Ni važno, če ste začetniki ali že pravi mojstri – skupaj bomo ustvarjali jedi, ki bodo navdušile vas in vaše bližnje. Od pisanih sadnih nabodalk, do slastnih prigrizkov in še več — vsak recept je nova priložnost, da pokažete, kako kul znate biti v kuhinji.
Pripravite se na dobro zabavo, kreativnost in veliko okusnih trenutkov! Pa začnimo!
Pisane sadne nabodalke :dango:
Sestavine:
Jagode :strawberry:
Kivi :kiwi:
Grozdje (rdeče ali zeleno) :grapes:
Ananas (narezan na kocke) :pineapple:
Banana (narezana na kolobarje) :banana:
Mango (narezano na kocke) 🥭
Lesene nabodalke
Navodila:
1 Vse sadje operemo in narežemo na približno enake koščke.
2 Na nabodalke izmenično nabodemo koščke sadja – poskrbimo, da je barvno čim bolj pisano in privlačno.
3 Po želji lahko nabodalke pred serviranjem še malo ohladimo v hladilniku.
4 Postrežemo kot zdrav prigrizek, malico ali za rojstnodnevno zabavo.
Okej kuharji dala vam bom na izbiro recept za naslednji del bloga<3
Sadni smoothie za super energijo :strawberry:
Mini pice iz tortilj :pizza:
Sladke ali slane palačinke :honey_pot:
Otroški “cocktail” iz sadnih sokov :tropical_drink:
Kuharski pozdravček <333
Odgovori:
Moj odgovor:
Obvestila
DODATNE UGODNOSTI ZA NAROČNIKE
Naročniki revije Pil, pozor!
Na Pilovi spletni strani imate naročniki revije posebne ugodnosti. V klepetalnici lahko z drugimi naročniki klepetate v ločeni sobi klepetalnice, ustvarjate teste v Galaksiji testov ter na vseh forumih objavljate fotografije in risbe.
Vse, kar potrebujete za aktivacijo ugodnosti, je naročniška številka.
Naročniško številko dobiš na e-poštni naslov, ki si ga vpisal/a na naročilnico. Dostop do dodatnih vsebin za naročnike lahko aktiviraš tudi tako, da vpišeš ime in priimek plačnika naročnine (to je najverjetneje eden od staršev oz. skrbnikov). Če številke nikakor ne najdeš, piši na revije@mladinska-knjiga.si in ti bomo pomagali.
Kam vneseš naročniško številko? Klikni desno zgoraj na svoj vzdevek in izberi “Dostop za naročnike” ali pojdi direktno na povezavo https://www.pil.si/mojprofil/aktivacija.