snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Boginja ali le pol? 11. del

Boginja ali le pol? 11. del

12
Hojla!
Že 11-ti del
Tale je bojl za zabavo:
Objel me je okoli vratu. Le nasmehnila sem se mu in tako sva stala sredi arene. »Čas bo, da greva.« sem rekla in mu namignila. Tekla sem po stopnicah do jedilnice, se vsedla za mizo in jedla.

Po večerji so bili vsi zbrani ob ognju. Le mene ni bilo. Sedela sem na pesku ob obali, vohala morje in gledala zvezde. »Lizzy?« sem slišala za sabo. »Zakaj pa nisi z nami?« je rekla oseba in se vsedla zraven mene. Bil je Luk. Videla sem po njegovih laseh in postavi. »Luk, strah me je vsega kar še pride. Strah me je usode.« »Lizzy, prepusti se usodi. Vem, da bo zate lepa.« je rekel nato pa se izgubil v temi. Prepustila sem se občutku svobode. Ko sem slišala, da se vsi odpravljajo v koče sem se skobacala s peska in stekla v nov dan.
Zbudila sem se zgodaj zjutraj. Pretegnila sem se nato pa previdno stopila velike hiše. Stekla sem po hribu in skočila v vodo. Plavala sem in uživala v tistem trenutku pa je zatrobil rog. Skočila sem v senco in pristala v svoji sobi v veliki hiši. »Dobro jutro Lizzy.« je rekel Hiron. »Dobro jutro!« sem odgovorila.
Po zajtrku nas je Hiron posedel in nekaj razlagal. Nimam pojma kaj, ker smo vsi nehali poslušati po eni minuti. In no a vas je kdaj zanimalo kaj se zgodi če posedeš polkrvne za več kot pol ure? Zgodi se tole: Hiron nes je posedel v areni in začel nekaj govoriti. Sedeli smo takole: Percy, Nico, Annabeth, jaz, zraven mene ena najstnica iz Afroditine koče, zraven nje nekdo iz Hefajstove koče se mi zdi in za mano Luk. In no takoj, ko smo se začeli dolgočasiti se je začelo. Percy se je igral z vodo v kozarcu, Nico je priklical tri zombijske kužke, Annabeth je brala knjigo, jaz sem se igrala z vremenom in si na dlani naredila mini sneženo deželo, dekle iz Afroditine koče si je lakirala nohte, fant zraven nje se je igral z njenimi lasmi in jih napenjal in Luk je slonel na svojih kolenih in spal, zraven njega je bil postavljen meč. In no Percyeva voda v kozarčku je šla izpod nadzora in skoraj polila Nicove kužke in ti so skočili vstran proti Annabeth. In Annabeth se je premikala proti meni in kričala: »Fuj! Dajte te kužke takoj stran!« In no ko se je ona tako pomikala proti meni me je ruknila in jaz sem oblak usmerila naravnost proti tisti Afroditini hčeri in jo zalila z dežjem. Bila je cela zapacan in lepljiva, make-up se ji je čisto razmazal. Sedela je in se gledala celo razmazano. In ko je takole mahala je ruknila Lukov meč in ta je začel padati naravnost med njo in nekega fanta verjetno iz Hefajstove koče, ki se je še kar igral z njenimi lasmi. In no Lukov meč je padel in porezal napete lase te polkrvne. Ko je to videla je začela jokati in kričati: »K-k-smrk-a-k-o ste mi smrk lahko to naredili?!!!!« Hiron je takoj pritekel in videl ta obupen prizor: Percy s praznim kozarcem, Nico, ki je probal priklicati zombi kužke k sebi, Annabeth, ki se je izogibala tem kužkom, mene celo zmedeno in zasneženo, Afroditino hčero, ki se je jokala na vse pretege, Hefajstovega sina, ki se je še kar igral z lkasmi nevedoč, da se več ne držijo lastničine glave in Luk, ki je še vedno spal. »Kaj sem si pa mislil, da sem za pol ure posedel polkrvne.« je rekel Hiron.
In no Percy, Nico, Annabeth, jaz, Hefajstov sin in Luk smo morali pomivati posodo od zajtrka.
Po našem pomivanju posode sem pa šla učit.
To je to
Lp. fla
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Toti del je ful smešen!:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
3
 
LL iz HP❤️❤️
Haha
Ja
Hvala
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hahahah jokam od smeha pač najboljši del do zdaj
2
 
Haha
Hvala <3 <3 <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
lhehe nice
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Najbolša zgodba vseh časov na pilu.
:hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts:
1
 
Hvala
(oprosti da tako pozno komentiram)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hahahah. Kako smešno. Hahah prav v smeh si me spravila. Super:joy::joy::joy::joy::joy::joy::heart::heart::heart::heart::heart:
1
 
Hvala
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
hAHAHAHHAHAHAH jaoooo afroditine hčerke včasih malo pretiravajo! joooj pač ima novo pričesko xDD super del! grem brat naprej!!
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Bonny fan

Skrivnostna koala 2. del

Ogledov: 12 Odgovorov: 1
 
2
Golmanka

Forest Of Secret

Ogledov: 25 Odgovorov: 1
 
4
Bonny fan

Skrivnostna koala 1. del

Ogledov: 23 Odgovorov: 1
 
1
Gaja (Tara) Kruh

OČI TEME 1. del

Ogledov: 44 Odgovorov: 3
 
5
Doglover

Čudežen božič🎁 1. del

Ogledov: 45 Odgovorov: 3
 
6
Sovražim svoje življenje

Zamegljena 2. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 3
 
4
ManonWhitethorn

Hči čarovnikov 3. del

Ogledov: 32 Odgovorov: 2
 
3
HP fan potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Hej

sr, ja ja, vem de so te objave najhujse ampak se vedno. a bi prosiiiiiiiiiiiiiiim komentirali na mojo objavo https://www.pil.si/forumi/svetovalnica/bff-problemi-1 ker je vse huje:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:.
torej primer:
danes smo mel tekmovanje iz sladkorne bolezni (tisti ku ste to tut mel, o vprasanjih rajs sploh noumo govoril ne?:joy::joy::joy::joy:)
no ja in ze prej je Ela rekla (iz nasga razreda smo sam me tri ble) de bo pc ona Niko pocakala tm in pol se j popravla kao pa se tebe bom. in pol po tekmovanju, gremo ven iz sole in oni dve me niti pogledata ne, niti spomneta se ne da pa ponavadi vse tri skupaj hodmo iz sole, tokrat sta kr naprej sli kot da jst ne obstajam. to je en primer, jih je pa se kr neki:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:.
vem, de naj bi jima povedala ampak enostavno NE gre. ne morem. vem tut, da nej ne zadržujem vsega v sebi, zato tut to pisem. sta pa oni edini moji bff, s katerima sem se tut druzla najbolj, zdej pa pc nimam nikogar, zmanjkuje pa mi izgovorov staršem, zakaj se ne dobim z njima. in ne, ne bom jim povedala. hvala, ce boste odgovorili:heart:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Super girl je odgovoril/a na
Lisa
 

Ulala je odgovoril/a na
:ok_hand::v:🥳
 

Ulala je odgovoril/a na
:thumbsup::kissing_heart:
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
Lena
 

Ginny fan je odgovoril/a na
Lisa
 

Ginny fan je odgovoril/a na
Lisa
 

Ginny fan je odgovoril/a na
Super zgodba. :wink:
 

Doggylover je odgovoril/a na
Lena
 

kpop fan je odgovoril/a na
Full dobr. res sem pogrešala tale blog.:heart::heart::heart:
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:
 

Sophie :) je odgovoril/a na
Just purfect!!
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
lahko pišem to pod moj blog ker bom pisala ...
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
sorry nisem mogla priti na zabavo na klepetu ...