snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Fall for you 12. del

Fall for you 12. del

8
#Christina#
Bila sem nestrpna in še Louisa sem morala miriti. "LOUIS! NEHAJ MI DIHAT ZA OVRATNIK!! EM TI ŽE POVEDALA; DA JIM BOŠ VŠEČ!!" "Okej, no" "Hvala" Poklicala sem Kate in Stacy. Dobile smo se v parku. "Christinaaa!" me nekdo pokliče. Bila je Kelly. "Hej Kelly" Videla sem, da Kate grdo dlega Kelly. "Chris, kdaj imaš čas, da se malo podruživa, kot pa da si z...njima?" "Meni je prav super v njuni družbi" "Aha, torej si ena izmed tistih, ki se spuščajo na nivoje nizkih?" "Ne, ker oni nista na nizkem nivoju" "Pridi z mano, da popravim vse tole" dobesedno zapiska in me odvleče. "Ammm...Kelly?" "Ja?" "Domov moram" "Nikamor ne greš" Prišli sva do ene ulice. "Kaj bova tu? In res se mi že mudi" "Moji prijatelji! Tukaj je!" je rekla. Zagledala sem tolpo fantov z drogo in cigareti. Pogled se mi je ustavil na tipu z dolgimi blond lasmi. "Tom?!" se prestrašim. "Ja, prav nič se nisi spremenila Chris" se mi zareži. Poskusila sem pobegniti. Stekla sem stran od ulice, ampak je bil Tom seveda hitrejči in me je ukleščil v njegov smrdljiv prijem. "Od kod pa ti poznaš tole lepotičko Thomas?" vpraša en čudašči (saj so bili vsi) fant. "Enkrat sva že imela bližnje srečanje na ulici" "Lepo, lepo. In kako je bilo?" "Brez droge ni šlo" pomežikne. Bila sem prestrašena, ko bi vsaj Louis bil z mano...Telefon mi je začel zvoniti. "Louis!" kriknem. Tom me je dal v prijem drugega čudaka, sam pa mi je vzel telefon. Javil se je. "LOUIS!!!!" se zaderem. "POM-" "Christina si vredu?!" "Tvoja Chris te vara prijatelj moj" reče Tom v telefon. Želela sem zakričati, da to ni res, ampak mi je dal Jack v usta krpo. Kmalu sem dojela, da je na krpi uspavalo...zaspala sem.

#Louis#
Bil sem prestrašen za mojo Chrisi, ampak ko sem slišal, da me vara! Postal sem besen. Razočaran. Mešanice čustev v meni nisem več mogel obvladovati. Stekel sem na ulico. Iskal sem Christino. Ne zaradi skrbi. Želel sem se pogovoriti. Želel sem, da mi ona da konec! "CHRISTINA!?" sem se zadrl čez celo ulico. Zagledal sem Stacy in Kate. "Punci! Kje je Chris?" "Iščeva jo. Kell jo je nekam odvlekla, v tisto smer se mi zdi" pokima Kate. S Kelly? To ne bo dobro. Kelly velja za največjo drogerašico na šoli. Tokrat pa sem začel iskati Chrisi zaradi skrbi. Stekli smo na temno ulico. Na tleh sem zagledal kri. "Je mo-" "Ja" reče Kate. Stacy je zmedeno pogledovala od mene do Kate. "Mene so že" Prikima Kate. "Kelly me je pripeljala sem, in bila je še ena tolpa fantov...Prisilili so me, da sem poskusila drogo in Jack me je vso omotičeno odpeljal domov. Ker sem se lahko upirala, so posegli po nožu" reče Kate v solzah in pokaže brazgotino na nogi.

#Monica#
Nisem mogla verjeti, da bom po tolikem času videla svojo Chris. Upam, da naju bo vesela. Z možem sva bila na letalu in misli so mi kar švigale po glavi. Pri moji sestri živi tudi 5 fantov...nikoli mi niso bili preveč všeč, kaj če se je zaljubila v kakšnega? Upam, da ima okus po meni in se ni...

#Christina#
Zbudila sem se. Zbudila sem se v sobi. Ustrašila sem se in glava me je grozno bolela. Na sebi nisem imela oblačil in na posteljnini je bila kri. "Kje sem?" vprašam in začnem iskati oblačila. Bila sem grozno prestrašena, da se je zgodilo, kar mislim, da se je. Tudi hoditi nisem mogla zaradi dolge in globoke rane na stegnu, ki me je skelela ob vsakem premiku. "Si se le zbudila?" posmehljivo reče Tom. Bilo mi je grozno nelagodno. "Saj nisi?!" "Misliš, da ne poznam usmiljenja in je bilo takrat dovolj?" "Kje sem?!" "V Kanadi" se zasmeji in odide. Zaslišala sem obrat ključa. Soba je imela le eno okno in sem lahko videla, da sem sredi gozda v majhni leseni hiški. "Tu me ne bojo iskali..." sem zmajala z glavo in obupana sedla v kot. Zajokala sem.

#Paul#
Zaledam sem celega poklapanega Louisa. "Kaj pa je Louis?" "Paul, s tabo sem ravno želel govoriti" "Povej" "Ugrabili so jo...mojo Christino so ugrabili" zajoče in obraz skrije med dlani. "Kaj?!" "Bila je v parku z Kate in Stacy...Kelly je prišla in jo odvlekla..." "Razumem. Kje bi lahko bila?" "Pojma nimam" odkima. Sedel sem zraven njega in ga tolažil. Kaj bo rekla Monica...

#Kate#
Kot vsi sem bila do konca zaskrbljena. Na osvajanje Zayna sem čisto pozabila (:innocent::joy::sweat_smile:). Bala sem se, da me bo njena mama okrivilia, za to kar se je zgodilo...Počasi sem se odpravila proti svojemu domu. "Kate? Kaj je narobe?" me vpraša mama, ko vstopim domov. "Christino so ugrabili" rečem. "A ni ona v bolnici" "Ti si pa res v prejšnjem stoletnju" se udarim po glavi. "Nisem vedela, pač. Pa njen otrok?" "Umrl je, okej? Ne bi rada zdaj govorila o Christini, ker mi je hudo"

#Christina#
Tom ni bil prav nič nežen in prijazen mano. "Obleci to" reče in mi poda večerno obleko. Nisem upala nasprotovati, saj vem kaj bi me čakalo. Krutost. Oblekla sem se. Odpravila sva se v neko restavracijo. Zagledala sem mojega bivšega fanta. "Christina? To je tvoj fant?" "Ne, ugrabil me je in me predstavlja kot svojo punc- Au!" "Kaj pa delaš v kanadi?" ga vprašam. "Mamo sem prišel obiskati. Pa ti?" "sem že povedala, če ne sem iz Londona" "Aja! Tomlinsonova punca" mi pomežikne. Nasmejim se. "Ona je MOJA punca" reče Tom in me povleče stran. "Tom, na stranišče moram" rečem. "Pohiti" Stekla sem do Jacka (moj bivši) in ga povlekla za sabo. "Poslušaj Jack, Louisu nujno sporoči kje sem. Na, njegova telefonska" rečem in stečem na wc. "Christina, nekako te bom spravil od tega tipa" mi reče. "Kako? Ves čas me ima na očeh" "Prav imaš, bom sporočil Louisu" prikima in odide. Ko sem se vrnila k Tomu so bili zraven njegovi prijatelji in Kelly. "Kje si bila toliko časa?!" "Dolga potreba" se nasmehnem in prisedem. Bila sem zatopljena v svoje misli. Bo Louis dobil sporočilo? Me bo našel? Bo Jack pocvedal, da sem v hiški sredi gozda? Tako sem bila zatopljena v misli, da se nisem zavedala, da me nekaj sprašujejo. Iz sanjarjenja me je prebudil šele udarec med rebra. "Au!" sem zavpila na glas, da so se vse glave v lokalu obrnile proti nam. "Kaj pa ti je mladenič, da tako ravnaš z njo?" se je oglasila starejša ženica. "Z svojo punco bom delal kar bom hotel!" "Nisem tvoja punca!!!!" se zaderem, ker mi je zdaj res že prikipelo. S tem sem si zaslužila klofuto. Zajokala sem. Ko sva prišla 'domov' me je res dobro obdelal. Pretepel me je in ponovno posilil. Tokrat je prvič, da se smilim sama sebi...

#Monica#
Pozvonila sem. Z Robertom sva zaslišala udarce ob tla in javkanje. "Ne jaz bom" "Meni je rekel!" "JAZ sem prvi prišel!" "Ej, Niall? Čokoladna trota je v hladilniku" "Res?" "Itak!" "Zayn! To boli!" "Ammm, odprete?" vprašam. "Jaz bom!" "Prepozno!" "Amm, dober dan gospod in gospa Nelson. Naju pozdravi Harry. "Hvala Harry" "Louis sem" "Aja" "Kje je Christina?" vpraša Robert. "Sestra! Nujno se moramo pogovoriti glede Chris" me pozdravi. "Seveda, je kaj narobe?" vprašam zaskrbljena. Videla sem kao je Harry, pardon Louis planil v jok. "Jaz grem v sobo" je rekel in odšel. "Louis, pomiri se. Ko bo vse po starem pa želim, postati stric, brez polomije kot zadnjič" mu pomežikne Niall. Za njega si vsak zapomne, če je pa VEDNO lačen! Ampak o govorili so prikrito, kar mi ni bilo všeč. "Monica, Christino...so ugrabili" reče Anastashia. "Kaj?!" "Ja, bila je v parku s prijateljicama...ne vem točno kaj je bilo" "Želim vedet" "Ammm, Kate in Stacy sta povedale Louisu...ampak o tem ne bo želel govoriti" reče emmm...Liam? "Zakaj ne bo želel o tem govoriti?"

#Liam#
Če bi Monici povedali, da sta Louis in Christina par bi zadavila Louisa, ter Paula in Anastashio..."Keeeer..." sem začel in fantom poslal SOS pogled. "Veš Monica, Christina se je..." je začela Anastashia. "Se je kaj?" "Ammm" je rekel Zayn. "Zakomplicirano je..." reče Niall, "Nekako se je..." začne Harry. "Ammm zaljubila..." rečem jaz. "V KOGA?! Pa ja ne katerega od vas!" "Ammm, od nas tukaj ravno ne..." začnem. "V Louisa??!!" Pokimali smo. "Ljubica, kaj imaš proti njim? Meni so super!" "Kaj imam proti njim?! Glej jih! Navadni pudliji so!" "Moni, daj no. Saj so okej in tudi Louis je super" "Če ga Christina res ljubi in on njo...vseeno NE!" To bo še sran*je.

Okej, beden del je tu, ampak se mi zdi, da je malo daljši...Tu se šele začnejo pravi problemi :wink::upside_down::innocent::sunglasses:!!

a) Kaj bo Louis storil, ko bo prejel sporočilo od Jacka?
b) Kako se bo 'omehčala' Christinina mama?
c) mnenje o tem delu in zgodbi?

Bye, Mar (Macola), (Marš) oz. (sorry ww, pozabila sem kako si mi dala vzdevek:cold_sweat::sweat::disappointed_relieved:)
P.S.: Cati, kdaj imaš čas za klepeeeet???
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
začela sem brat prve 3 stavke in nisem morala nadaljevat ker je takkooo dobro da te moram najprej pohvaliti kar takoo naprej zdaj pa grem naprej brat :heart::heart::heart::heart::kissing_closed_eyes:
0
 
Ooo! Hvala ZIZI!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Moja draga Maruška! Ta zgodbd je zakon. Mi izdaš skrivnost za tvoj navdih? Nsn. Res, nimam drugih besed kot: :blue_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::purple_heart::yellow_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart:
0
 
Thx sliva
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
a.) Nikomur ne bo povedal inm jo bo šel sam iskat.
b.) Louis bo pripeljal Christino nazaj, zato ga bo imela mama raje.
c.) ITAK; DA JE DEL ZAKON!, Kot vedno! LYSM:heart::heart::heart::heart::heart::heart:
0
 
Hvala ti!
LYSSSM
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrr:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart::heart_eyes::heart::heart_eyes::heart::heart_eyes::heart::heart_eyes::heart::heart_eyes::heart::heart_eyes::heart::heart_eyes::heart::heart_eyes:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Waw. Grozno napeto! Čim prej nov del!:kissing_smiling_eyes::heart_eyes::kissing_heart::heart_eyes::kissing_heart:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Draga Maruška.
Res moraš napisati nov del!!!!!!!!!
Šele zdaj sem začela brati pa sem že osvisna.
Grozno napeto!!!!!!!!!
Obožujem!!!:heart::heart::heart:
0
 
hvala! Zdaj ko sem back bom objavljala
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

o~Black Widow~o

Skrivna soba prijateljev 1. del

Ogledov: 5 Odgovorov: 0
 
0
Živka

Svet brez besed 1. del

Ogledov: 11 Odgovorov: 0
 
2
volkec

Andov ni na zemljevidu 2. del

Ogledov: 23 Odgovorov: 1
 
6
Ginny fan

Pogum 5. del

Ogledov: 35 Odgovorov: 4
 
4
pilovka99

Ljubezen na plaži 7. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 0
 
2
EvelynSparrow

ZAMEŠANI

Ogledov: 20 Odgovorov: 0
 
0
lil_hoe

ZA MASKO 3. del

Ogledov: 41 Odgovorov: 3
 
8
I love dance:)

Harry Potter- Po vojni 64. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 3
 
4
BlackLivesMatter potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

...

<3 pišem ker mam neki problemov pač sej zato pa to obstaja, upam, da se bo komu dal odgovorit pa prebrat...
1. Kopiranje
Imam sošolko neki časa nazaj naj bi bile kao neke bff sam take da ona mene skos sam neki izkorišča, pač js sm mela dost in zdej jo mam na ignor, drgač pa mam z njo neke frke že cel lajf, pač js mam anoreksijo in ja, jaz takrat nisem nč jedla pa ful sm govorila česa ne jem, in pol mi je povedala ena frendica da ta bedna sošolka k je bla kao moja bff (dejmo ji ime Ana) no in je kla je da ji je ta Ana rekla da ne bo jedla tega kosila ker ga jaz nisem, pač dobesedno me kopira, vse kar jaz naredim naredi ona, ne je če jaz ne jem, če se jaz postrizem se ona, kopira moj podpis, pač tisto cavko ko se podpišeš ma ona isto. Pač ko grem jaz pit vodo gre tut ona pit in pač skos me gleda in ponavlja vse vse prav vse in to kar jaz sovražim je to da me človek analizira-pač da me stalno gleda pa ponavla, prov Ne morm, najrajši bi jo butnla v fejs pa jo vrgla skoz okno, pač vtf kera krava je. Pol pa še to ko me e ni v šoli pa ona vedno reče da Mi bo poslala snov pa mi nikoli ne in to zanalašč ker moji sošolko pa vedno vse posle in midve naj bi bile bff pa ta Ana pač ko pa nje ni ji pa moram jaz vedno poslat in zdaj ko sva skregani mi je mesič napisala če ji lahko pošlem snov sam ji nism ker sva itak skregani pač ona to men sam zato ker ona rab kera kur*a pač kr ena.
Pač by
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko ste stari?
9
(22)
10
(57)
11
(103)
12
(149)
13
(125)
14
(76)
15
(17)
16
(16)
Nič od naštetega
(31)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Bookworm je odgovoril/a na
Koker španjel
 

Bookworm je odgovoril/a na
2
 

Bookworm je odgovoril/a na
Zelo zelo zelo zelo zelo zelo Zelo zelo zelo ...
 

Bookworm je odgovoril/a na
100% prvi
 

o~Black Widow~o je odgovoril/a na
urok čarovnice:joy::joy:
 

o~Black Widow~o je odgovoril/a na
zadnji
 

Annie #1 je odgovoril/a na
Waw kje si ga kupla? Lysm, Annie #1
 

WikiDuo je odgovoril/a na
hudič, ki obožuje kulije:joy::smiling_imp:
 

HP fan je odgovoril/a na
kok sta cuuuuteee:heart_eyes::heart_eyes:🥰
 

HP fan je odgovoril/a na
zadnji
 

history girl je odgovoril/a na
zadni kakor je rekla llovecandy
 

Ilovecandy je odgovoril/a na
zadnji, da si lahko daš kakšne listke noter
 

Živka je odgovoril/a na
prvi
 

#RADAPOMAGAM je odgovoril/a na
Prvi (ta moder)