snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Balon, bonbon in Barbara 12. del

Balon, bonbon in Barbara 12. del

11
hej, tukaj je nov del Balon,bonbon in Barbara. Upam da vam bo všeč. Prosim da komentirate saj mi to veliko pomeni. LP Chloe:sparkling_heart:
BRANDON
“Prosim ne streljajte!” “kakšno ponudbo imaš za Bliska in če te zanima ni na prodaj.” “kaj? Bliska sem samo pobožal ne mislim narediti nič z njim. Ne mislim ga ne odkupiti ne ukrasti ne zbežati z njim.” “aha ja ne vrjamem ti. Nisi ne prvi in ne zadnji ki hoče ukrasti Bliska.” “sploh ga nočem ukrasti. Pomota se je zgodila. S punco Barbaro sem prišel.” “kaj? Barbara je tukaj?” “ja” “in ti si njen fant?” “ja” “punca si je končno našla fanta!” spustila je orožje in ga spravila za hlače. “oprosti zaradi nesporazuma. Prosim ne toži nas. Bliska so večkrat hoteli ukrasti ali ga odkupiti ali raniti.” “zakaj je Blisk tako poseben?” “blisk je eden redkih konj po imenu CURLY KONJ
Znan je po svojem mirnem in prijaznem značaju in po tem da je zelo inteligenten konj, zelo radi so v družbi ljudi. Prihaja iz severne Amerike. So edina hipoalergena pasma. Njihova najbolj znana značilnost je skodrana dlaka, griva in rep. Uporabljajo se za dresuro, preskakovanje ovir, primeren je tudi za westeren jahanje.” “Ali niso hipoalergeni konj zelo dragi?” “ja so in prav zato jih hočejo kupiti. Blisk je najljubši konj moje sestre zato ker je alergična na večino ostalih pasem. Če ne bi bilo Bliska nevem če bi bila sploh srečna. Dobili smo ga od našega dedka. Podaril nam ga je in ko smo ugotovili da je hipoalergen se je Bina tako razveselila da smo se končno sprostili. Zaradi Bliska ni več žalostna.” “zakaj pa ste se takrat sprostili?” “Bina moja mlajša sestra ki je stara 11let je imela pri 5 nesrečo in od takrat ne čuti nog.” “moje sožalje.” Barbara je prišla. “Barbara tukaj si!” rečem. “Barbara!” “Beti!” objeli sta se tako močno da bi skoraj padli. “si že izvedela kaj se je zgodilo Boni?” “ja vem mamica je postala!” klepetali sta in spet sem bil prepuščen samemu sebi. Sprehaja sem se po hlevu in včasih kakšnega konja tudi pobožal. Nisem vedel kaj naj dela. Nisem si upal ničesar dotikati da me slučajno ne bi še nekdo ves obrožen obtožil da kradem.
BARBARA
Z vsemi sem se že videla. Bil je že večer in mama je bila najbrž že doma in se spraševala kje sem. Pogovarjam se z Beti ko omeni Bliska in BRANDONA! Čisto sem pozabila nanj! “kje je Brandonon?” “pred dvema urama sem ga srečala pri Blisku. Mogoče je še vedno tam.” Šla sem do hleva in ga iskala.“Brandon, Brandon, Brandon!” ne duha ne sluha o njem. Pomagati mi je začela še družina Babič. Tako so se pisali. “Brandon!” nečesa sem se spomnila šla sem po Bobija. Dala sem mu za povohati Brandonovo kapo ki jo je pustil v avtu. Malo nas je peljal nato se je ker je bil lovski pes postavil pred hlev in pokazal tako da se je vidnelo da je Brandon tu.
(položaj psa: https://images.app.goo.gl/rgPovanCGXc3NkCr9 )
Šel je naprej v hlev in pokazal na lestev ki je vodila do sena. Takoj sem začela plezati po njej. Ko sem prišla je Brandon spal na senu. Prej me je tako skrbelo zanj on pa je SPAL! Šla sem do njega in ga zasula s senom. Takrat se je zbudil. “jaz-te-iščem-vsa-v-skrbeh-ti-pa-tukaj-spiš!” čisto sem zadihana ker mu dajam seno da bo bolje spal. “zakaj si me tbudila? Pa ravno sem bil s tabo na zmenku!” “kaj res? Sanjal si naju?” čisto sem se raznežila. “pridi jahat” mu rečem. “nevem še nikoli nisem. Konji so prečudoviti ampak jahal pa jih še nisem.” “jaz te bom naučil kako se ne izogibati očetu 3.tedne!” Reče glas za nama. Bil je Borut! “kaj delaš tukaj?” “ti povej kaj ti delaš tukaj?!” “kaj pa saj nisi več odgovoren zame. Lahko grem kamor hočem! In ali si slučajno sledil mojemu avtu?!” “ne sem pa videl sliko mojega ukradenega avta na tej kmentiji!” “ja vzami avto mi je čisto vseeno!” “aha uredu vzel bom tudi tvoje pravice za ime benda, besedila za pesmi, vse spote lahko prekličem, studio, učitelja petja, zasebnega učitelja na vse pozabi.” “KAJ?! Ne ne ne ne ne ne bova se tako igrala!” “o ja se bova razen če greš takoj z mano in se ne družiš s tole frajlo!” “NI FRAJLA!” “Odloči se! Frajla ali življenje?” “NISEM FRAJLA!” “FRAJLA ALI ŽIVLJENJE?” “NISEM FRAJLA!!!” “NEHAJ! Brandon sine povej kaj bi raje tale IZMEČEK ali karijero, slavo, bogsatvo, prijatelje?” “NOBEN IZMEČEK NISEM!” besna sem kot hudič. “tudi prav CIPA” “SEDAJ JE DOVOLJ!” brez nadzora ga udarim s pestjo direktno v obraz. Sedaj že pada in krvavi! O MOJ BOG KAJ SEM NAREDILA! Brandon spleza po ograji tako hitromkakor če bi imel supermoči. Z ovinka pritečeje policija. O MOJ BOG KAJ SEM NAREDILA?! Splezam dol hočem zbežati a me policija na drugi strain že čaka. Vidim Boni in dobim načrt. Izmuznem se policaju ki je bil čisto na robu. Skočim na Boni in galopiram kolikor hitro se da. BUM!. Boni se tako ustraši da se dvigne na zadnje noge in steče v gozd. “Boni” au. Ne morem se ustati. Zvila sem si gleženj. “BONI!” Nekako se vstanem in po eni nogi stečem po poti ko me nekdo ujame. Padem na tla. “Pravico imate do molka. Vse kar izrečete lahko uporabimo proti vam. Pravico imate do odvetnika. Če si odvetnika ne morete privoščiti vam ga bomo dodelili.”
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Neeeeeeeeeee!!!!!
Aaaaaaaaaaaaa!!!
Nucam nov dellllllllllllll!!!
Super jeeeeeeee!!!!!
Boga Barbaraaaaaa!!!!
2
 
Hvala. Lp Chloe
 
Chloe
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
kok dober del res super pišeš!:heart:
2
 
Hvala. Lp Chloe
 
Chloe
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Tako super!!!!!!!!! Zakaj ga je udarla!!!!!!??????? Neeeeeeeeeeeee!!!!
2
 
Zakaj ga je udarila:
1. Refleksi
2. Nagon
 
Udarila ge je ker jo je žalil. Hvala.Lp Chloe
 
Chloe
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
VAV! NORO ZANIMIVO! PA TI IMAŠ TALENT! GLEJ, ČE TI NE BOŠ V PRIHODNOSTI PISATELJICA SEM JAZ SVETI PAPEŽ V RIMU PA PIKA! VAV! TVOJO ZGODBO NARAVOST OBOŽUJEM:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
HVALA!!! Pa sej bom naredila knjigo iz tega. Atijeva sodelavka bo lektorirala sestra pa bo ilustrirala. Poslala bom parim založbam in upala da jim bo všeč. Lp Chloe
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Ginny Weasley 123

Žalostna zaskrbljenka 1. del

Ogledov: 5 Odgovorov: 0
 
1
Cat

Avdicija 7. del

Ogledov: 3 Odgovorov: 1
 
0
pilovka99

Ljubezen na plaži 3. del

Ogledov: 8 Odgovorov: 3
 
3
I love dance:)

Harry Potter- Po vojni 60. del

Ogledov: 21 Odgovorov: 3
 
3
Bird lover

Zmajsko srce XIV.del (14.)

Ogledov: 7 Odgovorov: 0
 
2
I love dance:)

Uganka: Pobegli 5. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 2
 
3
dragon girl

Potomka krvi / Nova spoznanja #2

Ogledov: 33 Odgovorov: 6
 
7
history girl

moje morje 2. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 1
 
5

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Zadnji odgovori

Pumika je odgovoril/a na
13?
 

ginnyweasley11 je odgovoril/a na
ti si zlo zlo dobra pisateljica...............bravo, ...
 

Daisy123 je odgovoril/a na
Ali jo lahko jaz
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Jaz, jaz, jaz!!
 

kpop fan je odgovoril/a na
uelo dobra zgodba.
 

Dogy queen je odgovoril/a na
Super kviz:thumbsup:
 

Koka je odgovoril/a na
draga gauda! Zelo lepo povedano prav je da ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Wo to pa je lepo
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Kit dumbo ka pod vodo lovi lumba ribe, pa ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Nice
 

Night girl je odgovoril/a na
Vem ampam jaz sem se naučila da imam dovokj ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Wow samo res wow da blog je nevrjeten ljubim ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Cool 1. Ne naj že minejo 2. mojq opcija ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Evo taki bi morali biti vsi blogi. Vidim ...