snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pilov blog - ZGODBA 5.DEL

ZGODBA 5.DEL

3
Hej hej! kako smo kaj? danes žal samo zgodba 5.del. to bo predzadnji del te zgodbe. 6.del je konec. potem bo z blogom še neka druga zgodba ki se bo imenovala: OTROK PREKLETIH. upam da vam bo všeč.info je tudi v smetišnici. PS:tam sem se zmotila in sem napisala OTROK PREKLETSTVA kar ni pravilen naslov.
ZGODBA 5.DEL:

UVOD: roxy je kaj kmalu izvedela resnico,in ta jo je zelo presenetila. ni si mislila da shawn in julia hodita še manj pa da raziskujeta roxy in jo želita sabotirati na vsakem koraku. roxy se ju je začela izogibati in se ju bati. shawn in julia pa sta ji pripravila potegavščine,ki jih ni roxy priačakovala. sta jo res tako sovražila?


NADALJEVANJE:
"za domačo nalogo imate str. 31 in povadite za oceno trik z magično živaljo." zakliče učiteljica Brown ko otroci že odhajajo iz učilnice v svoje sobe. lilly in roxy sta odšli še do svojih omaric da bi odložili zvezke. ko je roxy odprla svojo omarico je iz nje bruzgnil jogurt. iz vogala sta skočila shawn in julia in se začela smejati. sošolci ki so bili ne tako oddaljeni so se krohotali da jiih je slišala cela šola. lilly grozeče ošine shawna nato pa pomaga sestrični se obrisati. le hanna, mia in franja ki so bile tudi dobre priateljice od roxy se niso smejale in so ji raje hitro priskočile na pomoč. "ignoriraj ju." mia svetuje roxy in jo obrne stran od sošolcev ki so se zelo smejali. punce so odšle v sobo od lily in roxy ter tam vadile za oceno ki bo že jutri?!? franja in njena koala Sia vadita kar težek trik: salto nazaj, hanna je s svojim netopirjem rusterjem vadila koreografijo ki sta jo skupaj sestavila,mia in poni Kukky sta delala obrate in jima je šlo dobro,lilly in Huby sta poskusili z obročem kaj ampak se jima ni isteklo,zato zdaj delata poskoske in vrtenje na oklepu le roxy in sugar nista vedeli kaj naj. "hej punce! kaj naj narediva midve s sugar?" je živčno uprašala roxy in upala da bojo našle rešitev. "hmm... kaj pa kaj s čarovnijo? s čarobno palico?" se domisli mia in pogleda svojo palico. "ja! dobra ideja mia!!!" se razveseli roxy in začne iskati svojo palico. "samo skočim pogledat v razred če sem jo tam pozabila." se javi in s sugar pohitita proti razredu. na vogalu hodnika pa... ojoj julia in shawn?!? kaj ji bosta spet naredila?! "hej roxy imaš rada zaprte prostore?" jo mimogrede upraša juia. "ne...zakaj?" začudeno odgovori roxy in prestrašeno gleda v njiju. "še toliko slabše zate." se nasmehne shawn. naenkrat julia odpre vrata hišnikove omare shawn pa jo potisne notor. sugar sta zvezala in jo obesila na luč. "hej pomagajte! odprite mi! na pomoč!" vpije roxy in upa da jo kdo sliši. a nobenega odziva.
MEDTEM:V SOBI KJER SO PUNCE
"a mislite da bi morali biti že nazaj?" zaskrbljeno upraša lilly sošolke. "ja morali bi biti že nazaj. kje za vraga se potikata?" odvrne Sia in pogleda franjo ki premišljuje. "pojdimo pogledat." potrdi mia in steče iz sobe. punce pa za njo. Kukky je na hrbet vzela Huby saj je bila prepočasna. tekle se vse do učilnice tam pa se ustavile. "ni ju!" izzove hanna in pogleda ostale. nenadoma iz hodnika pribrzita julia in shawn ter se pogovarjata. punce se hitro skrijejo za vogal in opazujejo dogajanje. "ah,dobro sva roxy naplahtala." reče julia in se zmagoslavno zasmeje. punce se spogledajo in si mislijo: KAJ?!?. "ja res je bilo smešno" se ji odzove shawn in že ju ni več. ko sta že bila daleč stran so se lahko razkrili in začeli iskati. zaslišale so glasen ropot. "prihaja od tamle." pove mia in s prstom pokaže proti hišnikovi omari. "odprimo jo!" pritrdi lilly in začne vleči za omaro. "kljuka se je zataknila" se zasliši glasek iz omare. "ste slišali to?" se obrne franja in tudi ona pogleda proti omari. vsi so zdaj vlekli in končno se je omara odprla. ven vsa zadihana skoči roxy in objame prijateljice. "oh,hvala bogu da ste me rešile!" izdahne in jih še enkrat objame. "kje pa je sugar?" začudeno odgovori hanna in pogleda roxy. "kaj?!? sugar... hmm... aja! na luč so jo privezali. tamle!" pokaže na veliko luč in steče k njej. "sugar si ok?" jo vpraša lastnica in jo počasi odveže. mucka skoči v njen objem in ji odgovori." ja vredu sem. no zdaj ko ste vi tu." skupaj so odšli do ravnateljeve pisarne in vstopile.


................................................................................................................................................................................
no to je to! upam da vam je bilo všeč. komentirajte mi in se vidimo kmalu!
:heart_eyes::yum::grinning:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
full mi je všeč!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
PS:komaj čakam tudi na drugo zgodbo ki jo boš pisala zraven bloga.
tvoj blog je naj ever!
3
 
Ginny11
tnx tnx tnx!
PS:veseli me da se ti veseliš haha!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
omg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
punca kaj je s tabo? tok dobra pisatlca rab napisat knjigo!?! super mega fajn cool dobr je!!!!!!!!!!!!!!
si moja naj blogarka!
love your blog!!!!!!!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart:
3
 
Lilly111
hahahahahahhaahhahahahah hvala tiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za knjigo bom razmislila ampak če se odločim boš dobila mojo prvo fotokopijo hahahahahhahahahahahhahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!
LYSM
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Fulll dobra zgodaba:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
2
 
BatCat
oooooo tako si. prijazna!!! hvala ti!
LYSM
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
oooooooo tok COOOLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nora sm na tvoj blogec:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:.
kdaj pride nov del? kakšen bo? ali bo nova zgodba: OTROK PREKLETIH grozljivka?
res je tvoj blog naj ever!!!!!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:. nora sm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LYSM
PS: vem kaj si misliš: kako se še nism registrirala?!?:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:
2
 
Hermione11
hvala ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. nov del prede jutri ali celo danes! pišem pišem.
2. o to ti pa ne smem izdati kakšen bo hihi! saj bo kmalu.
3. ja zgodba otrok prekletih bo grozljivka. upam da to koga ne moti.
4. iiiiiiiii še enkrat TNX!
LYSMT (love you so much too)
 
popravek... khm khm... naznanjam da zgodba otrok prekletih ne bo grozljivka (no vsaj mislim da ne saj ne bo tok skery. upam... muahahahahahahhahaha!!!! hec hec! ampak mal bo...) to je to drugače pa obječek in pozdravček za vse!
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pilov blog

volkec

Zanimivosti 53. del

Ogledov: 9 Odgovorov: 2
 
1
volkec

Zanimivosti 52. del

Ogledov: 25 Odgovorov: 2
 
6
Bego

My life as girl 1. del

Ogledov: 24 Odgovorov: 1
 
2
Darling

Poletne dejavnosti

Ogledov: 21 Odgovorov: 2
 
0
Doglover

Psi 2. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 2
 
1
volkec

Zanimivosti 51. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 2
 
9
GinnyCat

Potter blog 1. del

Ogledov: 73 Odgovorov: 3
 
7
Happy Girl

Moj življenjepis

Ogledov: 39 Odgovorov: 0
 
3
Bookworm potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

strah

Pozdravljeni!
Imam 1. problem.
1. Imam velik strah pred bruhanjem. Res. Moj bratec je včeraj bruhal. jaz sm se zaprla noter v sobo in sem se od takrat naprej trosla vsaj pol ure. Mene že panika zgrabi ko se neka stvar polije po tleh. Ampak problem je da ima moj bratec problem s tem in več bruha kot normalen človek. Starša imata več problem z mano ko bratec bruha. Nikoli še me ni pobruhal. Tudi svojim družimskim članom sem se izogibala ko so rekli da jim je slabo. Že sanjam da bom enkrat od strahu omedlela. Nevem kako naj premagam ta strah. Ali imate vi kakšno dejo? Prosim pomagajte.

Lp. Bookworm
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko knjig iz Pilove knjižnice ste prebrali?
Nobene :(
(174)
Več kot eno, manj kot pet.
(230)
Več kot pet!
(162)
Več kot deset!
(162)
Kakšna knjižnica?
(105)

POIŠČI PILOVCA/KO

Zadnji odgovori

MančiAnimalLover;) je odgovoril/a na
Hey! Se strinjam s tabo. Komentirala sem ...
 

Angel je odgovoril/a na
Prosim nariši me.To bo prvič zame če se odločiš. ...
 

MančiAnimalLover;) je odgovoril/a na
ki me je ugriznila v rit (:joy::joy::joy:)
 

Angel je odgovoril/a na
I agree
 

MančiAnimalLover;) je odgovoril/a na
1. Kopriva 2. Krt 3. Oreh?
 

Angel je odgovoril/a na
Poročna obleka z ogromnim šalom, škornji, ...
 

Hermione🖤 je odgovoril/a na
1. meduza 2.krt 3.oreh
 

kpop fan je odgovoril/a na
z vičeno se strinjam z nečem pa ne. odhodi. ...
 

Angel je odgovoril/a na
1.čili 2.krt 3.jabolko?
 

Podpirač je odgovoril/a na
se strinjam:thumbsup:
 

Sija je odgovoril/a na
1. feferon 2. krt 3. starša
 

Night girl je odgovoril/a na
Ja Pač Jaz jih ker nam ne ogrožajo življenja ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Čestitke mislim dasiseprav odločila.Pa kdaj ...
 

Night girl je odgovoril/a na
1.Kopriva 2. Krt 3.Res ne vem
 

tvoja teta (Hej nečakinja😉) je odgovoril/a na
Weeeeeow! res weeeeeow! tuki sister od tvoje ...