snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Harry Potter Fanfiction -> Emma's Dark Secret 1. del

Harry Potter Fanfiction -> Emma's Dark Secret 1. del

2
Oj!
Moja nova zgodba (čarovniška) o Emmi Watson je tu! Upam, da boste uživali!

PROLOG:
Mraz je rezal v kosti in ura se se hitro bližala polnoči. Nekje v daljavi se je utrgal krik, ki ga je veter prenesel do jame. Ogenj je prasketal pred nogami visoke, rjavolase ženske. Ogrnjena bila v medvedji kožuh in hlipala. Mraz je še bolj pritisnil, ona pa je vstala in vrgla svojo čarovniško palico v ogenj. Zlomila se je ob vdoru...Ni ji več služila.. V svojem mračnem počutju je počakala, da je palica zgorela. Zdaj je brez moči in znajti se bo morala z bunkeljskimi navadami.
Zajeten zavojček je prijela v roko in čez položila še eno odejo. Bala se je za svoj mali paketek...Ozrla se je k truplu moža, ki je ležalo v kotu in še enkrat in sebe izpustila globok vdih. Vdor Lordovih sil so preživeli le ona, njena devetmesečna hčerkica in njen enoletni sin. Hčerkico je držala povito v odeje, sina pa je vzdignila na rame. Bila je pretresena.
Čim se je prepričala, da se sinko varno in trdno drži njenega vratu je šla. Z dvema dojenčkoma je stekla v gozd, kjer jim je pretil snežni vihar, veter in nočne ter lačne živali.
PISMO Z BRADAVIČARKE IN PREČNA ULICA
»Emma?! Ne boš verjela!«
Od spodaj se je razlegel krik tete Rene. Ta me je zbudil iz zamaknjenosti. Presenečeno sem pomežikala. Po pravici povedano se mi res ni dalo sedeti za pisalno mizo in se učiti ter delati naloge za geometrijo. Upam, da je končno prišlo pismo z Bradavičarke. To bi bilo res super, saj bi to pomenilo konec tega sveta! Je pa res, da ne smem pričakovati preveč. Jack me je že večkrat naplahutal, da sem dobila pismo. Naredil je lažnega in ga stlačil v nabiralnik....Čeprav....Jack je v šoli. Ne more narediti tega...Kajne? Vsaj ne po koncu prvega letnika!
Končno sem se iztrgala iz misli in stekla iz sobe. Odločila sem se odločila da bom sigurno namlatila brata če tole ni pravo pismo....Ker teti nič nisem odgovorila, je mislila, da sem že zaspala. Eno je pripeljalo do drugega, da sem se zaletela v njo na vznožju stopnic.
»Končno!« se je zasmehljala teta in mi pomolila pismo, zavito v rjavo ovojnico. Bila sem tako vesela...Toliko upanja je žuborelo v meni...Reno sem v samem upanju tako veselo pogledala, da se mi je zazdelo, da bo Jack v primeru lažnega pisma dvakrat pretepen. Enkrat od mene in drugič od tete Rene. Od mene bo dobil še močnejši odmerek...Pismo sem viharno odprla.
»Draga Emma Watson!
Veseli smo, da ti lahko sporočamo, da si sprejeta na Akademijo za čarovnike in čarovnice: Bradavičarko...«
Zasijala sem in objela Reno. Ta se mi je pridružila ob objemanju in tako sva nekaj časa stali skupaj, nerazdružljivi. Vse moje misli so bile povezane z Bradavičarko, domovi in čaranju... samo smehljala sem se in objemala svojo teto. Imela sem občutek, da bo Rena zame zdaj še bolj poskrbela. Jack mi ne bo skalil tega veselja....
»Potem greva na Prečno ulico, prav Emma? Zdajle moram skuhati kosilo za Jacka. Pride z vlakom domov iz Bradavičarke in bo sigurno lačen. Stric je šel že ponj...Si v redu?«
Teta je opazila moj zasanjani obraz in me stresla za rame:
»Emma?«
»Aha?« sem zasanjano odgovorila in se napotila navzgor proti svoji sobi. Teta je nekaj pripomnila čez otroško sanjavost ob veselju, ampak nisem poslušala. Najbrž je bila kaka zmerljivka..Brigalo me je! Najraje bi zaplesala!!
»Potrebujem samo še palico!« sem rekla teti, ko sva hodili po prepolni ulici. Nekajkrat sva se že izgubili in sem jo morala poiskati. Vedno sva se našli zraven neke kavarne. Imela je že odluščen napis, zato sem kavarno poimenovala kar Odluščenka.... »Teta?« spet sem jo izgubila...Napotila sem se k Odluščenki pri tem pa so moje vesele misli, za trenutek neprijazne in črne...Kako bi bilo bolje, če bi moja mami in oči bila tu! Kako bi bilo to SUPER! Enkratno in veliko bolje! Zakaj sta morala umreti...Začelo me je siliti na jok in solze sem komaj požirala. Moja mama in oče sta umrla, ko sem bila še čisto majhna. Bila sta zelo znana in priljubljena čarovnika. Nihče ne ve kako sta umrla...
»TETA!«
Takoj, ko sem jo opazila sem ji stekla v objem in začela jokati. Jokati in jokati...Ob Reninem vprašujočem obrazu sem zahlipala le: »Mami...Oči!« in se znova spustila v neutolažljiv jok. Teta me je poskušala potolažiti. Objemala me je in me božala po laseh.
»Bo že v redu!« me je tolažila in, ko sem se končno nekoliko umirila, je pokazala k stari trgovini: ”Pri Olivanderju”
»Greš lahko sama notri?« me je vprašala in pokazala na neko drugo trgovino:
”Obuvala in Obutve madame Choose” ter ob mojem presenečenem izrazu razložila: »Potrebujem nova obuvala veš. Poglej vendar ta! Stara so in zmahana! Kdo bi si še mislil, da sem potomec tistih Weasleyevih!«
Zasmejala se je in me vprašujoče pogledala, če se strinjam. Molče sem prikimala in teto Reno še enkrat močno objela, ter se napotila k zakotni a znani Olivanderjevi trgovinici. Tu sta tudi moja mami in oči dobila svoje prve palice....Ob tem me je znova podražilo na jok, a sem solze tokrat požrla in stopila noter.

BRAVOOO PREBRALI STE DO KONCA OMGGG BRAVO!
Lol, dost tega hah.
Vsakega komentarja/kritike/lajka bom vesela!
Lp,
P1
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
super!!!!!!! takoj zahtevam nov del ta zgodba je::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:×100009000002983737382929×92726281910918272636383929192823×72829192772635363628282929292837363×33834629102933635739292973638483×2829292827366372819293737382929×1000002638282929364929298373373...
ok. tega nisem racunala amoak je zihr velik:joy:
0
 
LYSMMM
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
#YOUARETHEBEST
0
 
Thanks :) LYSM
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

o~Black Widow~o

Skrivna soba prijateljev 1. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 1
 
1
Živka

Svet brez besed 1. del

Ogledov: 14 Odgovorov: 0
 
2
volkec

Andov ni na zemljevidu 2. del

Ogledov: 23 Odgovorov: 1
 
6
Ginny fan

Pogum 5. del

Ogledov: 35 Odgovorov: 4
 
4
pilovka99

Ljubezen na plaži 7. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 0
 
2
EvelynSparrow

ZAMEŠANI

Ogledov: 20 Odgovorov: 0
 
0
lil_hoe

ZA MASKO 3. del

Ogledov: 42 Odgovorov: 3
 
8
I love dance:)

Harry Potter- Po vojni 64. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 3
 
4
BlackLivesMatter potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

...

<3 pišem ker mam neki problemov pač sej zato pa to obstaja, upam, da se bo komu dal odgovorit pa prebrat...
1. Kopiranje
Imam sošolko neki časa nazaj naj bi bile kao neke bff sam take da ona mene skos sam neki izkorišča, pač js sm mela dost in zdej jo mam na ignor, drgač pa mam z njo neke frke že cel lajf, pač js mam anoreksijo in ja, jaz takrat nisem nč jedla pa ful sm govorila česa ne jem, in pol mi je povedala ena frendica da ta bedna sošolka k je bla kao moja bff (dejmo ji ime Ana) no in je kla je da ji je ta Ana rekla da ne bo jedla tega kosila ker ga jaz nisem, pač dobesedno me kopira, vse kar jaz naredim naredi ona, ne je če jaz ne jem, če se jaz postrizem se ona, kopira moj podpis, pač tisto cavko ko se podpišeš ma ona isto. Pač ko grem jaz pit vodo gre tut ona pit in pač skos me gleda in ponavlja vse vse prav vse in to kar jaz sovražim je to da me človek analizira-pač da me stalno gleda pa ponavla, prov Ne morm, najrajši bi jo butnla v fejs pa jo vrgla skoz okno, pač vtf kera krava je. Pol pa še to ko me e ni v šoli pa ona vedno reče da Mi bo poslala snov pa mi nikoli ne in to zanalašč ker moji sošolko pa vedno vse posle in midve naj bi bile bff pa ta Ana pač ko pa nje ni ji pa moram jaz vedno poslat in zdaj ko sva skregani mi je mesič napisala če ji lahko pošlem snov sam ji nism ker sva itak skregani pač ona to men sam zato ker ona rab kera kur*a pač kr ena.
Pač by
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko ste stari?
9
(22)
10
(60)
11
(106)
12
(150)
13
(127)
14
(78)
15
(17)
16
(16)
Nič od naštetega
(31)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Doggylover je odgovoril/a na
Wow hudo 🤯. Naredi še več delov. Prosim. Lp ...
 

Ana Rao je odgovoril/a na
jap
 

Ocean je odgovoril/a na
Vsakič me presenetiš! Super kot vedno:maple_leaf::fallen_leaf:
 

Doglover je odgovoril/a na
koker špannel
 

JustRose je odgovoril/a na
Prosim ne zameri mi, ampak se poplnoma strinjam ...
 

JustRose je odgovoril/a na
Ne zmeni se za tiste grde komentarje neregistriranih ...
 

Glasbenica je odgovoril/a na
Oooo uau!!! Res zelo zelo lepo za začetnico!!!:heart_exclamation::heart_exclamation::heart_eyes: Skoraj ...
 

bralka10 je odgovoril/a na
koker spaniel or king roil charels spaniel ...
 

Aurora je odgovoril/a na
Ulalaa, to pa že vem, da bo nekaj zelo lepega:relieved::kissing_heart: ...
 

history girl je odgovoril/a na
love it:heart_eyes::heart_eyes:
 

GinnyCat je odgovoril/a na
Nova umetnina od *Galaxy Ginny* je tukaj!:ok_hand::frog::sparkles::heart: To ...
 

WhoLovesBooksAndMusic je odgovoril/a na
Hejla sweetheart! Ufff, si naložila materiala ...
 

WhoLovesBooksAndMusic je odgovoril/a na
Hej! For the record: I agree. Enkrat par ...
 

Doggylover je odgovoril/a na
Hiša in oko ki lulata:rofl::rofl::rofl:
 

Vesoljska mucica je odgovoril/a na
koker španjel