snofi
Naslednji Pil izide 1. julija
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pilov blog: ZGODBA 5.DEL

ZGODBA 5.DEL

3
Hej hej! kako smo kaj? danes žal samo zgodba 5.del. to bo predzadnji del te zgodbe. 6.del je konec. potem bo z blogom še neka druga zgodba ki se bo imenovala: OTROK PREKLETIH. upam da vam bo všeč.info je tudi v smetišnici. PS:tam sem se zmotila in sem napisala OTROK PREKLETSTVA kar ni pravilen naslov.
ZGODBA 5.DEL:

UVOD: roxy je kaj kmalu izvedela resnico,in ta jo je zelo presenetila. ni si mislila da shawn in julia hodita še manj pa da raziskujeta roxy in jo želita sabotirati na vsakem koraku. roxy se ju je začela izogibati in se ju bati. shawn in julia pa sta ji pripravila potegavščine,ki jih ni roxy priačakovala. sta jo res tako sovražila?


NADALJEVANJE:
"za domačo nalogo imate str. 31 in povadite za oceno trik z magično živaljo." zakliče učiteljica Brown ko otroci že odhajajo iz učilnice v svoje sobe. lilly in roxy sta odšli še do svojih omaric da bi odložili zvezke. ko je roxy odprla svojo omarico je iz nje bruzgnil jogurt. iz vogala sta skočila shawn in julia in se začela smejati. sošolci ki so bili ne tako oddaljeni so se krohotali da jiih je slišala cela šola. lilly grozeče ošine shawna nato pa pomaga sestrični se obrisati. le hanna, mia in franja ki so bile tudi dobre priateljice od roxy se niso smejale in so ji raje hitro priskočile na pomoč. "ignoriraj ju." mia svetuje roxy in jo obrne stran od sošolcev ki so se zelo smejali. punce so odšle v sobo od lily in roxy ter tam vadile za oceno ki bo že jutri?!? franja in njena koala Sia vadita kar težek trik: salto nazaj, hanna je s svojim netopirjem rusterjem vadila koreografijo ki sta jo skupaj sestavila,mia in poni Kukky sta delala obrate in jima je šlo dobro,lilly in Huby sta poskusili z obročem kaj ampak se jima ni isteklo,zato zdaj delata poskoske in vrtenje na oklepu le roxy in sugar nista vedeli kaj naj. "hej punce! kaj naj narediva midve s sugar?" je živčno uprašala roxy in upala da bojo našle rešitev. "hmm... kaj pa kaj s čarovnijo? s čarobno palico?" se domisli mia in pogleda svojo palico. "ja! dobra ideja mia!!!" se razveseli roxy in začne iskati svojo palico. "samo skočim pogledat v razred če sem jo tam pozabila." se javi in s sugar pohitita proti razredu. na vogalu hodnika pa... ojoj julia in shawn?!? kaj ji bosta spet naredila?! "hej roxy imaš rada zaprte prostore?" jo mimogrede upraša juia. "ne...zakaj?" začudeno odgovori roxy in prestrašeno gleda v njiju. "še toliko slabše zate." se nasmehne shawn. naenkrat julia odpre vrata hišnikove omare shawn pa jo potisne notor. sugar sta zvezala in jo obesila na luč. "hej pomagajte! odprite mi! na pomoč!" vpije roxy in upa da jo kdo sliši. a nobenega odziva.
MEDTEM:V SOBI KJER SO PUNCE
"a mislite da bi morali biti že nazaj?" zaskrbljeno upraša lilly sošolke. "ja morali bi biti že nazaj. kje za vraga se potikata?" odvrne Sia in pogleda franjo ki premišljuje. "pojdimo pogledat." potrdi mia in steče iz sobe. punce pa za njo. Kukky je na hrbet vzela Huby saj je bila prepočasna. tekle se vse do učilnice tam pa se ustavile. "ni ju!" izzove hanna in pogleda ostale. nenadoma iz hodnika pribrzita julia in shawn ter se pogovarjata. punce se hitro skrijejo za vogal in opazujejo dogajanje. "ah,dobro sva roxy naplahtala." reče julia in se zmagoslavno zasmeje. punce se spogledajo in si mislijo: KAJ?!?. "ja res je bilo smešno" se ji odzove shawn in že ju ni več. ko sta že bila daleč stran so se lahko razkrili in začeli iskati. zaslišale so glasen ropot. "prihaja od tamle." pove mia in s prstom pokaže proti hišnikovi omari. "odprimo jo!" pritrdi lilly in začne vleči za omaro. "kljuka se je zataknila" se zasliši glasek iz omare. "ste slišali to?" se obrne franja in tudi ona pogleda proti omari. vsi so zdaj vlekli in končno se je omara odprla. ven vsa zadihana skoči roxy in objame prijateljice. "oh,hvala bogu da ste me rešile!" izdahne in jih še enkrat objame. "kje pa je sugar?" začudeno odgovori hanna in pogleda roxy. "kaj?!? sugar... hmm... aja! na luč so jo privezali. tamle!" pokaže na veliko luč in steče k njej. "sugar si ok?" jo vpraša lastnica in jo počasi odveže. mucka skoči v njen objem in ji odgovori." ja vredu sem. no zdaj ko ste vi tu." skupaj so odšli do ravnateljeve pisarne in vstopile.


................................................................................................................................................................................
no to je to! upam da vam je bilo všeč. komentirajte mi in se vidimo kmalu!
:heart_eyes::yum::grinning:
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
full mi je všeč!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
PS:komaj čakam tudi na drugo zgodbo ki jo boš pisala zraven bloga.
tvoj blog je naj ever!
3
 
Ginny11
tnx tnx tnx!
PS:veseli me da se ti veseliš haha!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
omg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
punca kaj je s tabo? tok dobra pisatlca rab napisat knjigo!?! super mega fajn cool dobr je!!!!!!!!!!!!!!
si moja naj blogarka!
love your blog!!!!!!!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart:
3
 
Lilly111
hahahahahahhaahhahahahah hvala tiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za knjigo bom razmislila ampak če se odločim boš dobila mojo prvo fotokopijo hahahahahhahahahahahhahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!
LYSM
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Fulll dobra zgodaba:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
2
 
BatCat
oooooo tako si. prijazna!!! hvala ti!
LYSM
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
oooooooo tok COOOLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nora sm na tvoj blogec:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:.
kdaj pride nov del? kakšen bo? ali bo nova zgodba: OTROK PREKLETIH grozljivka?
res je tvoj blog naj ever!!!!!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:. nora sm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LYSM
PS: vem kaj si misliš: kako se še nism registrirala?!?:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:
2
 
Hermione11
hvala ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. nov del prede jutri ali celo danes! pišem pišem.
2. o to ti pa ne smem izdati kakšen bo hihi! saj bo kmalu.
3. ja zgodba otrok prekletih bo grozljivka. upam da to koga ne moti.
4. iiiiiiiii še enkrat TNX!
LYSMT (love you so much too)
 
popravek... khm khm... naznanjam da zgodba otrok prekletih ne bo grozljivka (no vsaj mislim da ne saj ne bo tok skery. upam... muahahahahahahhahaha!!!! hec hec! ampak mal bo...) to je to drugače pa obječek in pozdravček za vse!
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Prepričaj se, da na spletu ne objavljaš svojih osebnih podatkov in ne žališ drugih uporabnikov.

Pilov blog


Objava:

Poletje je tu in šole je konec

Ogledov: 21 Odgovorov: 0
 
2
Objava:

Summer Vibes 1. del

Ogledov: 35 Odgovorov: 3
 
6
Objava:

Ne pomeni ne 3. del

Ogledov: 44 Odgovorov: 2
 
8
Objava:

Glow up nasveti 1. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 0
 
1
Objava:

Ne pomeni ne 2. del

Ogledov: 54 Odgovorov: 5
 
15
Objava:

Čudeži 5. del

Ogledov: 33 Odgovorov: 3
 
4
gdč. PILovka potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Soba

Živijo
Jaz si zelo želim svojo sobo. Kako naj vprašam starše? V tej sobi, ki je zelo majhna nekje 2m in pol je dolga in široka¨. V njej ima moja mami oblačila in sestrica oblačila ter sestica pisalno mizo in jaz pisalno mizo. Ali mi bodo starši dovolili? Jaz si zdaj sobo delim s dvema sestricama. Kaj mora vse biti v najstniški sobi? Kje kupiti najcenejše pohištvo? Kako v sobi narediti dekoracijo? Hvala vam že vnaprej za odgovore.
Lp,
gdč.PILovka
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kaj je razlog, da nisi naročen na Pil?
Pil je predrag.
(138)
Starši so proti.
(40)
Ne tekmujem v Veseli šoli.
(39)
Vsebine niso dovolj zanimive.
(48)
Nimam časa za branje.
(45)
Vse potrebno dobim na Pilovi spletni strani.
(105)
Sem naročen/a na Pil.
(217)

POIŠČI PILOVCA/KO

VARNO NA SPLETU

Zakaj moraš biti na spletu še posebej previden?
 1. Ker nikoli ne veš, s kom zares govoriš.
 2. Ker je veliko škodljivih spletnih strani, ki lahko okužijo tvoj računalnik ali zlorabijo tvoje podatke.
 3. Ker lahko deljenje podatke ali fotografije nekdo hitro izkoristi v druge namene.
Zakaj moreš biti pazljiv, ko objavljaš fotografije?
 1. Ko deliš fotografijo, izgubiš nadzor nad tem, kaj se z njo zgodi.
 2. Tvoje fotografije na spletu lahko najde vsak.
 3. Kar je enkrat objavljeno na spletu, tam ostane za vedno.
Kako poskrbeti za zasebnost na spletu?
 1. Preveri, da imaš na vseh straneh urejene nastavitve zasebnosti.
 2. Prepričaj se, da imaš vklopljeno možnost odobritve fotografij, na katerih te ljudje označijo.
 3. Zavedaj se, da lahko vedno prijaviš neprimerne vsebine, ki posegajo v tvojo zasebnost.
Bodi pozoren, ko sprejemaš nove prijatelje!
 1. Premisli, preden sprejmeš prošnjo za prijateljstvo. To osebo res poznaš?
 2. Neznanci so lahko tvoji vrstniki, lahko pa se za njih samo izdajajo.
 3. Ko nekomu odobriš prošnjo za prijateljstvo, mu omogočiš dostop do vseh svojih podatkov!
Tri pravila varnosti na spletu:
 1. Nastavi si močno geslo in ga ne zaupaj nikomur.
 2. Ne prijavljaj se na omrežja, ki jih ne poznaš.
 3. Če si se prijavil na tuje omrežje, poskrbi, da se boš z njega tudi odjavil in da se tvoje gesla niso shranila.
Vedno imej v mislih!
 1. Nikomur ne zaupaj svojega priimka, naslova, telefonske številke in podobnih podatkov.
 2. Ne objavljaj fotografij drugih, še posebej ne brez njihovega dovoljenja.
 3. Postavi si časovne omejitve glede uporabe spleta, saj čas na spletu hitro mine.
Kakšna so pravila obnašanja na družbenih omrežjih in forumih?
 1. Vedno bodi prijazen do drugih.
 2. Na nesramne komentarje ne rabiš odgovarjati.
 3. Če se nekdo neprimerno obnaša, ga blokiraj.
Kako ustvariti dober vzdevek?
 1. Pri ustvarjanju vzdevkov bodi izviren.
 2. V vzdevku ne uporabljaj svojega imena ali starosti.
 3. Za vsako družbeno omrežje ali spletno stran imej drugačen vzdevek.
Zapomni si!
 1. Na spletu ne klikaj vsega, kar vidiš.
 2. Prepričaj se, da si na varnih spletnih straneh in ne prenašaj datotek neznanega izvora.
 3. Povezave, ki jih ne poznaš, lahko na tvojo napravo prenesejo viruse.
Kako varno uporabljati družbena omrežja?
 1. Tvoj profil naj bo nastavljen na zasebno.
 2. Sprejmi le ljudi, ki jih poznaš.
 3. Ne objavljaj stvari, za katere ne želiš, da jih vidijo vsi in se jih boš čez 20 let sramoval.
Kakšno je varno geslo?
 1. Vsebuje najmanj 10 znakov.
 2. Vsebuje velike in male začetnice ter številke.
 3. Vsebuje posebne znake.
Dobro geslo je osnova varnosti na spletu!
 1. Geslo ima na internetu isto vlogo kot ključ, s katerim zakleneš dom.
 2. Preveč enostavno geslo lahko razvozla praktično vsakdo.
 3. Pri ustvarjanju gesel bodi kreativen.
Geslo imaš, kaj pa zdaj?
 1. Geslo redno menjaj.
 2. Če ga shranjuješ, poskrbi, da je na varnem mestu.
 3. Ne shranjuj gesla, napisanega na listku, v ovitku telefona.
Kako varno nakupovati na spletu?
 1. Drži se preverjenih spletnih mest.
 2. Vedno preveri podatke o trgovcu in se prepričaj, da so resnični.
 3. Vedno nakupuj s starši ali drugo odraslo osebo, ki je vešča spletnega nakupovanja.
Pazi, ko nakupuješ na spletu!
 1. Pred vnašanjem kreditne kartice preveri, da je v orodni vrstici izpisana kratica »https« s ključavnico.
 2. Preklikaj stran in se prepričaj, da je prava.
 3. Preveri naslov spletne strani, izpisan v orodni vrstici.
Na kaj moraš paziti pri nagradnih igrah?
 1. Če so predobre, da bi bile resnične, gre verjetno za prevaro.
 2. Dobro preveri, kdo organizira nagradno igro.
 3. Bogate obljube so znak za alarm.

Oglas

Zadnji odgovori

Hermiona 2 je odgovoril/a na
Pač nism točno 13 ampak ok pač jaz ponavadi ...
 

DONNA je odgovoril/a na
men iskren je za 5 ker res lepo rišeš men ...
 

I love book je odgovoril/a na
Hej, se cisto strinjam zgodbe so bile veliko ...
 

Jiyu je odgovoril/a na
waww zlo lepo:heart_eyes::heart::heart::clap::clap:
 

Daenerys je odgovoril/a na
Prelepo, zagotovo ti vzame ogromno časa. ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na
ful lepo, lušno :))
 

Sk8er girl nepr. je odgovoril/a na
Dann, a mas myb snep?
 

LUCIJA22 je odgovoril/a na
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ...
 

LUCIJA22 je odgovoril/a na
ooopaaaa vavvvvvv
 

LUCIJA22 je odgovoril/a na
VVVVavv zelo kjutti
 

Sk8er girl nepr. je odgovoril/a na
posteljaa!!
 

I love book je odgovoril/a na
ful je lusno, obozujm
 

I love book je odgovoril/a na
moj stil je cudn ampak lah uppiss u pinterest ...
 

Mini je odgovoril/a na
waw ti mas res zelo dobro domisljijo! zelo ...
 

Doglover je odgovoril/a na
Zdej poleti nosim majco z ali brez rokavov ...