tvoje lepše življenje) Blog bo sestavljen iz dveh tem. Prva bodo vici:laughing::laughing::laughing:. Vsak vic bo imel neko temo.Današnja bo naprimer žival:panda_face::penguin::monkey::tropical_fish::tiger2::elephant:Blog sem se odločila pisati zaradi nekaj super idej in navdihov ki verjamem da bodo tudi tebi všeč!!!!.Vsakič bo pet vicev,da te nasmejijo!:blush: Torej kar pojdimo na blog!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart::kissing_heart:.

ŽIVALSKI VICI:laughing::tiger2:
1. Gepart in polž se zaletita.Kasneje pride policija in geparta vprašala kaj se je zgodilo.
Gepart: Nisem,videl ker se je vse odvilo tako hitro. :tiger2::cop:‍♀️

2. Moški v avtu vozi pingvina, zato ga vsavi policaj in reče naj ga pelje v živalski vrt. Če nekaj ur ga policaj spet z pingvinom in ga vpraša zakaj ga ni peljal v živalski vrt.Moški pa mu je odvrnil da sta šla v živalski vrt zdaj pa gresta še plavat.:cop:‍♂️:man::penguin:

3.Štorklja poje žabo, nato pa začne leteti. Žaba jo je v trebuhu vprašala kako visoko sva. Štorklja je odvrnila 300 m.
Žaba: Ne me srat.:rainbow::comet:

4. Nina je učiteljici rekla da nima domače naloge ker ji jo je pes pojedel. Učiteljica je rekla da to ni mogoče. Nina pa je rekla da je mogoče če jo zaviješ v salamo.:dog::girl::woman:‍:school:🥩:poultry_leg:

5. Zakaj petelini tako zgodaj kikirikajo?
Ker ko se bodo zbudile kokoši nebodo pršli do besede.:rooster::chicken::waning_gibbous_moon::full_moon_with_face:

To so bili vsi živalski vici za danes:grimacing::grinning: zdaj pa na drugi del mojega vloga....bobne prosim......:drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum::drum: MOJA RUTINA ZA ČEZ DAN!:sleeping_accommodation::bath: Tako je.Povedala vam bom mojo rutino za čez CEEL dan.:heart_eyes: Pa začnimo. Aja,rutina delovnega dneva.
Se zbudim:sleeping_accommodation::sleeping_accommodation:. Vstanem iz postelje in grem v kopalnico. Umijem si obraz in zobe🧖‍♀️🧖‍♀️:bath::bath:. Potem se grem oblečit v oblačila, vedno nosim trenirko in kratko majico:jeans::jeans::shirt::shirt:🧦🧦. Potem grem v jedilnico pojest zajtrk:bread::cooking::honey_pot::milk:. Če ima moj ati zgodaj zjutraj kakšne optavke,kar je pogosto nam prinese zajtrk iz mcdonaldsa:hamburger::fries:. Če pa ne,jem ali mlečno ali pa kruh in nuttelo:chocolate_bar::chocolate_bar:. Ko sem urejena grem za računalnik:computer::computer::desktop::desktop: in začnem delati za šolo:nerd::woman:‍:mortar_board::woman:‍:school:.Ponavadi mam vmes še kakšne zoome:woman:‍:school::computer:. Za šolo delam do 12:00 potem pa grem vadit violino:violin::violin::violin:.Ob določenih dnevih imam potem še skype za violino:violin::computer:. Ko končam grem na kosilo🥪:hamburger::pizza::hotdog:. Potem imam prosti čas. Pišem svojo zgodbo:book::pencil2: in sem na Pilu. Ob 4:00 grem malo na svež zrak:house_with_garden:. Igram košarko:basketball::basketball_player:‍♀️ ali pa se vozim z rolko. Potem grem nazaj noter malo počit.Pogledat si grem kakšno serijo:film_frames::projector::clapper:. Ob 6:00 začnem brati moje knjige:books::books::books:. Ob tem času sem drugače ponavadi vedno šla v bljižno knjižnico:books::house_with_garden:,ampak zdaj so zaprte:no_entry_sign::no_entry_sign::no_entry_sign:. Ob 7:00 si pripravim večerjo🥪:pizza::fries::burrito::salad:.To so skoraj vedno hrenovke:poultry_leg::meat_on_bone:,kruh:bread: in kečap:tomato:. Včasih pa toast🥪🥪. Ob 8:00 se grem umit:bath:🧖‍♀️ ob 8:30 pa posteljo:sleeping_accommodation::sleeping_accommodation:. V postelji malo berem:books::orange_book::blue_book::ledger::notebook::book: malo pa sem na telefonu:iphone::iphone::iphone:. Ob 10:00 grem spat:sleeping_accommodation::sleeping_accommodation::sleeping_accommodation:. To je bil moj delovni dan. Upam da ti je bilo všeč!:eyes::heart::heart::heart::broken_heart::heartbeat::two_hearts::sparkling_heart:

Vzemi dve sekundi:eyes: in stisni like:heart: za moj lepši dan:revolving_hearts::gift_heart:. Zelo bi bila vesela:grin: tudi če bi komentiral:keyboard::mouse_three_button::desktop: in napisal svoje mnenje. To je vse za danes:grin::grin::grin::grin:.

Lp,Pisateljica King
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
WOW zakon bloggggggggg!!! Nadaljuj
0
 
Hvalaa!🥰😍😘😊
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pilov blog

Power Girl

Tukaj je vse mogoče 3. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 0
 
2
GinnyCat

Rastline 2. del

Ogledov: 15 Odgovorov: 3
 
1
Živka
 
5
Doglover

Blogec💗 3. del

Ogledov: 22 Odgovorov: 1
 
4
GinnyCat

Rastline 1. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 4
 
3
Power Girl

Tukaj je vse mogoče 2. del

Ogledov: 33 Odgovorov: 2
 
4
Music Girl

True crime blog 1. del

Ogledov: 37 Odgovorov: 2
 
7
the girl 😎

Najstniško življenje 6. del

Ogledov: 43 Odgovorov: 4
 
5
JustRose potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Bff (ne vem, koliko časa bom še zdržala)

Ojla, pozdravljeni, zdravo.:kissing_cat:
Kako ste?
Torej imam en problem...
Že leta se družim svojimi res dobrimi prijateljicami, ampak ena se mi res zdi najboljša (saj to sploh ni važno).
No, in imam tri. (Izmislila si bom imena.)
Prva, je tista najboljša in recimo, da ji je ime Nika. Druga, recimo, da ji je ime Ana in tretja, je npr. Lucija. No, in Lucija, z njo včasih družim včasih ne, ima slabe dneve in dobre kot vsi mi, ampak. Tudi, ko je dobre volje, se do Nike obnaša zelo lepo, do naju z Ano pa... Kako naj rečem, grše. Npr., vedno se skoraj pogovarja samo z Niko.
In mene to zelo moti, ker takrat, pa ko sta z Niko skregani, se z mano igra, vendar želi, da se ne igram z Niko in Ano.

1. Kaj mislite, naj se igram z vsemi tremi, ker z Niko ter Ano se bi, z Lucijo tudi, sicer pa po durgi strani tudi želim, da se bi lepše do mene obnašala.

No, lepo se imejte!:sparkling_heart:
*i* JustRose*i*
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko ste stari?
9
(16)
10
(41)
11
(83)
12
(110)
13
(98)
14
(53)
15
(13)
16
(9)
Nič od naštetega
(15)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Super girl je odgovoril/a na
Lena
 

Super girl je odgovoril/a na
Lisa
 

Super girl je odgovoril/a na
Lisa
 

Super girl je odgovoril/a na
Lena
 

Super girl je odgovoril/a na
O, kako lepo! :heart_eyes::blush::hugging:
 

Super girl je odgovoril/a na
Iiiiiiiiii:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
 

Super girl je odgovoril/a na
OMG KOK CUTEEEEE! :heart_eyes:
 

Super girl je odgovoril/a na
Zajček je tok kjutkan!:heart_eyes::heart_eyes:
 

Super girl je odgovoril/a na
Lena
 

Super girl je odgovoril/a na
Dobra ideja! :heart_eyes::thumbsup:
 

Super girl je odgovoril/a na
Sem že naročena! :grinning:
 

Super girl je odgovoril/a na
Dobrodošla! Super se boš imela! Sem že naročena ...
 

Super girl je odgovoril/a na
#LAHKOSPREMENIMOSVETNABOLJE :sparkling_heart::heart_eyes::heart:
 

HP fan je odgovoril/a na
Lisa
 

Super girl je odgovoril/a na
Natakar, nevrolog, notar, napovedovalec, ...