snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Pilov blog - Najstniško življenje 2. del

Najstniško življenje 2. del

10
hejla, končno petek!
končno konec tedna in vikenddddddd
seveda z vikendom pride veliko učenja
amak ker je petek pomeni tudi *modra* nov blog Najstniško življenje*modra*

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
najprej pa par stvari o mojem blogu (*i*te točke bodo predstavljene na začetku vsakega bloga takoda jih lahko preskočite*i*)
1. trudila se bom pisati *b*slovnično pravilno s slengom *b*(to pomeni da bom pisala tako da boste razumeli kaj želim napisati, ampak bodo vmes irazi npr. "ful, kul, zlo" itd. :sunglasses:
2. probala bom uporabljati*b* čim več emojijev*b*, takoda za svoj blog se bom *b*res zelo potrudila *b* :grin:
3. če vas vprašam za mnenje vas prosim da *b*poveste iskreno*b* :pray:
4. blogi bodo *b*različno dolgi*b* in bodo *b*zelo povezani *b*:open_hands:
5. če vam *b*je bil všeč*b* pa ga *b*komentirajte, lajkajte in se naročite name*b* :smile:
6. pisala bom *b*o svojih izkušnjah in nasvetih*b*, marsikaj vam bo *b*prišlo prav*b*, so pa mogoče tudi stvari s katerimi se ne boste strinjali vsi, kar seveda *b*spoštujem*b* :no_mouth:
7. *b*imena bodo izmišljena*b* takoda kdor bo bral moj blog predlagam da ga *b*bere od začetka*b* :sweat_smile:
8. kdor bo bral blog, *b*me bo bolje spoznal*b*, saj bom *b*pisala svoje zgodbe*b* (kar se mi je v lajfu zgodilo):laughing:
9. vsak lajk, komentar, pohvala in naročnina me *b*zelo ganejo*b*, v nadaljnih blogih boste izvedeli zakaj :kissing_heart:
10. iskreno iz srca vam žeim da vam bodo moji blogi všeč in predvsem da vam bodo premagali preživeti kruto *b* Najstniško življenje*b* :relieved:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


*modra*danes vam bom predstavila in povedala mojo zgodbo o PRIJATELJICAH*modra*

najprej *b* vam jih bom nahitr opisala *b*:
NEJA: je zelo vzvišena, vse more bit po njeno in skoraj vse se mečejo za njo, je odličnjakinja in hodi na tekmovanja ter na iste nadarjene kot jaz, igra klavir, v redu je kadar sva sami
NIKOLAJA: skos se meče za Nejo in kar ona reče je zanjo sveto, ima 4ke in 5ke, tudi kako 3ojko, hodi na nadarjene za gledališki klub, trenira jahanje konjev, ne zganja drame za vsak drek in je ko sva sami pa tut v družbi ok
INESA: ona je ubistvu ok, sam za nekatere stvari zganja velko dramo in zelo pretirava, ima 5ke in 4ke, trenira ples in plavanje, ko sva sami je super, v družbi je bl tko tko, ko pa sva v družbi fantov pa je bit težko z njo ker pretirava zeloooo
TAJA: ona ne zna zadržt nobene skrivnosti, drgač pa je še kr v redu, ima 3ojke, 4ke in 5ke, ni razlike v družbi in na samem
LIJA: ona je pa nesramna in to zelo, ima 3ojke, 4ke in 5ke, v družbi in na samem ni glih prijazna
*b*OPOMBA: vse so zlo ok, če sem z njimi sama (razen Lija je bl tko tko)*b*

*b* zdaj pa moja življenska zgodbica o prijateljicah: *b*
v 1. razredu sem se že 1. dan spoprijateljila z Nejo in Nikolajo. Bile smo super prijatljice. Nikolaja in Neja sta se že od prej dolgo poznali. V 2. razredu je prišla Inesa in smo ble res super 4ica. Res vse smo delale skupaj, vedno smo ble skupaj, naše prijateljstvo je bilo neločljivo :blue_heart::blue_heart::blue_heart:. To je trajalo do začetka 6. razreda. Takrat so nas iz a razreda in b razreda razdelil v a, b in c. Me smo po čudežu vse ostale v a:astonished:. Prišli pa sta Taja in Lija iz b razreda, najprej je bilo vse ok:relaxed: ... Potem pa sem začela opažat, da se nekaj dogaja. Jaz nisem hodila na kosilo, tudi z njimi nisem hodila domov, niti v šolo. Imele so teme ki se jim kao ni dalo razlagat meni:thinking: ... Kasneje sem ugotovila da imajo nekaj proti men:angry:. Inesa se je še družila z mano, čeprav ostale vedno manj ... Konec 7. razreda je Taja naglas govorila moje ime in zraven priimek moje simpatije ki je bil v c oddelku. Lija pa je bila zadnja 2 tedna v šoli tako nesramna do mene da sta to opazili celo Neja in Inesa. Zdaj v začetku 8. pa so nas med angleščino, slovenščino in matematiko razedlili iz 3 razredov v 4 skupine. Tam sem z Ineso, vse ostale so v 2. skupini:smirk:.
Tako sva se z Ineso bolj povezali:smirk:. Ko sem jim povedala, da vem da so proti men mi je zaupala da se ves čas pogovarjajo kako sem nesramna, nasilna in to:rolling_eyes:. Povedala mi je tudi da je Lija na morju kupila prijateljske zapestnice za njih, zame pa ne🤨:thinking::rolling_eyes::confused:. Najbolj me je presenetilo da sploh nisem bila presenečena:astonished::thinking::no_mouth:. Ugotovila pa sem zakaj: (*i*v koloniji sta mi Sofi in Nina kupili prijatljsko zapestnico v Umagu, ko nisem mogla it zraven ker me je grozno bolel želodec.*i*), ker imam njiju mi je bilo prov vseen kaj delajo tiste za mojim hrbtom:smirk:.
Takoda ja, postale so fake prijateljice:confused::worried:. Pred kratkim sem se po vibru pogovarjala z Nejo, prišli sva na to temo, povedala sem ji da vem (to sm ji tko čist btw) da so vse proti meni, da vem za zapestnice ipd. Takrat se mi je seveda zlagala da kao niso vse proti meni, jz sm se sam smejala pred enkranom, pisala pa sem ji resne odgovore:joy::neutral_face:. Vglavnem da vam povem kaj se je zgodilo vbistvu (to sem zvedela zahvaljujoč Inesi). Že na začetku 6. razreda so se obrnile proti meni. Zakaj? Ker sem se v 6. razredu z Nejo mal skregala, kot se vsi kdaj in Lija je to prijetno izkoristila in začela nakladat da sem nesramna in nasilna in da si njenega prijateljstva ne zaslužim (kot sem že povedala se skoraj vsi nekako "klanjajo" Neji). 🤨:astonished:🤪 Torej ja. Prijateljice smo samo še na videz. Ubistvu pa se ''sovražimo'' (z Ineso sva še ok).
Pred kratkim pa se mi je zgodilo nekaj zelo pomembnega in skrivnostnega. To skrivnost sem uspešno skrivala 3 tedne (zgodila se je v koloniji, kar pomeni, da sem povedala Niki, Sofi in Maši). Kot veste ne morm zaupat nobenmu. Ampak z Nejo sva se v 7. razredu veliko pogovarjali o tej temi. Da nam bo lažje vzemimo *b*primer*b*, kot da sem dobila fanta. In sem jaz ponesreči povedala to mojo zgodbico Neji (kako sem dobila fanta (primer!!) – vem sprašujete se kako ponesreči, tako ker nisem mogla te velike novice več zadrževati, ko sem ji govorila (oz pisala prek vibra) sem se počutila svobodnejše, ko pa sem končala pripoved mi je bilo takoj žal da sem ji povedala. In seveda sem takoj – in tudi zdaj – obžalovala. Potem sem to zgodbico (o naju (primer!!)) povedala še Inesi. Tudi za to mi je bilo žal ampak 2x manj kot da sem povedala Neji. Čez nekaj časa mi je Inesa povedala, da je ugotovila po kakšnem vrstnem redu me one sovražijo: 1. Lija – ona me najbolj 2. Neja – itak če jo je pa Lija našuntala proti meni, ko sva bli skregani 3. Nikolaja – valda, če me Neja sovraž me bo pač še ona in nazadnje 4. Taja – Inesa pravi, da me ona najmanj :shrug:♀️.
Še preden pa sem izvedela, da imam prav glede mojih sklepov da so proti meni sem izvedela, da so šle one brez mene (tut Inesa) na sladoled (ko sem pa pred 1 tednom rekla da bi šle so rekle da nočjo) in pol jz vprašam zakaj niso še mene poklicale in mi sam odvrnejo »ja ni te blo« ja wtf, kako nej jz vem kje so halo??!! A se sam men zdi al je to res tok … to je blo zadnji dan 7. razreda, to da so pa zares proti meni pa za zapestnice itd. sem pa zvedla začetek 8. r

No ja, zdaj smo prijateljice samo še na videz. *b*In z vsako posebej na samem (razen Lijo) je ok. *b*:confused::unamused:

čeprav zdej po 1. mesecu šole 8. razreda smo se malce bolj zbližale ... ne vem zakaj - priznam, ampak z Nikolajo in Nejo sm se bl ... Za Tajo sem pa ugotovila, da me res ne zafrkava :blue_heart: Z Lijo sva pa še vedn bl tko ...Ker ste se vmes vrjetno že parkrat zgubili, vam samo na hitro povzamem:
Jaz, Inesa, Neja in Nikolaja smo bile naj4ica :smiley::blue_heart: dokler nista v naš razred prišli Taja in Lija:neutral_face:. Lija je vse našuntala proti meni🤬. Z Ineso sva prijateljstvo okrepili, ker imava skupne predmete brez njih:blush:. Prjateljice smo samo še na videz:rolling_eyes: in z *b*vsako posebi je ok :smirk:(razen z Lijo).*b*
Najbolj me sovraži Lija 2. Neja 3. Nikolaja 4. Taja, z Ineso pa sva v redu.:rolling_eyes:
Zdej pa smo si malo bolj okrepile prijateljstvo (čeprav Lija ...)


Če ima kdo podoben problem al pa kej mu svetujem naslednje: podi vzvišen/a in nujno samostojna, pokazat jim morš da jih ne rabiš. Če ti kej rečejo jim odvrni kt da ti je za vse vseen, upam da razumeš kaj ti želim povedati :wink:, to bodo opazile in ne bodo več take do tebe. Nikar pa ne obupaj, v življenju - slej ko prej - boš odkril/a prijatelje/prijateljice, ki te bodo razumeli in te bodo vredni :relaxed:
Takolele to je bil 2. del in jap, s tem živim že 2 leti (6., 7. razred) in očitno bom mogla še 2 (8., 9. razred) (ali pač). Ali vam je to smešno, žalostno mi je dokaj vseeno. Upam, da sem s tem komu pomagala.:relieved::fingers_crossed:

P.S.: za vsa vprašanja sem vam na voljo v mojem kotičku (če vas zanima kaj v zvezi z blogom, če vam kaj v zvezi z mano ni jasno ali pa potrebujete kakšen nasvet ali karkoli drugega).

Lep vikend!

*i* the girl :sunglasses: *i*
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Meni si pomagala, hvala! P.S. Super blog!!
Lysm, Annie #1
1
 
me zelo veseli in hvala ti 💙
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super blog:heart:
0
 
hvala <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
super blog se še dalje spremljamo
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ta blog je super! Res je wow tako, da...ČIMPREJ NOV DEL!:joy::wink:
0
 
Ginny fan (neregistrirana)
hvala <3<3<3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
vav
super blog:heart_eyes::heart_eyes:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Odličen, blog in z velikim veseljem ga berem, ker ja veš kakšen je občutek, in mi zlo pomagaš pri težavah.:heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Ampak, je ena stvar. Jst tudi Inesi ne bi najbl zaupala, mislim pogovarjaj se z njo, ma jo imej na distanci in ji ne povej vsega. Kr taki k je Inesa se izkažejo za najbl zlobne in ti zlahka zarijejo nož v hrbet.
Zto kr sj veš :"Prijatelju bodi blizu, sovražniku pa še bliže."
Mogoče dela prov to. Jst na tvojem mestu ne bi zaupala nobeni.
In bolje je, če si najdeš nove prjatle, kr si zaslužiš le najboljše.

Raje smo sami, k da mamo fake friende okrog sebe, mam prov?
Kr pr takih niti sovražnikov ne rabmo, kr so že oni naši sovražniki.

#ODLIČEN BLOG
#OBOŽUJEM GA!

Ly,
BEGO :heart::bird:
0
 
me zelo veseli, in glde Inese, mogoče sm jo preslabo opisala ... mislm ona je ok... ampak hvala, bom previdna 😊💙💙
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Res super:heartpulse::heartpulse::heartpulse: js sm mela podoben problem Mija (izmišljeno ime) je našuntala mojo bff in pol sta bli onidve bff pa skos je pela neko psemico ki je govorila da sem grda kot noj itd. ja vem kako je :confused:.
0
 
Jap, prijateljstvo zna bit kruto
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:kiss::kiss::kiss:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
tud men si zlo pomagal
0
 
Me zelo veseli 💙💙💙
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nikoli nisem imela prijateljic tako pravih ampak mi je tvoj blog vseeno pomagal. Mi je pa žal, da so se prijateljice tako vedle. Ampak zdaj mi bo, če se mi bo to kdaj zgodilo vseno lažje, ker bom vedela, da nimam edina takih težav.
Skratka super blog čestitke:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::blue_heart::heart::blue_heart::heart:
0
 
hvalaaaa, saj zdaj se bolje razumem z njimi 😊, ne vem zakaj ampak tudi njim se je Lija zelo zamerila
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pilov blog

Doglover

Blogec💗 4. del

Ogledov: 17 Odgovorov: 1
 
5
ColourMusic

IGRALCI EXATLONA 1. del

Ogledov: 16 Odgovorov: 0
 
1
BFF

Blog

Ogledov: 18 Odgovorov: 1
 
3
animalllover

Pasme konj 5. del

Ogledov: 8 Odgovorov: 0
 
2
wonder girl🍒
 
4
Loony

Lunin blog 15.del

Ogledov: 18 Odgovorov: 0
 
0
WikiDuo
 
2
Loud girl

Kuharija z Loud girl:) 2. del

Ogledov: 17 Odgovorov: 5
 
0
Beli kokos🥥 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

BELI TOK

Hej! Jst zadnje čase ne moram popolnoma zadržati. Pač tko po 2 kapljici ostane nekega madeža na spodnjih halčah. Zdaj pa ne vem ali je to beli tok ali urin. Ni prav bele barve ubistvu zelo spominja na urin ampak ga sploh ne morm zadržati popolnoma. To se mi dogaja prvič in še nimam menstruacije. Ali je kdo doživljal podobno? Ali poznate? Že v naprej hvala za pomoč :heart:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko ste stari?
9
(21)
10
(48)
11
(97)
12
(134)
13
(120)
14
(61)
15
(15)
16
(16)
Nič od naštetega
(28)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Doglover je odgovoril/a na
Super blog:kissing_heart: Samo meni a) ne ...
 

WikiDuo je odgovoril/a na
74 :wink::sunglasses::kissing_closed_eyes::relaxed:
 

WikiDuo je odgovoril/a na
Včasih se ti zdi, da te nekdo ali nekaj opazuje. ...
 

Ginny fan je odgovoril/a na
1. Jesen 2. Poletje 3. mačka 4. svetlejši ...
 

Ginny fan je odgovoril/a na
Severna Makedonija - Severin ...
 

pilovka99 je odgovoril/a na
Jaz sem bila. Igram citre na tekmovanju sem ...
 

Ginny fan je odgovoril/a na
Lepo. Vidi se, sa si se potrudila. :wink:
 

Yt glasovanje je odgovoril/a na
Albino arabec
 

Ginny fan je odgovoril/a na
#Lahkospremenimosvetnabolje
 

Super girl je odgovoril/a na
Lisa
 

HP fan je odgovoril/a na
tigeeeeeeer:heart_eyes::heart_eyes::hear ...
 

HP fan je odgovoril/a na
woow, lepooo:heart_eyes:🥰
 

HP fan je odgovoril/a na
omgggg, to je tooooooook lepooooo:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_ey
 

HP fan je odgovoril/a na
wooow zlooo dobr, in pol mi zi pravs da ne ...