snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Can I die? 2. del

Can I die? 2. del

7
Ojla,
najbrž se sprašujete, zakaj sem takoj po prvem delu objavila drugega. Gre za to, da sem 1. del objavila že včeraj zvečer, ampak je imael toliko napak, da sem ga raje prepisala in mu popravila napake. Danes pa pravzaprav objavljam 2. del. Tokrat bo spodaj link, da mi lahko poveste vaše ideje za nadaljevanje.:grin: Pa nadaljujmo!
Kar naenkrat pa se je zraven nje prikazala neka postava in ji zaklicala: Hej, jaz sem Mary, vodila te bom in ti pomagala. Katie se je začudila: Pomogala pri čem, saj ne rabim nobene pomoči. Mary se je zasmejala: Pa jo! Grem stavit, da se sama ne boš znašla v tem mestu. Katie je po pregovarjanju Mary le pristala, po pogovoru pa se je nekaj spomnila: Hej Mary! Kako to, da si se kar pojavila pred mojo posteljo? Si vila? Maryna lica so pordečila: Ja,nooo. Nekako. Katie je postala radovedna: Kako nekako, si ali nisi? Mary se je začelo zatikati: Jaaa... Ammmm... Pač... Ane... In pol... Ammmm... Glej. gre za to, da če ti rečem, da sem vila, boš zahtevala, da ti izpolnim 3 želje. Katie je začela biti pozorna na vsako Maryno besedo: Jaaaaa... Mary je nadaljevala: Jaz sem pa malo drugačna vila. Kot vidiš izgledam popolnoma normalno. Nimam kiklice in krilc, pa takih čičkeračk pocukranih. Oblečena sem tako kot ti. Katie je bila zelo radovedna, čeprav to ni bilo v njeni naravi: Zakaj pa ne? Mary se je razgovorila: Gre zato, da imam posebno "napakico". Alergična sem na vilji prah. Katie se je začudila: Kaj? Vila si, a je to sploh mogoče? Mary ji je razožila: Ja, vem, da je to malo čudno. Gre zato, da za tako boleznjo zboli 1% vseh vil, ki jih je miliarde in so pomešane med ljudi. V resnici sem, tak človek, če veš kaj mislim. Ne morem uporabljati svojih moči, a me to ne ustavlja. Torej, zdaj pa dovolj o meni. Več se morava pogovoriti o tvoji nalogi. Katie se je začudila: Moji nalogi? Kakšni nalogi? Mary ji je pritrdila: Ja, tvoji nalogi. Po svetu je čisto preveč zlobnih ljudi. Katie je sarkastično pripomnila: Ja, se strinjam. Točno vem o čem govoriš. Mary se ni zmenila za njeno pripombo in jo je raje vprašala: Torej... Kaj ti gre dobro od rok? Letenje? Teleportiranje? Katie se je ponovno začudila: Kaj? Čisto normalen človek sem, na meni ni nič posebnega. Mary jo je pogledala, kot pogleda osel konja v baletni obleki: Nekaj pa mora biti? Kaj rada delaš? Katie se je spomnila svojih risb: Rada rišem. Na poglej si. Podala je svojo skicirko Mary. Mary si je njeno notranjost dobro ogledala. Potem je zavzdihnila: Dobro, rišeš, a ti bova mogli priskrbeti čudežni predmet, ki ga ne smeš izgubiti. Torej začnimo z mojo alergijo. Vila je začela mahati z rokami in kihati. Katie je šlo na smeh, čeprav ga je skušala prikriti. Po približno 30 sekundli predstavi kihanja in čaranja je vila pričarala svinčnik. Katie se je začudila: Toliko energije in kihanja samo za navaden svinčnik? Mary ji je odgovorila: Ne, to ni navaden svinčnik. Z njim lahko rišeš po zraku in stvari, ki jih boš narisala se bodo prikazale. S tem svinčnikom boš svet naredila boljši. Katie je bila ideja všeč: Super! Kdaj začneva?...
SE NADALJUJE
Link:
https://forms.gle/KXLAUMky1dYMD3Ki7
Upam, da ti je bil ta del zgodbe všeč. Če si zadovoljen/a z mojo zgodbo stisni like. Lahko tudi komentiraš, če ti je zgodba všeč ali imaš kakšno pripombo. Ne bom zamerila:wink:
Jany
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
WOW! NORO! HOČEM NOV DELLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!! :laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing: ZDAJ TAKOJ! LP
1
 
Hvala!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
SUPER!
1
 
R.A.B
Hvala!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Res dober drug del.:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::hugging::lion_face::joy: Kmalu naj pride 3. del!!!!!!!!!:hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging:
Lp, Lexi7
1
 
In odgovorila sem nalink in stisnila like. Moj like je 6.
Lp, Lexi7
 
Super!!!!!!!!!! Hvala!!!!!!!!1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
kul!
1
 
Hvala
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
NOROOOOOOOOOOOOOOOOOo
1
 
Hvala.
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hvala, za zelo dolg komentar v formsu. Ga bom upoštevala.:wink: Zato bom, brez zamere še enkrat napisala zgodbo.
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

pilovka99

Ljubezen na plaži 7. del

Ogledov: 3 Odgovorov: 0
 
1
EvelynSparrow

ZAMEŠANI

Ogledov: 5 Odgovorov: 0
 
0
JustRose

Ogenj in Led (1. Poglavje) 1. del

Ogledov: 11 Odgovorov: 0
 
0
lil_hoe

ZA MASKO 3. del

Ogledov: 16 Odgovorov: 1
 
4
I love dance:)

Harry Potter- Po vojni 64. del

Ogledov: 10 Odgovorov: 1
 
1
ManonWhitethorn

Hči čarovnikov 4. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 3
 
5
wonder girl🍒

MY STORY ANIMATED

Ogledov: 16 Odgovorov: 1
 
2
wonder girl🍒

MY STORY ANIMATED

Ogledov: 5 Odgovorov: 0
 
1
wonder girl🍒 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

????????

ojla mam eno vprašanje mene zlo boli ta kost pač trtica neke vrste saj zdi se mi ta me boli trtica pač in ne morem se sori ne premikat da me nebi bolel skoz me boli. Moja mami pravi da mogoč zarad tega ker spim tko čist zvita pa me je že večkrat kaj bolel od tega npr. vrat, rama, glava, koleno, noga... a kdo ve kaj bi še lahk blo ker se bojim da bi blo slučajno kaj narobe :neutral_face:
lp vesela bom odgovorov :relieved:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko ste stari?
9
(18)
10
(46)
11
(92)
12
(116)
13
(108)
14
(55)
15
(13)
16
(9)
Nič od naštetega
(21)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Doglover je odgovoril/a na
Kok je cute:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
 

flamingo je odgovoril/a na
Hojla! Tekmovanje je do naslednjega ponedeljka ...
 

Pianistka je odgovoril/a na
Vse najboljše obema!:tada::tada::tada:
 

Doglover je odgovoril/a na
Bse kar ssm.milsila napiset je že napisano, ...
 

the girl 😎 je odgovoril/a na
(pisala bom v moškem spolu čeprav seveda ...
 

Živka je odgovoril/a na
Odličen, blog. Komi čakam naslednjega.
 

Živka je odgovoril/a na
Valsa, da plešem:joy: Tok dolgo kot ti:blush: I ...
 

Ocean je odgovoril/a na
Waw super pišeš! Šele zdaj sem začela brati ...
 

Doggylover je odgovoril/a na
Kaja Karba
 

Aurora je odgovoril/a na
Jaz bi rekla krila
 

wonder girl🍒 je odgovoril/a na
super zgodba:wink::relaxed::upside_down:
 

Aurora je odgovoril/a na
Zelooo lepooo!
 

Billie#13 je odgovoril/a na
hahah:rofl::rofl::rofl:
 

Aurora je odgovoril/a na
Lepe so!
 

Billie#13 je odgovoril/a na
Tvoj blog je odličen!🤩 Zelo bo pomagalo, ...