snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Harry Potter- Po vojni 36. del

Harry Potter- Po vojni 36. del

16
PREJŠNJIČ:
Našli so tri uročene ogrlice in lobanjo. Zaplenili so mu jih in mu dali opozorilo o nadaljnjih prekrških. Harry je utrujen od prerekanja z njim prišel nazaj na ministrstvo.

36. del:
»Kako je šlo?« je vprašala Hermiona, ko je Harry vstopil v njeno pisarno. »Tri ogrlice in lobanja. Vse uročeno. Zaplenili smo jih in mu dali opozorilo.« je povedal. »Super!« je rekla Hermiona. »Pojdi domov, k Ginny. Alice mi je rekla, da je bolna.« je končala stavek. »Adijo!« je rekel Harry in odšel. »Doma sem!« je zaklical Harry, ko je prišel. »Harry ljubček, glej kaj sem spletla.« je rekla Alice in mu pokazala modro odejico z napisom BABY POTTER. »Babi, saj ne vemo, da je fantek.« je rekel Harry. »Zato sem naredila tudi rožnato!« je rekla Alice in pokazala enako odejico, samo da roza barve. Za Alice se je pojavila Ginny. »Hej, kako je bilo v službi?« je vprašala Ginny in ga poljubila na lice. Preden pa ji je Harry lahko kaj rekel se je oglasila Alice »Ginny, nazaj v posteljo!« je rekla. »Saj sem v redu. Danes sem samo enkrat bruhala. Tvoj čaj zelo pomaga.« je rekla Ginny. »Ginny ima prav. Alice je nejevoljno privolila, da ji ni treba v posteljo in šla nazaj v kuhinjo. »Ginny prideš malo sem?« je rekel Harry in Ginny mu je sledila v dnevno sobo. »Razmišljal sem. Ko pride še dojenček bo tukaj malo tesno. Zelo blizu se prodaja hiša. Ni preveč velika in je pritlična. Ima lep vrt. Zdi se mi primerna za babico in dedka.« je rekel Harry. »Tudi sama sem razmišljala o tem. Ampak ti se odloči.« je rekla Ginny. »Dobro potem smo zmenjeni.« se je zasmejal Harry »Še dobro, da sem hišo že kupil.« »Harry James Potter ali ti kdaj razmisliš preden nekaj narediš?« je rekla Ginny. »Ne! Zato pa si se poročila z mano. Ker ne razmišljam in ker sem magnet za težave!« je navdušeno rekel. Ginny je samo zavila z očmi. Zvečer po večerji sta šla Harry in Ginny z Alice in Patrickom na sprehod. »Babi, ti je všeč ta hiša?« je vprašal Harry, ko so šli mimo tiste hiše. Bila je rumena, ograjena z lepo leseno ograjo. Imela je lepo urejene cvetlične gredice. »Ja zelo mi je všeč!« je rekla Alice. »No super! Vajina je! Če jo seveda hočeta.« je rekel Harry. Iz žepa je potegnil ključe. »Harry! Kako lepo!« je rekla in s ključi, kolikor hitro je lahko šla do vrat. Bila je navdušena. V naslednjem mesecu sta se vselila.

Hej,
malo krajši del, se mi zdi, da bo naslednji daljši. LYSM
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super del. Tvoje zgodbe so zakon.
3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Živjo, zelo so mi všeč tvoje zgodbe zelo si nadarjena in komaj čakam na nov del.
3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super!
2
 
Gin, Hermy, Loony
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Odlično!:kissing_heart:
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
3
 
LL iz HP❤️❤️
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Kdaj pride nov del?
1
 
taja
Nevem še ampak čim prej.
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
SUPER JE!!!
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

:')

poezija

Ogledov: 23 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
3
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 27 Odgovorov: 0
 
7
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 34 Odgovorov: 1
 
2
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 47 Odgovorov: 2
 
4
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 28 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
4
Coconut potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

PROBLEM

V mojem razredu je en fant ki mi je ful ful všeč. Ne upam si mu povedat da sem v njega ker ne vem kaj bo naredu. Vsi fantje v razredu so otročji ne bi pa rada do konca leta prihajala v šolo z muko zaradi tega (če bi to vsem zašpecal). Veliko sošolk fanta že ma jaz pa sem ljubosumna...
stara sem 12
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(62)
Letošnja!
(49)
Ne opazim razlike.
(33)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Super sister je odgovoril/a na
Zakaj ni na seznamu Alenke Trogrlič in Lepe ...
 

Super sister je odgovoril/a na
Lepa mucka :revolving_hearts::two_hearts:
 

Caro (odjavlena) je odgovoril/a na
Zelo je lepo Pitaja!!! Res lepo, a ste to ...
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
hahahahaha.Popoldne če se registriram dobiš ...
 

Caro (sment spet me je odjavlo) je odgovoril/a na
Meni se pa zdi bolj unikatno šolsko dekle, ...
 

je odgovoril/a na
zelo lepo!!!:open_mouth::thumbsup:
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
Ups zmotila sem se.Štirim lajkom se zahvaljujem
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
Kaja Karba Kaya Solo Nik Škrlec
 

WolfGirl je odgovoril/a na
Js sm tok ljubosumna k neznam tko lepo risat:unamused: Ampak ...
 

Loud girl je odgovoril/a na
WOW ful lepo!!🤩🤩
 

Valko gamer je odgovoril/a na
2.
 

Yt glasovanje je odgovoril/a na
Opravičujem se za napake pri pisanju. Kjer ...
 

Nnnnnnnnnnnnnnn je odgovoril/a na
hmmm šolska punca se mi zdi bols
 

Revija PIL je odgovoril/a na
Torej primerna definicija v tem kontekstu ...