snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - 🖤𝓼𝓸 𝓶𝓾𝓬𝓱 𝓪𝓫𝓸𝓾𝓽 𝓯𝓻𝓲𝓮𝓷𝓭𝓼𝓱𝓲𝓹🖤 2. del

🖤𝓼𝓸 𝓶𝓾𝓬𝓱 𝓪𝓫𝓸𝓾𝓽 𝓯𝓻𝓲𝓮𝓷𝓭𝓼𝓱𝓲𝓹🖤 2. del

6
𝕜𝕠𝕥 𝕕𝕒 𝕤𝕖 𝕟𝕚 𝕟𝕚č 𝕫𝕘𝕠𝕕𝕚𝕝𝕠...𝕞𝕚𝕤𝕝𝕚𝕞 𝕤𝕒𝕛 𝕤𝕖 𝕟𝕚 𝕜𝕒𝕛𝕟𝕖?

"počakaj me, zakaj si vedno tako hitraaa?" malo za šalo in malo zares zadihano vpraša Ana ki teče za mano.
"ker sem na skiroju, duh"
"uau nism mislila da boš dejansko odgovorila" mi pristavi, ko se oprime ročaja mojega črno-vijoličnega skiroja.
Zazrem se v Anine dolge, goste lase. Kaj bi jaz dala, da bi imela toliko las? No ja, po drugi strani pa bi jih potem morala sušiti eno uro, če jih že s temi mastnimi nitkami moram trideset minut.
Ana rada nosi prevelike temne puloverje. Njen sanjski pa je rdeč, ki ga ima na svojem avatarju v Naviju. To je igra na Nintendu, ki jo veliko igra. Čeprav njen stil za modo res ni podoben mojemu, pa je njena šolska torba 1000x lepša od moje.
"zavila bom levo, dans nimam časa" komaj slišno rečem, po poti domov. Najna domova sta dokaj blizu, kakor se za bff-ji spodobi, ane? Čeprav ne vem če sva res bff.
"a daj no, pospremi me plisss" zdaj ko je to rekla se mi pa še bolj ni dalo.
"res ne morm sorii" zakličem medtem ko se že peljem po levi stezi.
Odpeljem se po samotni potki, nekoliko zdolgočaseno do vhodnih vrat stolpnice. Ah, kaj se pritožujem, saj sem sama stopila po drugi stezi.
Doma odvržem torbo v kot predsobe in hitro, kot pač lahko, glede na to, da moram prej še v kopalnico in se preobleči, v svojo sobo.
Usedem se in se brezbrižno zavrtim na svojem vrtljivem sivem stolu. Spet ta čuden občutek. Ne vem kaj naj rečem ali delam. Pograbim telefon in grem na FriendChat. Moja najljubša aplikacija. Ne samo da se lahko dopisuješ s prijatelji, jim pošiljaš kul posnetke ter deliš svoje, ampak imaš tudi filtre za slikanje, opomnike za pitje vode in predloge kaj početi ko ti je dolgčas.
*ejjj a maš nalogo za slovo nujno je plisss* zagledam novo sporočilo od Sare. Itak jo mam, ker sm neka čudna piflarka, ki ma vse naloge, ampak nič ne zna. Skrolam dol, da vidim kaj je novega pri drugih kontaktih. Hmm. Mogoče spet čas za mini izziv? Vsem kontaktom bom poslala sporočilce. To vedno zelo rada delam.
Skrolam dol, zadnja številka je Zarjina, pomeni da z njo nisem govorila najdlje. *hojjjj* ji napišem. Ker je nekoliko nerodno, da ji skoraj leto nisem pisala, v sporočilce napišem Hoj. Seveda pa je vse vedno bolje če dodaš več istih
Potem je tu Gaja, ona mi 100% ne bo odgovorila, hah. Spomnim se ko sva bile še v stiku zdaj pa se družim z drugimi. Napišem ji *hej Gaja, kako si kej?* mislm, kaj nej pa druzga rečem nekomu, s katerim se že tako dolgo nisem pogovarjala, kot z Gajo?
Ohh.. Ne.
Naslednji kontakt je slavni šaljivec, razredni klovn in čudak.
No ja, njegov kontakt imam samo zato, ker me je enkrat poklical, ker smo skup igrali Save me. Hah, pri tej igri se pa jaz rada šalim. Seveda pa njega to sploh ne briga, saj se niti dobro ne poznava, samo najni mami se... In v četrtem razredu sem mislila da je "vame" ker me je prosil če mu posodim čopič. Vav.
Njega lepo preskočim.
Mija? Ah, z njo se samo kregam, haha. Vseeno ji napišem *lepa nova profilka* morda malo tudi da bi jo živcirala, saj sva se na zadnje skregali ko sem ji rekla, da ji profilka izgleda... Malo čudna. No, vsaj iskrena sem bila. Ostali so to govorili za njenim hrbtom, pffft...
Naslednji kontakt je.. Ohh? Kaj naj NJEMU napišem???? Mislim, njegov kontakt imam samo zato, ker smo enkrat imeli tekmovanje kdo napiše boljšo pesem in nariše animirano figurico, ki jo zapoje, pa je bil on sodnik. (jaz pa zmagovalka)
UaU, dejansko imam za vse kontakte, ki niso punce nek izgovor ki se začne z "njehov kontakt imam samo zato ker..."
Sploh pa si ne upam pisati NJEMU. Mislim, tudi če bi mu, kaj naj napišem!? "hoj"? Zakaj bi mu poslala hoj??? Če napišem kako si bo mislil da mu kradem čas, če mu pošljem posnetek pa me bo najbrž ignoriral
Ahhh... Spet fant, help me.
Njegovo številko imam samo zato ker.... Ne sej se hecam. Dejansko ne vem zakaj mam njegovo številko. SOVRAŽIM GA. Tako zelo da ne vem kaj reči. Vcasih je tako prijazen, da ne vem kaj bi, potem naslednjič pa ja tako neumen in predrzen da bi mu zavila vrat.
Naslednja je itak Hana.
*a si danes kaj igrala "sanjski ljubljenček"? * z njo poskušam govoriti čim bolj književno, ker, saj vem, da je v Sloveniji že od četrtega razreda ampak pri slovenščini res nima najboljših ocen in želim da me res razume.
Kaji bom poslala eno staro sliko Sare. Ne pogovarja se ravno rada, ampak ima smisel za humor, vedela bo kaj mislim. Sari pa.. Bom poslala domačo nalogo ko mi jo pošlje Ana, haha.
Ker sem se začela dolgočasiti ker ni bil nihče online sem odprla pastelno skicirko na novo belo stran, ki je kar kričala da jo pobarvam. Ja, po navadi bolj rišem iluzije in vzorce, malo "dodlam" torej rišem majhne srčkane slikice, večinoma živali in motivacijske misli. Ampak danes sem se počutila nenavadno pogumno. Svoje dolge brezžične slušalke, ki sem jih ravno včeraj pobarvala v zlato in roza barvo, sem povezala s telefonom, začela predvajati mojo motivacijsko zbirko pesmi in pograbila moj najljubši kovinsko srebrni svinčnik z roza cofkom.
Nekaj časa sem previdno poslušala pesem "wrap me in plastic", ki je Elina najljubša in skicirala glavo. Bolj obliko, ne obraz, to prihranim za konec. Lotim se las, ki mi delajo veliko preglavic čeprav jih je zelo zanimivo risati, mislim, koliko različnih oblik, barv, pričesk obstaja! Ani narišem eleganten čop in nekaj, pravzaprav veliko, las, ki štrlijo iz njega. In seveda njeno običajno svetlo modro gumico za lase, ki jo ima vsak dan na roki in čaka pravi trenutek da si jo nadene. Je tudi edina, ki v šolo nosi krtačo za lase in se velikokrat češe med odmori. Kar je smešno, saj je ona tista, ki govori, da je videz čisto nepomemben. In potem sem jaz tista ki zjutraj pol ure izbira primerna oblačila in na koncu izgleda grozno in ji je čisto vseeno.
Med tem ko sem risala njena oblačila, kar se mi je zdel najboljši del, saj sem lahko kreativna in narišem karkoli v njenem stilu, kar je dejansko prisrčno, in poslušala pesem "NO", sem razmišljala o trenutkih, ki sva jih skupaj preživeli. Na primer takrat ko mi je poslala videoposnetek z vprašanji, na njem pa je pisalo "pošlji najboljšemu prijatelju in ugotovi kako dobro se poznata" nisva prišli niti do polovice! Toliko drugih stvari sva se vmes spomnili in čvekali o njih! Ali pa takrat ko sva se po sporočilih prerekali katra igra je boljša (sanjski ljubljenček VS kraljice v črnem) in na koncu pogovora čisto pozabili o čem sva govorili ker sva si imeli toliko drugega za povedati! Ampak... Bolj kot sem razmišljala, sem ugotovila, da imava več ali manj vse skupne trenutke na telefonu, ker sva se noro pogovarjali po sporočilih.
Kaj pa... Pravo življenje? No, spomnim se enkrat, ko sem se z njo in njeno sestro dobili, bil je snežni dan, kepali smo se, njena sestra in jaz sva poskušali narediti snežaka pa nama je Ana venomer porušila načrte, na koncu pa sem se za hec skrila, da vidim kaj bosta storili. In.. No ja, nakaj časa sta me iskali, ampak ne ne vem kako prevzeto. Kmalu sta obupali pod pretvezo, da sem najbrž šla domov in ju nesramno pustila tu, nakar sem prišla iz skrivališča, dobesedno edinega na tistem sankališču. Za hribom!
Ali pa ko smo bili še mlajši in smo lahko šli na igrišče za prvo in polovico druge triade v šoli, kjer je peskovnik in sem delala kupčke peska z Zarjo in ne Ano. TAKOJ je postala je jezna, se spomnim en lep čas ko se nisem smela družiti z nikomer razen njo.
Aja, kaj pa takrat ko sem bila pri njih na obisku, pa smo pekli piškote in sem mislila, da je Ana vzela ščep sladkorja in ga pojedla, zato sem šla in naredila isto-slaba odločitev. Bila je sol. Spomnim se, da sem se skremžila nato pa hitro ozrla da bi se prepričala da tega ni slučajno kdo videl. Ko sem že hotela nazaj k pultu pa je za mano glas rekel "kaj a pri vas kar tako jeste sol?" bil je precej šaljiv in ne jezen, a vseeno sem bila v zadregi ko sem videla da me je Anina mama spregledala.
Ravno sem narisala sivo majico z vozlom in nekaj pik na njej ter črne kavbojke, ki jih sicer še nisem videla na njej, a rada ima temen stil pa še skladajo se z majico, torej zakaj pa ne. Dvignila sem risbo in jo pogledala od zgoraj, pa od spodaj. Kar dobra je bila.
Nekaj časa sem strmela vanjo potem pa brez prav dobrega razloga, podzavestno, strgala list, ga rahlo zmečkala in vrgla v kot moje majhne sobe.
Nisem točno vedela kako naj se počutim glede tega. Mislim... Res sem se potrudila, ampak... Nekako čudno sem se počutila. Vrgla sem se v posteljo in gledala v strop. Moja majhna luč z zvezdo is kristalčkov mi je bila vedno všeč. Mislim, res oddaja nekoliko čudno barvo svetlobe, a sem se navadila in mi je stokrat bolj všeč kot tista velika na drugi strani sobe, ki sta jo izbrala starša.
Slušalke skoraj odvržem stran, da bi šla pokukat v dnevno sobo, ko opazim katra pesem se predvaja "let me take you dancing" ena mojih najljubših in ena zelo redkih, ki so mi všeč pa jo poje fant. Kar je dokaj zanimivo. Ker so mi drugače veliko bolj všeč ženska dela, ampak ta je res dobra in ena mojih naljubših. Vstanem in se začnem pozibavati v ritmu.
"Let me take you dancing
Two-step to the dance room
We don't need no dance floor
Let me see your best moves
Anything could happen
Ever since I meet you
No need to imagine
Baby, all I'm asking
Is let me take you dancing"
Ko se pesem zaključi skočim po postelji z zeleno rjuho, ki jo je mami včeraj zamenjala in stečem v dnevno sobo. Nasmehnem se ležečim na kavču, popijem kozarec vode in nadaljujem svoj dan kot da se ni nič zgodilo. mislim, saj se ni kajne?
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ful dobra zgodba samo se mi ni dalo cele prebrat:thumbsup:
0
 
hvala ti vem da je prek računalnika bedno brat ampak verjamem da če je zgodba res dobra se jo da do konca prebrat
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Night girl

VSE VSE 2 2. del

Ogledov: 14 Odgovorov: 1
 
4
Nice girl

Krvavi mrak 1. del

Ogledov: 17 Odgovorov: 2
 
6
Little girl

Kamp skrivnosti in ljubezni 3. del

Ogledov: 12 Odgovorov: 1
 
3
LoveGinnyWeasley

Volkovi 2. del

Ogledov: 20 Odgovorov: 2
 
0
JustLilly

Iščem še

Ogledov: 27 Odgovorov: 2
 
4
Sara Marita

Ljubezen na prvi pogled 1. del

Ogledov: 30 Odgovorov: 4
 
5
Nice girl

Krvavi mrak prolog

Ogledov: 33 Odgovorov: 2
 
5
LoveGinnyWeasley

Volkovi 1. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 1
 
3
Bralka zgodb potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Dolgčas

Spet jaz...
Uglavnem, danes bo primer čist kratek.
Sama sem doma s našim psom in bom sama do približno štirih al pa celo šestih. To je PREVEČ. Ne vem kaj naj delam, da se bom zamotila. Nočem bit ves čas na računalniku pa buljit v Teve...Plissss pomagite :pray: Mi date kakšne ideje kaj naj delam? Lahko tut kej za ustvarjat pa risat, sam kaj nej narišem pa ustvarim? Potebujem ideje...
Hvala!
Aros
P.S - Sem že prjatlco povabla na obisk, se mi še ni javila (njbrž še spi) uglavnem- pol ob enajstih jo bom še poklicala in vse, ampak ne vem če bo sploh mela čas...
Hvala vsem za pomoč!!!
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko knjig iz Pilove knjižnice ste prebrali?
Nobene :(
(175)
Več kot eno, manj kot pet.
(233)
Več kot pet!
(164)
Več kot deset!
(165)
Kakšna knjižnica?
(107)

POIŠČI PILOVCA/KO

Zadnji odgovori

Angel je odgovoril/a na
Špageti in palačinke. Lysm
 

dragon girl je odgovoril/a na
Prvo sem jst:two_hearts::pensive::joy: Drugo ...
 

Angel je odgovoril/a na
1.fotoaparat 2.harmonika 3.polž
 

Angel je odgovoril/a na
Jej zmagala sem. Lysm
 

dragon girl je odgovoril/a na
Zanimivo, ampak svetujem, da malo več opisuješ. ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Zelo zanimivo! Ampak imam nasvet. Mogoče ...
 

Doglover je odgovoril/a na
In imenuje se......... ........ ......... 2emojya=1beseda.
 

Doglover je odgovoril/a na
Lepo, tudi zavilti so lepo:cookie::cookie::cookie::cookie:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Iskreno, to zgodbo bi moralo spremljati več ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Hej, Night girl! Zgodbo sicer res da, od ...
 

the girl 😎 je odgovoril/a na
če bi mi bila pripravljena pomagati ... bi ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na
Ful lepo je Še naprej riši in js bi rada ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na
Pa toto je ful lepo ka govoriš d ni pa je ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na
Zgledajo super Kar tk naprej :)
 

Lena je odgovoril/a na
Na to smo že večkrat odgovavarjali: Pil bi ...