Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Dnevnik Do 16. del

dnevnik Do 16. del

5
-četrtek
Dragi dnevnik
danes sem se slišala po telefolu spet z Luno. malo sva govorili potem sem pa morala iti v šolo. v šoli so bili vsi okili naju z Bijanko. res mi ni bilo več všeč, da nisva imeli nobenega miru. zato sem jim rekla "če ste hoteli biti prej prijatelji z mano potem bi bili tudi prej bolj prijazni ne pa, da zdaj zmano ravnate kot kraljico. saj nisem nič posebnega" malo sem se počutilo zlobno ampak mi je res šlo naživce to, da mi nedajo niti malo prostora. nato je prišel do mene Ben in me vprašal, če bi se družila. vprašala sem, če pride tudi Tom. odgovoril je da če hočem, da pride ga lahko vpraša. potem se je začel pouk. napovedali smo tri ocenjevanja. potem sva šli z Bijanko na kosilo. mislila sem, da bo skoraj cel razred spet prišel ampak ni. zato vsa se lahko z Bijanko umerjeno pogovarjali. potem sva šli domov. imela sem občutek kot, da nama bi nekdo sledil. zmeraj sem pogledala nazaj ampak ni bilo nikogar. ko sem prišla v blok sem se odločila, da bom šla z dvigalom. saj grem zmeraj raje po stopnicah. ko sem čakala sat prišla še Ben in Tom. malo smo se pogovarjali. Toma sem vprašala ali bi danes se družil z nama z Benom. rekel je zelo na čuden način, da ima veliko dela. zato sva se z Benom zmenila, da se dobiva okoli petih. ko sem prišla domov mi je mami nekaj pokazala. ko je šla v trgovino je kupila mojo najljubšo hrano. takoj sem pojedal in šla delati za šolo. danes nevem kaj je bilo učiteljicam ampak nam je vsaka dala zelo veliko za domačo nalogo. tako sem res veliko morala narediti. ampak sem imela srečo, da sem končala pol ure pred peto. tako sem imela čas, da se uštimam. ob nekaj do petih sem šla počakat pred Benova vrata. ob petih je prišel Ben. malo sva se pogovarjala in pritoževala nad domačo nalogo. med hojo sva srečala nekaj Benovih prijateljev. malo smo se pogovarjali potem so šli naprej. z Benom sva šla malo po parku in ker je bila že toliko ura sva gledala sončni zahod. nemaram ravno sončnih zahodov ampak zakaj nebi en dan pa le uživala. potem sva šla domov. res sem hotela čim prej saj se mi več dalo. hotela sem samo še iti v posteljo in spat. odprla sem že skoraj vrata ko je Ben rekel "všeč si mi" pogledala sem ga in nisem vedala kaj naj rečem. zato sem se začela smejati kot, da je nekaj res smešnega rekel. ampak Ben je začel nadaljevati svoj govor "res nisem hotel, da izveš na tak način ampak nisem več mogel skrivati" hitro sem odprla vrata in hitro šla v svojo sobo. takoj sem povedala Bijanki in Luni kaj se ravno kar zgodilo. da sem se osramotila. kakšna groza. jutri zagotovo se ne bom nič pogovarjala z Benom. no zdaj pa moram iti.

upam, da ti je bil del všeč. danes bom poskusila napisati še en del saj včeraj nisem objavila nobenega.
lp boby
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
SUPERRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Preden na spletu karkoli objaviš, se vprašaj: ali objava vsebuje karkoli, česar ne bi želel deliti s popolnim neznancem na cesti?
LOVE EVERYONE (I DONT LOVE ME) potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

ojla

jaz sem se preselila v cisto drug kraj newem kako se pocutim po eni strani sem veseoa da sem spoznala nove ljudi po eni pa niso taki kot v mojem prejsnem kraju:sweat_smile: rada bi odsla nazaj v prejsen kraj. imate kaksne spodbudne besede kako naj se bolje vkljucim v razred? vem da je to butast problem zato nobenemu ne zaupam nicesar ker pa tukaj gor nocem ravno govorit razlogov zakaj smo se preselili ker smo se zaradi dveh oseb in zaradi drugih stvari se mi ne zdi ravno prav. nekdo. 11Let
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Obvestila

30.8.2022
NAROČI SE NA PIL!

Odnosi s starši. Simpatije. Najboljši prijatelji. Zafrkavanje. Šola. Mozolji.
Z revijo PIL je odraščanje lažje!
Naroči PIL!

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Prijateljica je odgovoril/a na
O, kok lepo! :grin::nerd::heart_eyes:
 

Prijateljica je odgovoril/a na
Zelo lepo pišeš! :blush: Všeč mi je!
 

Prijateljica je odgovoril/a na
Wow, res ful lepa slika! :grin:
 

Amy Raven je odgovoril/a na
Heyy zelo rada berem tvoje zgodbe, a pravzaprav ...
 

heather je odgovoril/a na
živjo se mi zdi, da si zbrala lepo temo za ...
 

A.j.d.a. je odgovoril/a na
oboje ima na sebi nekaj zelenega se počasi ...
 

olivia je odgovoril/a na
jaa al pa somrak myb?
 

Lizika 1# je odgovoril/a na
želva je na kopnem???
 

glasbenaviolina1 je odgovoril/a na
Želva ki je liste Želva ki je zelena. Želva ...
 

Dekle je odgovoril/a na
frazemiz prenesenim pomenom, se mi zdi
 

Saksofonistka je odgovoril/a na
http://silverclan-fallenstar.blogspot.com/2010/08/weeping-willow.html
 

Saksofonistka je odgovoril/a na
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOw tako realistično!
 

Saksofonistka je odgovoril/a na
Wow, res lepo! Všeč so mi tisti mini pajki! ...
 

Saksofonistka je odgovoril/a na
How cuteee!!! I love it!
 

Saksofonistka je odgovoril/a na
Wow kok je cute!! mam pa eno vprašanje. S ...