snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Fall for you 9. del

Fall for you 9. del

10
Zdi se mi, da ji je všeč Zayn. Jo bom potem vprašala. Bili smo pri večerji. "Lahko dobim še malo?" sem vprašala. "A se ti želiš zrediti?" me vpraša Kate, ki je bila z nami. "Ammm, ne" sem rekla. "Od nekdaj toliko je?" fantje so odkimali. "A si-" "Mhm" sem rekla. "S kom?!" se mi zadere na uho. "Počasi Kate" reče Lou in odmakne Kate stran. "O. Z Louisom?" vpraša. Začela sem zardevati. Prikimam. "Čestitke!" reče čez celo mizo in mi na krožnik začne nalagati vse možno. "Mm, nisež več lačna" se upiram. "Moraš jesti! Bo fantek ali punčka? Kako se bo klical ali klicala?" še kar ni odnehala. Res je bila navdušena nad tem. "Rekla sem, da nisem več lačna. Z Louisom nočeva ugotoviti kaj bo, za ime pa še nisva razmišljala.

#ČEZ TRI MESECE#
S Kate sva bile doma, fantje pa v Parisu kjer so imeli turnejo. Zazvonil mi je telefon. Neznana številka (J-jaz, N-nekdo)
J: Ja, prosim?
N: Christina?
J: Ja, kdo ste?
N: Ah, pomočnica fantov. Po pošti boš dobila karte, da jih prideš malo obiskati.
J: Hvala. Kako je Louis?
N: Ni problema draga moja, Louis pa te zelo močno pogreša.

Tako sva končali pogovor. Vse sem povedala Kate. Naslednji dan sem dobila karto in odpravila sem se. "Kmalu pridem nazaj!!!" se zaderem in odidem na letalo. "Se vidiva" reče Kate.
Zadremala sem. Prebudil me je šele glas stevardese, da bomo pristali. Pobožala sem svoj trebušček in se pripasala. Na letališču me je čakala Tanja (oseba s katero sem govorila) "Christinaa!" se je niti najmanj prijazno zadrla. Odšla sem k njej. Odpravili sva se do hotela. "Samo Louiosa pokličem..." sem rekla in primila telefon. "Ni treba te bom pospremila do njegove sobe". je rekla. "Amm, okej" rečem nezaupljivo. Ustavili sva se pred sobo številka 134. "Kar potrkaj" je rekla. Potrkala sem. Takoj, ko sem na široko odprla vrata so mi solze stopile v oči. Stekla sem ven po stopnicah. Tanja je prišla k meni. "Zagotovo ni tako kot je izgledalo" "Saj sem videla, da je!" odvrnem. "Prosim rečite Louisu, da je med nama konec" rečem, vstanem in odidem. Poklicala sem Liama. "L-liam?" se s tresočim glasom oglasim. "Chris! Si vredu?!" vpraša. "Pridi do lokala pred hotelom pa ti vse razložim" rečem in prekinem. Liam se je kmalu pokazal in sedla sva za mizo. "No povej kaj je narobe" reče in naroči pijačo. "L-louis...vara me" sem zahlipala in planila v neutolažljiv jok. "Kako veš? Dvomim, da je to res, preveč te ljubi" "Videla sem. K-kako s-s-se p-po-poljubl-lja z-z en-no p-pun-c-co". "Kaj?! Kako je mogel?!" "N-ne-e vem" rečem. Poklical je Louisa. "Liam ne kličo ga-" "Halo? Liam?" se oglasi Louis žalostno. "Kaj si pa ti tako žalosten?" vpraša Liam. "Chris mi je dala konec" zajoka. Dobesedno je zdaj žalosten?! "Tudi jaz bo ti dal konec veš?! Varaš jo in zdaj si še žalosten?!" "Ne varam je Liam...Je pri tebi?" "Kako je ne varaš če te je videla?!" "V Parisu je? Zakaj?" "Tanja ji je poslala karto, da te pride pogledat in te je videla kako se poljubljaš z eno punco!" "Ni tako bilo!" "Pa pojasni kako je bilo!" se vmešam. "Chris, prosim pridi v hotel" je rekel Louis. Vstala sem in odšla na letališče. Na srečo je letalo kmalu prispelo in odpravila sem se domov. Odselila se bom od tete, takoj ko dopolnem 18 let, torej naslednji mesec. Ta čas...pa ga bom morala ignorirati.

Pozvonila sem na vrata od Kateina hiše. Odprla je njena mama. "Christina?" je vprašala. "Si vredu?" "Nikoli slabše" rečem. "Je Kate doma?" "Ja, kar pojdi v njeno sobo" reče. Odšla sem h Kate. Potrkala sem na vrata. "Chris? Kaj je bilo?!" "K-kate! Vara me! Vse sem videla!" ponovno začnem jokati. "Vse mi povej" Tako sem ji vse povedala. Objela me je "Vse bo še vredu. Spoznala boš nekoga, ki te bo vreden" "Ampak njega ljubim! Nobenega drugega!! Ne morem ga pozabiti in ga nikoli je bom!!" jočem. "Kaj če ga pokličem?" "Ne! Nočem ga slišati, čeprav ga ljubim in ga rabim!" "Kako pa boš živela v isti hiši kot on?" "Naslednji mesec se bom preselila, ko dopolnem 18 let" "Ta čas si lahko pri meni, če želiš" "Res?" "Seveda!" "Hvala ti Kate. Kaj bi jaz brez tebe".

Teti sem sporočila, da bom živela pri Kate, saj je v hiši ",preveč divje za me, sai sem noseča' ampak jo bom obiskovala. Najprej je nekaj godrnjala, ampak naposled je le dovolila.

#Kate#
Bila sem grozno jezna na Louisa. Najraje bi ga utopila v reki! Kako je lahko to storil, vsi smo pa mislili, da jo ljubi!? Skrbi me, da bo Chris naredila kakšno neumnost...Odšli sva k njek kjer je spakirala kovčke in prišla k meni.

#Louis#
Paul nas je poklical k sebi. "Fantje, Chris se bo preselila" "Zakaj?!" sem takoj rekel. "Baje je za njo zdaj, ko je noseča preveč divje v hiši" je pojasnil. Z Liamom sva se spogledala. Dobro veva kaj je narobe in kaj je razlog. S fanti smo šli v mojo sobo. "Pojasnita" reče Zayn. "Ne" rečem. "Louis" me z ostrim pogledom premeri Liam. "Bom pa jaz. Louis je varal Chris in mu je dala konec. Očitno noče živeti v isti hiši kot on". Začel sem si puliti lase. Ne dobesedno. "Kako si mogel?!" so fantje začeli. "Saj nisem!" se postavim zase. "Ljubim jo s celim srcem!"

#Christina#
V šoli je bilo vse normalno le, da smo dobili novo sošolko. Kako ji je že ime? Točno! Stacy! Dobro smo se ujele in po šoli se rade družimo. Zaupale smo si in vez med nami se je utrjevala. Včasih smo šle vse tri k fantov, saj je bila Stacy Directionerka, Kate pa zaradi Zayna. Z Louisom nisva govorila, ćeprav je želel večkrat nekaj povedati. Vsi so mi govorili naj mu prisluhnem. Zakaj bi mu? Saj sem vse videla na lastne oči.

#Harry#
Stacy, Liam, Zaym, Kate, Niall in jaz smo bili v dnevni. "Okej, načrt je takšen. Zaprimo ju skupaj v sobo in ju je spustimo ven dokler se ne pobotata. Seveda bosta brez hrane in vode" rečem. Louis nam je vse razložil kaj je bilo. Tista punca je bila nora oboževalka in Louis je šel po pisalo, da ji da avtogram pa ga je kar poljubila. Vsi so se za čudo strinjali z mojim načrtom. Punci bosta poskrbeli za Chris mi pa za Louisa. "Kaj pa če ju spet zapremo v omaro!" navdušeno reče Niall. "Zaprli sete ju v omaro?" začudeno vpraša Stacy. "Ne" "Nekako" "Izziv je bil" "Amm" "Tako sta postala par" smo govorili drug prek drugega. "Okej dovolj. Razumem. Nekako" se nasmehne Stacy. Chris je med tem v solzah odšla Louis pa je tekel za njo. Ko se je Louis vrnil smo ga napadli z vprašanji. "Želel sem ji povedati, ampak se je upirala in zbežala" reče ter odide v svojo sobo. "To bo še težko" reče Kate in s Stacy počasi (na žalost) odideta.

#Kate#
Bila je noč. Christina je očitno imela nočne more. Govorila je o Louisu. "Louis! Nee! Ne zapusti me! Louis!" bila sem v skrbeh zanjo. V velikih. Kar naenkrat se je vstala obula copate in stekla ven. Tekla je po ulici jaz pa za njo. Ustavila se je pred hišo od njene Tete in fantov. Začela je trkati in zvoniti. Na kolenih je sedela pred vrati...

Hiiii! Malo daljši del, ker ga včeraj ni bilo! Upam, da vam je všeč!
Zanimivo dejstvo o današnjem delu:
Ko sem želela napisati ta stavek: 》"Želel sem ji povedati, ampak se je upirala in zbežala" reče ter odide v svojo sobo.《 sem najprej napisala: 》"Želel sem ji povedati, ampak se je upirala in zbezača" reče in odide v svojo ZGODBO.《 :joy::joy::joy::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:. Na srečo sem videla pravočasno kar sem napisala!


a) Kaj bo naredila Christina?
b) mnenje o zgodbi

Slike:
Kate: https://s3.favim.com/orig/46/blonde-hair-girl-guitar-photo-smile-Favim.com-414195.jpg
Stacy: https://images.app.goo.gl/cPLHfCJXQDJrjcEA8

Če linki ne delajo sporočite!
Bye
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
suoer del. Sorry ker me ni bilo na klepetu. Smo mel obisk.
0
 
Mene niti ni bilo, ker je bratec izklapljal wifi -_-
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
I love it!:purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart:I love it!:purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart:
0
 
Hvala ti! ❤
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
res odlična zgodba:thumbsup:
0
 
Thx
 
Maruška (nisem reg.)
To sem bila jaz :)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart: res odlična zgodba
0
 
Zhx
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Kok dobro! Love it!:heartpulse::sparkling_heart::heartpulse::sparkling_heart::two_hearts::sparkling_heart::two_hearts::two_hearts::sparkling_heart::heartpulse::sparkling_heart::heartpulse::sparkling_heart::two_hearts::sparkling_heart::two_hearts::sparkling_heart::two_hearts::sparkling_heart::heartpulse::sparkling_heart::two_hearts::sparkling_heart::two_hearts::sparkling_heart::two_hearts::two_hearts::sparkling_heart::heartpulse::sparkling_heart::two_hearts::sparkling_heart::heartpulse::sparkling_heart::two_hearts::sparkling_heart::heartpulse::sparkling_heart::heartpulse::sparkling_heart::two_hearts::kiss::heart::heart::kiss::heartbeat::kiss::heartbeat::kiss::heartbeat::kiss::heart::kiss::heart::kiss::heartbeat::kiss:
0
 
Thxxxxx😘❤❤❤❤
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Night girl

VSE VSE 2 2. del

Ogledov: 12 Odgovorov: 1
 
4
Nice girl

Krvavi mrak 1. del

Ogledov: 16 Odgovorov: 2
 
6
Little girl

Kamp skrivnosti in ljubezni 3. del

Ogledov: 11 Odgovorov: 1
 
3
LoveGinnyWeasley

Volkovi 2. del

Ogledov: 20 Odgovorov: 2
 
0
JustLilly

Iščem še

Ogledov: 27 Odgovorov: 2
 
4
Sara Marita

Ljubezen na prvi pogled 1. del

Ogledov: 30 Odgovorov: 4
 
5
Nice girl

Krvavi mrak prolog

Ogledov: 31 Odgovorov: 2
 
5
LoveGinnyWeasley

Volkovi 1. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 1
 
3
Bralka zgodb potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Dolgčas

Spet jaz...
Uglavnem, danes bo primer čist kratek.
Sama sem doma s našim psom in bom sama do približno štirih al pa celo šestih. To je PREVEČ. Ne vem kaj naj delam, da se bom zamotila. Nočem bit ves čas na računalniku pa buljit v Teve...Plissss pomagite :pray: Mi date kakšne ideje kaj naj delam? Lahko tut kej za ustvarjat pa risat, sam kaj nej narišem pa ustvarim? Potebujem ideje...
Hvala!
Aros
P.S - Sem že prjatlco povabla na obisk, se mi še ni javila (njbrž še spi) uglavnem- pol ob enajstih jo bom še poklicala in vse, ampak ne vem če bo sploh mela čas...
Hvala vsem za pomoč!!!
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko knjig iz Pilove knjižnice ste prebrali?
Nobene :(
(175)
Več kot eno, manj kot pet.
(233)
Več kot pet!
(164)
Več kot deset!
(165)
Kakšna knjižnica?
(107)

POIŠČI PILOVCA/KO

Zadnji odgovori

Angel je odgovoril/a na
Špageti in palačinke. Lysm
 

dragon girl je odgovoril/a na
Prvo sem jst:two_hearts::pensive::joy: Drugo ...
 

Angel je odgovoril/a na
1.fotoaparat 2.harmonika 3.polž
 

Angel je odgovoril/a na
Jej zmagala sem. Lysm
 

dragon girl je odgovoril/a na
Zanimivo, ampak svetujem, da malo več opisuješ. ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Zelo zanimivo! Ampak imam nasvet. Mogoče ...
 

Doglover je odgovoril/a na
In imenuje se......... ........ ......... 2emojya=1beseda.
 

Doglover je odgovoril/a na
Lepo, tudi zavilti so lepo:cookie::cookie::cookie::cookie:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Iskreno, to zgodbo bi moralo spremljati več ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Hej, Night girl! Zgodbo sicer res da, od ...
 

the girl 😎 je odgovoril/a na
če bi mi bila pripravljena pomagati ... bi ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na
Ful lepo je Še naprej riši in js bi rada ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na
Pa toto je ful lepo ka govoriš d ni pa je ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na
Zgledajo super Kar tk naprej :)
 

Lena je odgovoril/a na
Na to smo že večkrat odgovavarjali: Pil bi ...